תסבח עלא ח'יר
*אני המקורי סתם לידע כללי
לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכון שאתם מזילים דמעה?
לילט
f
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 06-12-2012 בשעה 20:28.
נכתב במקור על ידי PureToxic חרא של אנשים!! אתה תומך בזה? אהה ולילה טוב
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 06-12-2012 בשעה 20:34.
נכתב במקור על ידי dOrBh חרא של אנשים!! אתה תומך בזה? אהה ולילה טוב אני תגובה שלישית
נכתב במקור על ידי PureToxic אני תגובה שלישית "למי בכלל אכפת ממך יזונה" זה אתה? אם כן זה ממש עצוב ככה היה הסיפור של דוידאל (זה שהתאבד)
נכתב במקור על ידי dOrBh "למי בכלל אכפת ממך יזונה" זה אתה? אם כן זה ממש עצוב ככה היה הסיפור של דוידאל (זה שהתאבד) חחחחח זה היה בצחוק
נכתב במקור על ידי PureToxic אני תגובה שלישית חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!! "חרא של אנשים! אתה תומך בזה?" "אני התגובה השלישית "
האשכלות שלי - עשיית כסף ברשת iPanel - על כל מופנה 10 ש"ח | Bubblews - עושים כסף מפרסום iPanel - תשלום ראשון - 200 ש"ח Bubblews - תשלום ראשון - 25$
נכתב במקור על ידי PureToxic חחחחח זה היה בצחוק אני לא רואה מה היה מצחיק פה. אתה יורד, מקניט וגורם להרגשה רעה. על מה? על הקנאות של ה-100. רק שתשים לב הסיפור של דוד-אל היה אותו דבר.
לילה טוב
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני לא רואה מה היה מצחיק פה. אתה יורד, מקניט וגורם להרגשה רעה. על מה? על הקנאות של ה-100. רק שתשים לב הסיפור של דוד-אל היה אותו דבר. לא אני הגבתי שמה סתם תמונה שראתי בפיסבוק אמרתי שזה היה בצחוק שאמרתי שהגבתי שמה
חוקי הפורום