הספקתי לרשום אוטוביוגרפיה ולאפות קרוקומבוש
הספקתי לרשום אוטוביוגרפיה ולאפות קרוקומבוש
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
ילד, בזמן הזה אני עושה לך אחלה ביצת פברז'ה
איזה בני שרמוטות שעתיים של המתנה והשיחה נותקה!
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
בזמן הזה כבר הייתי חוזר בתשובה
הורדות מוזיקה:
הורדות מוזיקה:
כרגיל.. השירות של הוט על הפנים.
ד"א, אם תבחר בהתחלה שאתה רוצה לקנות מהם משהו, יענו לי תוך שנייה.
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 04-12-2012 בשעה 14:50.
זה לא יכול לעבוד בשום מקום
זה נתב. אם אתה מתקשר לשירות לקוחות (לדוגמא) הוא מנתב אותך למוקדי שירות הלקוחות, אם תבחר תמיכה הוא ינתב אותך למוקדי התמיכה.
גם אם תגיע למכירות, והם יעבירו אותך לשירות לקוחות, הם מעבירים אותך לאותו נתב. בד"כ זה עובד כי לקוחות שמגיעים למכירות או למוקדים שעונים מהר מתחילים לצרוח, לדרוש לדבר עם מנהל ולאיים בניתוק והנציגים מעבירים אותם ל'קשרי לקוחות' שזה השימור החדש, ששם ההמתנה לרוב הרבה יותר נמוכה ולכן יוצא שאתה מקבל מענה מהיר.
ולגבי השם והשם משפחה, נתחיל מזה שאף נציג לא מחוייב למסור לך את שם המשפחה שלו. גם אם תגיע למרכז שירות, אתה תראה שלכל נציג יש תוית עם שם פרטי בלבד.
ודבר שני, גם אם תגיע למרכז 'שירות' (אם אנחנו כבר מדברים על פלאפון) יפנו אותך חזרה למוקד כי הם לא מטפלים בפניות מהסוג הזה.
הורדות מוזיקה:
תעבור לגולן טלקום, מניסיון - אחלה של דבר!
הורדות מוזיקה: