אם אני יכשל 100 פעם בכדי לעמוד ואני יוותר בפעם ה101, האם כדי לי לוותר?? לא! כי אם אני ימשיך לנסות בסוף של דבר אני יצליח, ורק ככה אפשר להצליח.
אם אני יכשל 100 פעם בכדי לעמוד ואני יוותר בפעם ה101, האם כדי לי לוותר?? לא! כי אם אני ימשיך לנסות בסוף של דבר אני יצליח, ורק ככה אפשר להצליח.
|
|
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-02-2014 בשעה 21:37.
ברור.
אין דבר כזה כשלון, זה פשוט עוד מדרגה בדרך להצלחה.
אין דבר כזה כשלון.. ואין דבר כזה הצלחה הכל זה תהליך למידה.. ברגע שיודעים את מה שעושים לאיו דווקא מבינים אותו לא פעם מדובר בזכרון שריר, כלומר שזה בא טבעי מהתת מודע כלומר שתרגלת את זה כל כך הרבה פעמים אז גם עושים אותו טוב.(הצלחה וכישלון אלה דברים מאוד סובייקטיביים).
נערך לאחרונה על ידי kongi; 06-12-2012 בשעה 22:54.
nice אחי. סחתיין.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?