קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]לא יכול להתחבר
    על ידי B1ackSn0w בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 14:38
  2. [עזרה] לא יכול להתחבר לאינטרנט - די דחוף
    על ידי Vmon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 13:36
  3. בעיה|לא מצליח להתחבר לאינטרנט
    על ידי melbank בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 11:57
  4. [בעיה] לא מצליח להתחבר לאינטרנט
    על ידי GoldStar בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 21:46
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[Ubuntu 12.04.1 - בעיה] לא יכול להתחבר לאינטרנט

ברירת מחדל [Ubuntu 12.04.1 - בעיה] לא יכול להתחבר לאינטרנט

(לא מצאתי קידומת מתאימה, אז כתבתי משהו משל עצמי. מקווה שהתמיכה פה היא גם למערכות הפעלה אחרות).
    היי,
    רכשתי לא מזמן מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad g580 2189-EBR. על המחשב התקנתי גם Win7 וגם Ubuntu 12.04.1.
    ב- Win7 התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הנייד והצלחתי להתחבר לאינטרנט.
    הבעיה היא עם Ubuntu: הדיסק שקיבלתי עם המחשב לא מכיל דרייברים ללינוקס וגם באתר של לנובו אין דרייברים מתאימים. כרגע, כשאני עושה בוט לאובונטו, אין לי שום דרך להתחבר לאינטרנט (לא דרך wifi ולא דרך wired).
    פתרונות שראיתי באינטרנט מצריכים שאחד החיבורים יעבוד, ושם יש הסבר איך להוריד את הדרייברים / רכיבים החסרים, כשכל הפקודות נעשות דרך שורת ה- prompt (מה שמקשה עלי "לשחזר" את הפעולות כשאני בווינדווס לצורך הורדת הדרייברים בלבד, ואז התקנתם באופן ידני באובונטו).
    ניסיתי להעלות שאלה ב- askubuntu אבל לא קיבלתי תשובה בנתיים.

הערה 1: זו הערכה שלי כי המדובר בחוסר דרייברים בלבד. אני מסיק זאת בעיקר לאור העובדה שהחיבור לאינטרנט מצליח ללא כל בעיה כשאני מאתחל לווינדווס.
    הערה 2: ניסיתי להגדיל ראש ולחפש דרייברים מתאימים מתאימים באתר של Broadcom (שהיא יצרנית כרטיס הרשת בנייד שלי), אך ראיתי שם שהדרייברים מקוטלגים לפי Chipset וסוגי כרטיס (אין לי מושג מה המשמעות של Chipset בהקשר של כרטיס רשת. אני יודע שזה קשור ללוח אם). בכל מקרה, אין לי מושג מה ה- Chipset של כרטיס הרשת שלי, וכל הנסיונות שלי לברר מהו, לא העלו הצלחה כ"כ. לגבי סוג כרטיס הרשת - פה קצת הסתבכתי, כי אין לי ממש הבנה בכל התחום הזה (ניסיתי להשתמש ב- Aida64 שפורסמה כאן בנעוצים, אבל לא ממש מצאתי את הכרטיס רשת שלי בין הרשימות שם, או שלא קראתי במקום הנכון מהו סוג כרטיס הרשת שלי...).

מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר דרך איך לפתור אותה?

תודה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ראשית, ברור שמדובר בחוסר במנהל התקן (דרייבר) ולא בבעיה חומרתית, כפי שציינת בעצמם.
    בסקירה של המחשב באינטרנט נכתב שהמחשב רץ עם כל הקישוריות חלק מההתחלה עם מערכת ההפעלה אובנטו 12.04 בגרסת 64 ביט. תוכל לראות בעצמך: http://www.notebookcheck.net/Review-...k.81260.0.html

בכלל, נסה לחפש את הבעיה ברשת, נראה שיש כמה פתרונות חביבים. סתם דוגמה: ***************/SHmnaP

כל זה עד שאורי יגיע. כשהוא יגיע, העולם יראה אחרת.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אתה יודע לפרוס מודולים?
    או שאתה צריך הדרכה צמודה?

בכל מקרה זאת בעיה ידועה יש איזה באג עם מערכות ה x64 בכל הנוגע למודולים לכרטיסי רשת.
    מדבור על תצורה טיפה שונה.

אם יש לך מודל מוכן זה הרבה יותר פשוט אתה מבצע לו Mount ומריץ אותו דרך הטרמינל.

אלי, אורי - ראשית תודה רבה על התגובה והעזרה.

אלי - עכשיו כשאתה מציין את זה, אז התקנתי את גרסאת 32 ביט. קשה לי להאמין שזה אמור להשפיע, אבל תמיד יש הפתעות.
    כמו שציינתי, ניסיתי לחפש פתרונות ברשת, אבל כל מה שמצאתי היה לבעיה דומה (אך לא זהה) לשלי, כשרק אחד מצורות החיבור (wired או wireless) לא עבד, והתפתרון שהוצע הצריך את אופן החיבור השני. יכול להיות שישנם פתרונות יותר ממוקדים לבעיה שלי, אך משום מה לא הצלחתי למצוא אותם.
    הדוגמא שהבאת מצונזרת משום מה...

אורי - לא נראה לי שאני יודע לפרוס מודולים (אני חושב שעשיתי את זה פעם או פעמיים לפני כמה שנים מבלי להבין מה בדיוק אני עושה), אז כנראה שאצטרך עזרה צמודה עם זה, אם זה בסדר מבחינתך.

אתם חושבים שכדאי שאתקין את גרסאת 64 ביט במקום ה- 32 ביט שקיים אצלי?

שוב תודה

הקפצה...

אגב, רציתי לנסות להתקין את גרסאת 64 ביט, אבל עוד בשלב ההתקנה הוא לא זיהה לי את כרטיס הרשת. שיחקתי שם עם כל מני דברים וגיליתי שיש לי אפשרות להקין את הדרייבר המתאים לכרטיס רשת שלי (אם אני נמצא במצב של live cd) וכשהדרייבר היה מותקן, עדיין הוא לא הצליח לזהות לי את הנקודות החמות. בסופו של דבר לא התקנתי את גרסאת 64 ביט, אבל אני כבר לא בטוח שהדרייברים זו הבעיה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

מה הלוח אם שלך?

הי,

הינה כמה תמונות רלוונטיות (ואולי גם כאלה שלא) באדיבות CPUZ ו- AIDA64:

אם יש צורך בעוד תמונות, אשמח להעלות אותם.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר

יש כפתור פיזי על המחשב שלך שמפעיל ומכבה את פעולת הקישוריות. בדקת שהוא מוגדר על מצב פעיל?

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

הי אלי,

במחשב שלי אין כפתור פיזי כזה. גם אני התפלאתי כשלא מצאתי אותו. ואז גם קראתי באינטרנט שבאמת אין לו כפתור כזה.
    ובכל מקרה, גם אם היה אחד כזה והוא היה על מצב כבוי, לא הייתי יכול לגלוש דרך Win...

עריכה:
    אבל מה שכן קיים זה קיצור דרך במקשים (func+f5 אם אני זוכר נכון) שאמור לכבות ולהדליק את ה- wifi. יצא לי כבר לשחק עם זה, וכל מה שזה עושה, זה Enable/Disable ל- Networking שאפשר לגשת אליו בעזרת העכבר.
    נערך לאחרונה על ידי BugBag; 11-12-2012 בשעה 09:26.

משתמש מתחיל האוואטר של yehonatan11
    שם פרטי
    Jonathan
    לייקים
    16
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    When I'm Nigel

גם לי זה קרה שלא הקצתי מדי זיכרון, ואחר כך שמחקתי את כל המערות הפעלה שיש לי במחשב, והתקנתי אבונטו עם 100 gb אז הכל הסתדר לי.
    תנסה אולי להקצות יותר שטח.

הי,

סליחה על ההקפצה, פשוט חשבתי שזה יכול לעזור למישהו (וגם בשביל לשמור על ה- database של האתר מסודר משאלות שנמצאו להם תשובה). הצלחתי למצוא את הפתרון לבעיה. זה הקישור לפתרון שלי (השאלה שהעלתי ב- askubuntu והתשובה שעניתי לעצמי זה עתה ).

מקווה שזה יוכל לעזור למישהו עם בעיה דומה / זהה.

מישהו יכול לסמן את השאלה שלי כשאלה שנענת?

תודה על הכל

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

דבר ראשון אני באמת מתנצל שלא הייתי זמין כדי לעזור לך לפתור את הבעיה הזאת קודם.
    פשוט אין לי יותר מידי זמן בעת האחרונה.
    שמח שיכולת למצוא פתרון מועיל במקום אחר ואני יותר ממודה לך על כך למרות שמצאת את הפתרון במקום אחר ראית לנכון לעדכן אותנו ולספק לנו את התשובה.

שיהיה יום טוב ושוב תודה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,430 | הודעות: 8,200,023 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect