לדעתכם נמוכים יכולים להצליח כמו גבוהים עם נשים או שלגבוהים יש יתרון?
ואני מתכוון בשני הסיטואציות גם כשיש
שתי בחורים שניהם יותר גבוהים מהבחורה אבל יש אחד שהוא יותר גבוה מהשני
שתי בחורים שאחד נמוך מהאישה ואחד גבוה מהאישה
לדעתכם נמוכים יכולים להצליח כמו גבוהים עם נשים או שלגבוהים יש יתרון?
ואני מתכוון בשני הסיטואציות גם כשיש
שתי בחורים שניהם יותר גבוהים מהבחורה אבל יש אחד שהוא יותר גבוה מהשני
שתי בחורים שאחד נמוך מהאישה ואחד גבוה מהאישה
|
|
תסביך עשית פה... בכל מקרה לגבוהים יש יתרון אבל זה לא אומר שנמוכים לא מעמיסים...
קודם כל תגדיר גבוה ונמוך כי בכל מקום זה שונה
מן הסתם לגבוה יש יתרון זה כמו שתשאל עם מישהי עם ציצי גדול יש לה יתרון על ציצי קטן.
גובה זה מראה על גבריות אבל מעל 1.80 בערך זה לא נראלי כל כך משנה העיקר שלא יהיה גמד וגם לא צריך להיות ענק אבל 1.80 פלוס לפי דעתי חובה.
בוא נגיד גמד זה 1.70 פלוס מינוס וגבוה 1.80 פלוס מינוס..
מן הסתם.
כמו שרוב הגברים מעדיפים בחורה בלונדינית עם אחלה ציצים ותחת מושלם, כל אישה חולמת על גבר גבוה (1.80 +) שריר והכל...
כן, לגבר גבוה יותר יש פור על גבר נמוך. אבל אם תשים גבר 1.78 וגבר 1.80, לא יהיו הבדלים.
אם שניהם יותר גבוהים ממנה זה ישנה לה אם אחד גובה מהשני ב5-10 סנטימטר בתנאי שהנמוך יותר גבוה מהאישה גם ב5 סנטימטר?
אם יש הבדלים גדולים שנראים לעין, הגבוה יתפוס את תשומת הלב של האישה יותר מהר, כן. כמו שאם תשים כוסית בלונדינית, ובחורה בלונדינית יפה. שניהן יתפסו את תשומת ליבך, אבל קודם הכוסית תזכה ראשונה.
לפי דעתך מה חשוב יותר גובה או מראה?
ואו, שמע..זאת שאלה בעייתית.
כמו שאני ישאל אותך מה יותר עדיף- ציצי או תחת. כל אחד והעדפות שלו.
אם אתה שואל את דעתי, אז הגובה חשוב יותר, בגלל שכבר יצא לי לראות המון מכוערים יוצאים עם כוסיות על, אבל מצד שני, יש גם המון בחורים דיי גבוהים שנראים לא רע (אבל גם לא חתיכים) שיצא לי לראות אותם משיגים בנות.
גובה משדר המון בטחון, המון עוצמה, לא יודע איך להסביר את זה. אישה צריכה להרגיש שאתה עוקף אותה בגובה, שכדי לנשק אותה אתה צריך להוריד את הראש, או אפילו אם אתה גבר חסון אתה יכול "לאסוף" אותה עם הזרועות דרך המותניים וקצת להרים אותה..זה עושה את זה.
תחת פי 343672498236489267846287964328796498372642879273469278676893274693287937248 יותר חשוב מציצי. תחת זה פאקינג חובה לצורת גוף טובה. שטוחה עם תחת >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> מישהי 50-50. ומי שמעדיף ציצי צרירך להפסיק לראות פורנו.
בקש לפסקה השניה, בולבולשיט. בא לי לחתוך לגבר תרגליים שאני רואה מטר 80 עם איזה מטר 50 ו-. עדיף מישהי בגובה שלך שאפשר להיות איתה קו ישר בעיניים מאשר איזה אחת שאתה צריך לעשות לה ליקוי חמה עם הראש שלך כי היא מסתנוורת כשהיא מרימה תראש.
ות'אמת זה יותר לכיוון של בנות שמתביישות בגובה שלהן אז הן מחפשות איזה מטר 90 ומשהו כדי להשלים את עצמן או משהו.
לנושא:
אם הוא נראה טוב (בגדים יפים תספורת כל הדברים האלה) מתנהג טוב (כלומר נחמד אבל לא לוזר) ולא בחובות להלפרון עם מינוס בבנק ולא נמוך מדי (זתומרת שיהיה בגובה כזה שעדיין אפשר למצוא בני אדם בגובה הזה) אז אין סיבה שלא ילך לו טוב.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
בקשר לפיסקה ראשונה- צודק!
תחת זה פאקינג רוקס אחשלי...אני אישית מאוהב בטוסיקים, לא יכול להיות עם בחורה עם תחת גדול. פשוט טרן אוף מטורף.
בקשר לפיסקה השנייה- פאק יו.
אני אישית לא אוהב בחורות גבוהות, מה תעשה לי? לא אוהב, לא נמשך. אני בערך 1.79-80 כזה , יעני גובה ממוצע, ואני נמשך לבחורות שהן 1.65-70 גג! אני נמשך לבחורות קטנות. אני אוהב לעמוד מעל לבחורה, לתפוס את הראש שלה דרך הלחיים, לכוון את הראש שלה למעלה ולנשק אותה מלמעלה. מה תגיד?