קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 7,000 חברים
    על ידי Edo בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-10-2015, 19:34
  2. [מאמר] כלל 10,000 השעות.
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2012, 20:57
  3. CA eTrust Personal Firewall v5.5.114.000
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 20:43
  4. ZoneAlarm Pro 6.0.667.000 | AvixTz
    על ידי AvixTz בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:27
  5. Regdefend v2.000
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 20:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

כלל 10,000 השעות בתחום הפיקאפ.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברירת מחדל כלל 10,000 השעות בתחום הפיקאפ.

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:00.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אם כבר 10 אלף השעות בלהשקיע במראה שלך לעשות כסף וסטטוס מבטיח לכם הצלחה בחיים.
    בוא תראה לנו אני זוכר אותך שנים חורש פה בפורומים אז בוא תראה לנו לאן הגעת אחרי זריקה של החיים שלך על אומנות האונס ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אחרי שעשיתי את הבלתי יאומן כי יסופר בתחום האונס הגעתי להודעה ה- 3,400 שלי בפורום אטרף
    רוצה תמונה עם כוסית בצד ולסת של דינוזאור?
    כן .

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חבר'ה הרגע חזרתי מלילה נחמד ביותר לא משוויץ חלילה הרי אם אני אספר שהיה משהו אתם תחשבו שזה חרטא כי בשבילכם אמריקן פאי זאת פנטזיה לא אפשרית..

זה מה שאני רואה כאן:
    קבוצה חולת פיקאפ כמו חרדים - הם הולכים אחרי תורת הפרס, אחרי סניה, אחרי "מראה לא חשוב" אחרי משפטי פתיחה, וכל מי שאומר שלא הוא אנטי ממורמר שרק כותב הודעות שליליות . לפחות זה מה שאמרתם עלי.

ויש עוד קבוצה, קבוצה שמנסים לסנן אותה מפה אבל האנשים השפויים שאין להם באמת זין להתווכח פה עם חולי הפיקאפ, להבדיל מטיילר שכל פעם ניסה עוד ועוד להתווכח עד שבסוף מעיפים אותו פה, של אנשים שמחוברים למציאות מחוברים לעולם האמיתי שבו כולנו חיים ומנסים לחבר את כל הפורום הזה לשם ואולי גם את הפיקאפ לשם.

קבוצת חולי הפיקאפ יצרה לעצמה בועה דומה לבועה של פריקים של "הוא צוחק עלי? הוא ערס מפגר" "היא צוחקת עלי? זונה", שבבועה הזאת הם חיים שהם זייני על ויכולים לכבוש כל אחת ואם מישהי דוחה אותם אז זה או מזה שהם לא באמת התאמצו להשיג אותה, או כי היא לא לרמה שלהם, או כי היא שרמוטה.

הקבוצה הריאלית מנסה להגיד לקבוצת חולי הפיקאפ שזה לא בגלל הסיבות האלה, אלא בגלל הסיבות שהם פשוט לא לרמה שלה!

אנחנו לא באים להגיד לכם "אתם מכוערים אין לכם תקווה" אנחנו באים להגיד לכם "וואלה גבר אתה מכוער?" "אחשלי אתה כל היום לבד בחדר?" "אין לך ידידות?" סבבה, אנחנו נעזור לכם.

אתם באים בגישה, שמאוד אופיינית לאנשים פריקים שחיים בבועה, שכל מי שמנסה להגיד לכם את האמת הוא מנסה לרדת עליכם ואתם מנתקים איתו קשר, זה לא נכון!

היה לי בכיתה מישהו ווירדו עצבני, אני כל הזמן אמרתי לו "אחי תסתפר" "תתחיל לבוא למסיבות" הוא כל הזמן חשב שאני עוקץ אותו ובעצם אומר לו שהוא אפס, ההפך אני ניסתי לגרום לו סוף סוף להתחבר לעולם כי מתי שהוא יתחבר לעולם בגיל 20-21 זה כבר יהיה מאוחר מידי והוא יהיה עדיין אותו פריק בתול שיבכה למה הוא לא הקשיב לי.

אז חבר'ה, בפאקינג 1 וחצי בלילה השקעתי בההודעה הזאת שתבינו שתצאו מהבועה שלכם, אין כזה דבר גישת הפרס. אין כזה דבר ביטחון מזויף.
    אתם מכוערים? תשדרו כמה שתרצו ביטחון - אתם תשארו מכוערים.
    אתם חנונים? אתם לא צריכים לשחק אותה מישהו אחר, אתם לא צריכים לחקות "הליכה והתהנגהות" של אלפא כמו שראיתי פה שכמה זייני על כתבו ב"מאמרים".

כל זה יבוא מעצמו ברגע שאתם תחליטו ש"וואלה מה אני נואש? מה אני אלך לשאול בחורות מי משקר יותר?" "מה אני אגיד לבחורה "את לא ברמה שלי ישמנה" וככה אני יעקוץ אותה ויוריד לה את הביטחון"

אתם רואים איך אתם נשמעים ונראים מהצד???

תצאו מהבועה, אנחנו כאן לא כדי לרדת עליכם.
    אנחנו = המאמין, אני, שינטן, טיילר, ועוד כמה,
    אנחנו לא כדי להגיד "פיקאפ זה חרא תמחקו תפורום"

אבל פיקאפ זה גם לא תורה שהופכת אותכם מחנונים בתולים לזייני על, כי כמו ששמתם לב זה לא!
    והנה עוד פעם בטח תחשבו שאני יורד פה על מישהו אבל אני לא, אני רק מנסה לעזור.

ודפקתי השקעה וואחד השקעה על התגובה המזדיינת הזאת..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

וואלה אחי צודק במיוחד בקטע עם המוזרים , הם חושבים באים לצחוק עליהם וסגורים בדעה שלהם אבל בסוף רק הם אוכלים אותה שלא הקשיבו שניסו לעזור להם!

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

שמח שיש פה עוד כמה אנשים שמחוברים למציאות ואני חותם על זה over powerd לפי הדיבור כבר אפשר לראות שכנראה השגת משהו בחיים שלך לעומת החיים בסרט פה .
    באמת שלפי הדיבור של האנשים פה אפשר לדעת עליהם כמעט הכל ועובדה אני רואה תהודעות של כל הפיקאפרים שחורשים פה על הפורום כמה פאקינג שנים אתם מבזבזים על החרא הזה ? מה השגתם? המנהל פה אפשר לראות אותך עם כוסיות איך אתה יכול לנהל וללמד מישהו אם לא השגת משהו בעצמך ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:01.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    היה לי בכיתה מישהו ווירדו עצבני, אני כל הזמן אמרתי לו "אחי תסתפר" "תתחיל לבוא למסיבות" הוא כל הזמן חשב שאני עוקץ אותו ובעצם אומר לו שהוא אפס, ההפך אני ניסתי לגרום לו סוף סוף להתחבר לעולם כי מתי שהוא יתחבר לעולם בגיל 20-21 זה כבר יהיה מאוחר מידי והוא יהיה עדיין אותו פריק בתול שיבכה למה הוא לא הקשיב לי.

אז חבר'ה, בפאקינג 1 וחצי בלילה השקעתי בההודעה הזאת שתבינו שתצאו מהבועה שלכם, אין כזה דבר גישת הפרס. אין כזה דבר ביטחון מזויף.
    אתם חנונים? אתם לא צריכים לשחק אותה מישהו אחר, אתם לא צריכים לחקות "הליכה והתהנגהות" של אלפא כמו שראיתי פה שכמה זייני על כתבו ב"מאמרים".

כל זה יבוא מעצמו ברגע שאתם תחליטו ש"וואלה מה אני נואש? מה אני אלך לשאול בחורות מי משקר יותר?" "מה אני אגיד לבחורה "את לא ברמה שלי ישמנה" וככה אני יעקוץ אותה ויוריד לה את הביטחון"

אבל פיקאפ זה גם לא תורה שהופכת אותכם מחנונים בתולים לזייני על, כי כמו ששמתם לב זה לא!

צודק. לא התכחשתי בחיים לעבודה שאם אתה מכוער לא יעזור לך כלום, אתה חייב קודם כל לשפר את המראה.
    (למי שלא מאמין הינה - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=897059)

וכמו שכבר אמרתי עוד בהתחלה, פיקאפ זה לא תורה לחיים וזה לא ספר קסמים, אם לא תתחיל להשקיע בעצמך מכל הצדדים האפשריים ולא רק כסף, אתה לא תצליח עם נשים בחיים שלך עדיין.

OP- תודה שסוףסוף אתה כותב תגובה נורמלית.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חבר'ה הרגע חזרתי מלילה נחמד ביותר לא משוויץ חלילה הרי אם אני אספר שהיה משהו אתם תחשבו שזה חרטא כי בשבילכם אמריקן פאי זאת פנטזיה לא אפשרית..

זה מה שאני רואה כאן:
    קבוצה חולת פיקאפ כמו חרדים - הם הולכים אחרי תורת הפרס, אחרי סניה, אחרי "מראה לא חשוב" אחרי משפטי פתיחה, וכל מי שאומר שלא הוא אנטי ממורמר שרק כותב הודעות שליליות . לפחות זה מה שאמרתם עלי.

ויש עוד קבוצה, קבוצה שמנסים לסנן אותה מפה אבל האנשים השפויים שאין להם באמת זין להתווכח פה עם חולי הפיקאפ, להבדיל מטיילר שכל פעם ניסה עוד ועוד להתווכח עד שבסוף מעיפים אותו פה, של אנשים שמחוברים למציאות מחוברים לעולם האמיתי שבו כולנו חיים ומנסים לחבר את כל הפורום הזה לשם ואולי גם את הפיקאפ לשם.

קבוצת חולי הפיקאפ יצרה לעצמה בועה דומה לבועה של פריקים של "הוא צוחק עלי? הוא ערס מפגר" "היא צוחקת עלי? זונה", שבבועה הזאת הם חיים שהם זייני על ויכולים לכבוש כל אחת ואם מישהי דוחה אותם אז זה או מזה שהם לא באמת התאמצו להשיג אותה, או כי היא לא לרמה שלהם, או כי היא שרמוטה.

הקבוצה הריאלית מנסה להגיד לקבוצת חולי הפיקאפ שזה לא בגלל הסיבות האלה, אלא בגלל הסיבות שהם פשוט לא לרמה שלה!

אנחנו לא באים להגיד לכם "אתם מכוערים אין לכם תקווה" אנחנו באים להגיד לכם "וואלה גבר אתה מכוער?" "אחשלי אתה כל היום לבד בחדר?" "אין לך ידידות?" סבבה, אנחנו נעזור לכם.

אתם באים בגישה, שמאוד אופיינית לאנשים פריקים שחיים בבועה, שכל מי שמנסה להגיד לכם את האמת הוא מנסה לרדת עליכם ואתם מנתקים איתו קשר, זה לא נכון!

אני מה זה שמח שהפסקת עם השטויות והתחלת לכתוב ברצינות, ישך ראש.
    ת'כלס הבעיה של פיקאפ זה שאנשים לוקחים את זהי ותר מדי ברצינות, מחפשים את הצעדים שיובילו אותם לשכב עם כל בחורה.
    הם לא מבינים שפיקאפ כפי שהיום מציגים אותו זה חרא. פיקאפ אמיתי זה להשקיע במראה, להשקיע בחברים וידידות, להשקיע בלייפסטייל, ולהשקיע באופי כובש וביטחון עצמי.

אם תלך עם גב זקוף סתם, זה לא יועיל לך הרבה. אם תלך עם גב זקוף אחרי שאתה כבר חצי שנה מתאמן, שהכרת בחצי שנה הזו מלא אנשים, ושחזרת אתמול בלילה גמורררר ממסיבה אדירה שלא תשכח- זה יועיל לך המון, וזה גם ישדר מציאות ולא זיוף.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:02.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא ידוע מה זה פיקאפ בעיניך אך אותם חומרים שרצו באינטרנט לפני ארבע-חמש שנים דיברו בדיוק על זה..
    תשקיע בעצמך ותמלא את החיים שלך בתוכן בשביל לספק לאנשים סיבה טובה להכיר אותך (כשהדגש הוא על ההנאה שלך מזה).
    מאיפה כל הטינה והיומרנות כלפי החבר'ה שעוסקים בתחום אני לא מבין.
    אני נגד אותם אנשים שממסחרים את הפיקאפ, או הופכים אותו לגישה שטוענת ללכת לבחורות כל היום. מי שממלא את חייו במרדף אחרי בחורות... זה כל מה שהחיים שלו שווים. כוס. וכוס לא שווה כזה הרבה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני נגד אותם אנשים שממסחרים את הפיקאפ, או הופכים אותו לגישה שטוענת ללכת לבחורות כל היום. מי שממלא את חייו במרדף אחרי בחורות... זה כל מה שהחיים שלו שווים. כוס. וכוס לא שווה כזה הרבה.
    זהו שלא רק שהם רודפים אף אחד לא אמר שהם גם משיגים וזה מה שקורה בדרך כלל הם גם נשארים בתולים = מקבלים אותה מכל הכיוונים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הו, הו!! תן כיף בן אדם!
    כלל 10,000 זה בדיוק זה!

הנה קבלת ציטוט מהפוסט:

את הסעיף הזה הפנמת.
    תענוג לראות שיש כאן מישהו חכם שלמד את הפואנטה כלכך מהר
    לא דיברתי על מסיחים אני זוכר אותך מכין תוכניות השתפרות לעצמך כותב מדריכים עובד על עצמך גם פה וגם באימון.
    אני בטוח שבסביבות 10 אלף שעות את חורש על הפיקאפ ויותר ולא מדבר על מסיחים אפשר לראות תוצאות ?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אני לא ידוע מה זה פיקאפ בעיניך אך אותם חומרים שרצו באינטרנט לפני ארבע-חמש שנים דיברו בדיוק על זה..
    תשקיע בעצמך ותמלא את החיים שלך בתוכן בשביל לספק לאנשים סיבה טובה להכיר אותך (כשהדגש הוא על ההנאה שלך מזה).
    מאיפה כל הטינה והיומרנות כלפי החבר'ה שעוסקים בתחום אני לא מבין.
    כלפי החבר'ה שעוסקים בתחום:
    יאללה נריץ שמות, אני לא אוהב לצאת כמו כאפות שיורד על אנשים בשביל להרגיש טוב עם עצמו אבל שאלת אז אני עונה:
    - יגאל שטרק : בן אדם פחות מ1.70, נראה כאילו הוא בתת תזונה, צבע עור חיוור, ראש קירח, לובש חולצות מכופתרות נראה שהטכניון זה החיים שלו.
    הוא לוקח מילדים בני 17-18-19-20 בסביבות ה1000-2000 שקל בשביל ללמד אותם לגעת בבחורות.
    זה נראה לך הגיוני?
    איך אתה יכול להיות בעד איש כזה?

- סטאס יגין: בחור שמטיף לחבורת 20 גברים שיושבים איתו בכיתה ש"כשבחורה אומרת לא היא בעצם בודקת אותך ואתה חייב להתעלם ולהמשיך" וככה נוצר הסיפור של בגיר מאפ"י שאנס מישהי היא אמרה לו מההתחלה אני לא רוצה והוא פשוט המשיך והמשיך להפשיט אותה עם התנהגות ברורה שלה, פרסם את הסיפור בפורום הפריקי שלהם, קיבל מלא פידבקים והרגיש גבר.
    הוא לוקח מאותם 20 גברים 2000-3000 שקל כדי ללמד אותם איך לאנוס אישה ולא להתייחס ל"לא" כשהיא אומרת אותו.

אתה תומך באנשים האלה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect