אני כבר שנה במרוץ אחרי הסופר הכי טוב ואני לא מצליח להבדיל כי הכל אותו חרא.
אני רק יכול להגיד לכם דבר כזה.
רמי לוי ושופרסל דיל זה אותו דבר. הוא מוריד את העוף לשקל אבל מעלה את כל השאר סתם טריקים שיווקים מעפנים ובגלל זה הוא יעני הכי זול. עשיתי שם קניות כמה פעמים וחוץ מזה שלהכנס לסופר שלו בזכרון יעקב זה כמו להכנס לכפר מוסמלמי עם מסגדים ומלא מלא בלגאן הכל שם אותו הדבר בדיוק במחירים כמו שופרסל.
מגה בול הדבר הכי יקר שנכנסתי אליו בחיים עדיף לעשות קניות בקיוסק ולא במגה בול תזהרו מהנוכלים האלו.
אבל תכלס כולם נוכלים זאת הבעיה והכל אותו דבר בסופו של דבר החשבון יוצא אותו דבר לא משנה כמה עולה פה עוף כל השאר מתייקר.
אולי הסופרים הקטנים הם הכי זולים? כל הכמעט חינם, חצי חינם וכל הדבר הזה. הבעיה שהם לא נקיים מספיק וקשה לסמוך עליהם גם בגבינות למשל וגם בבשר. גם במקררים ואיך שהם מעבירים הכל בכיף אפשר לקנות שם הרבה דברים מקולקלים בלי לשים לב במיוחד בקיץ. וזה כבר קרה לי עשרות פעמים. אבל נראה לי באמת שהם קצת יותר זולים מהשאר אבל זה לא שווה את זה.
עכשיו יצא סופר חדש CLUB365 בטח ראיתם בפרסומות. עוד לא יצא לי לבקר שם וזה נראה לי רק בעפולה לא? אז אין לי ממש סיבה להגיע לשם. אבל הבנתי שהם יפתחו עוד איזה 50 סניפים כאלו בארץ. מישהו היה שם? איך המחירים ? באמת יותר זול מכולם בקטע מורגש כמו שהבטיחו?
כולם נוכלים היום מרוויחים על כל מוצר 200 ו500 אחוז בגלל ביבי הבבון הזה
ראיתי קופסאות כאלו של חברת LOCK LOCK בשופרסל ובמגה זה קופסאות על גומי שנסגרות בווקאום כזה. שופרסל מוכרים אותם ב120 שח ראיתי באינטרנט ב15 שח ב7 שח תלוי איזה קופסא זה אומר שהם מרוויחים פה איזה 1200%... גנבה בגיבוי החוק והממשלה. מותר להם לגנוב. לנו אסור להם מותר הבנתם? להרוויח 1200% על מוצר אין דבר כזה בכל העולם. גנבים

ציטוט ההודעה