שאני מנסה לעשות CHECK UPDATED זה מראה חלון שגיאה :
an error occurred while checking for new updates for your computer :
error found :
code 8024402f
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הורד והפעל
http://db.tt/osKMhrR
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמור.
מידה וזה לא יעבוד נעבור לקבצי תיקון אחרים קצת פחות ממוקדים.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אמור.
מידה וזה לא יעבוד נעבור לקבצי תיקון אחרים קצת פחות ממוקדים.
מ א ו ש ר
http://superuser.com/questions/25853...-premium-64bit
מ א ו ש ר
הנסיון שלי אומר שזה בדרך כלל וירוס
בחתימה שלי באדום יש ערכת וירוסים עם מדריך, תעזר בזה יש שם גם לינקים ישירים להורדת הכלים שאתה צריך.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
תוכל לפרט? מה היו תוצאות הסריקות?
בינתיים נסה לעשות הפעלה הנקיה
אם לא עזר נסה לאפס הגדרות אבטחה
התחל בחיפוש רשום CMD קליק ימני הפעל כמנהל
בחלון שנפתח רשום תפקודה הבאה ולחץ אנטר
secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose
בצע אתחול ובדוק אם הבעיה נפתרה
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 11-12-2012 בשעה 06:10.
אחי ניסתי הכל וזה מחשב חדש עם ווינדוס חוקי והכל עבד עד לדעתי שהתקנתי את התוכנה אנטי וירוס של מיקרוסופט , וקרה לי את זה בעוד מחשב שלא קשור לתוכנה הזאת,, אז ניסיתי את זה במחשב החדש יחסית שלא נגעתי בו רק שמתי את תוכנה microsoft essentail ואז זה לא עבד עלפי מה שזכור לי , הבעיה שעשיתי כמו שאמרת שזה מבטל את עלית התוכנה ועדיין לא עובד לי עידכונים , אני מיואש מזה כבר .
תודה רבה על העזרה.
מ א ו ש ר
הפקודה משחזרת הגדרות אבטחה לברירת מחדל, כלומר אם מישהו או משהו שינה לך את הגדרות האבטחה זה משחזר לברירת מחדל
ובכיף.
אם כל זה לא עזר נסה להתקין אותם מחשבון מנהל מובנה.
http://www.sevenforums.com/tutorials...e-disable.html