קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב לא יכול יותר עם אינטרנט זהב האלה..
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 21:40
  2. חחחחחח איזה דפוקים ההום סנטר האלה
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:37
  3. מישהו מוכן להסביר לי יותר על הקווסטים האלה
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:30
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 06:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

(19)אח הרוסיות האלה....

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Question (19)אח הרוסיות האלה....

מאז שהתגייסתי אני כבר בקושי בפורום אבל פעם הייתי והרבה בכל מקרה..
    יש מישהי רוסיה שהייתי איתה בקשר זה נגמר כי היא כבר פחות הרגישה השבוע אני
    והיא נפגשים אז שני שאלות:
    אך ליצור אצלה משיכה כלפי שוב כי פעם הייתה משיכה מטורפת ושאני אומר מטורפת אני מדבר ברמה ענקיייית והיום רק חיבה

אך לחרמן בחורה? אני מדבר על הדברים הקטנים האלו שמטריפים אותן כמו לנשום לה על הצוואר וכל הדברים הקטנים האלה שמדליקים אותן מה השיטות שאתם מכירים?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אהלן גבר!! איך בצבא ישפיץ?

לגבי השאלות:
    משיכה- אם כבר היה בניכם קטע והיו כבר פעמיים שהיה בניכם משיכה מטורפת כמו שאתה אומר..אז הדרך שלך למטרה צריכה להיות קלה, היא זוכרת אותך.
    בכל זאת, אתה צריך לעורר את הזכרונות שלה כשאתה תיהיה ועדיין להחזיר את המשיכה, אבל זה לא צריך לקרות עם צעדים כאלה נואשים וגדולים.

דבר ראשון- תרגע. תרגיש איתה הכי בנח שבעולם...כשאתה רואה אותה, דפוק חיוך חמוד "אווו..שלום לךךךך " ותראה לה שאתה באמת שמח לראות אותה. תן חיבוק ונשיקה על לחי (לא נשיקה של אפס עם משקפיים ושלייקס, דפוק נשיקה רצינית על הלחי, שהיא תשים לב)

דבר שני- תדאג לזה שאתה נראה טוב כשאתה יוצא איתה. אין דבר כזה שלנשים לא חשוב המראה, כמו שאתה לא רוצה שהיא תראה כמו עובדת בניין..אותו הדבר.

דבר שלישי- אם היא כוסית, אל תחמיא לה על היופי. אתה יכול כשאתה רואה אותה אחרי החיבוק, להחזיק לה תידיים כזה, להתרחק קצת מהגוף שלה, להסתכל עלייה ולתת "פששש..דפקת הופעה אה יכוסית אחת? " אבל לא יותר מזה. אל תשכח שהיא כוסית אז היא כל הזמן מקבלת מחמאות וכבר נמאס לשמוע כל פעם כמה היא יפה.

דבר רביעי- עקיצות זה דבר מצויין אבל ראה הוזהרת: אל תפגע בה. להגיד לה "השימלה הזאת עושה אותך שמנה" זה מעליב, אבל אתה יכול לתת לה איזה "בחייאת דינק מה זה הנעלי קבואיים האלה נשמה שלייי??", שתבין, נשים משקיעות ים של זמן לפני שהן יוצאות מהבית..הן רוצות להראות טופ שבטופ, אז אם אתה דופק לה יציאה על אחד מהפרטי לבוש..תזהר עם זה, אבל אם כבר..אז תן אחת כמו שצריך, ותעמוד בבטחון מאחורי מה שאמרת.

דבר חמישי- מגע. מגע, מגע, מגע ועוד מלאאאא מגעעע!
    צעד שלי שאני מאד אוהב לעשות- בזמן שאני יושב ליד בחורה על ספה או ספסל, בזמן שמדברים לדפוק יציאה "שמעי הבושם שלך מסמם אותי לגמרי..", ואז להתקרב עם האף לכיוון הצוואר שלה ולשים את היד על הלחי השנייה (יענו לתפוס קונטרה) להסניף לה תצוואר בזמן שאתה עושה תצעד להגיד "מה שמת?".
    הדברים האלה גורמים למתח מיני בערמות. עצם זה שזה נראה לך כאילו שאתה הולך לנשיקה, זה נראה גם לה כאילו שאתה הולך לנשיקה וזה מעורר אצלה דברים.

עוד צעד- כשאני במסיבה ואני לא שומע בחורה, אני לא עוקף את הפנים של הבחורה ומתקרב לאוזן שלה לדבר, אני מתקרב עם הפנים שלי לכיוון הפנים שלה (אשכרה כמו נשיקה) ואז בשנייה האחרונה שובר חזק ימינה ומדבר איתה. בדרך כלל שאני עושה את זה ואז אני מתרחק קצת כדי לראות מה ההבעת פנים שלה לגבי מה שאמרתי, היא מסתכלת לי על השפתיים וקצת "נתרעת" מהצעד שעשיתי. זה עושה לה משהו.

גם כשאתה צוחק איתה או צוחק עלייה, תעשה לה "סתםםם חייםשלי!!" ושים לה יד על הרגל בקטע של "סתם בצחוק" או אפילו תן לה חיבוק קצר כזה.
    או אם אתה צוחק על משהו והיא מסכימה או שהיא חושבת כמוך אז תעשה איתה כזה כיף אבל אל תיקח את היד חזרה, תתפוס לה קצת את היד בעדינות ותשחרר לאט לאט...

נשיקה- אין זמן נכון בתכלס, ברגע שיש שקט, תסתכל עלייה, תחייך ,תסתכל לה השפתיים ופשוט לך על זה..

דברים שמחרמנים בחורה- נשיקה בצוואר, נשיפות בצוואר, נשיקה באוזן, נשיפה באוזן (אתה כאילו מנשק את התנוך של האוזן ואז משחרר אוויר מהאף ישר לתוך האוזן..זה מטריף אותן). וכל שאר הדברים זה לא מתאים לפגישה סתמית כזאת..אם תיקח אותה למקום יותר מבודד אז אתה יכול כבר להתקדם בצעדים.

תעדכן מה קורה איתך
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 16-12-2012 בשעה 16:03.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

דברים שמחרמנים בחורה- נשיקה בצוואר, נשיפות בצוואר, נשיקה באוזן, נשיפה באוזן (אתה כאילו מנשק את התנוך של האוזן ואז משחרר אוויר מהאף ישר לתוך האוזן..זה מטריף אותן). וכל שאר הדברים זה לא מתאים לפגישה סתמית כזאת..אם תיקח אותה למקום יותר מבודד אז אתה יכול כבר להתקדם בצעדים.

תעדכן מה קורה איתך
    פגשתי מלא שאוזן מחרמנת אותן... אבל פגשתי גם לא מעט שזה ממשש לא נעים להם באוזן. שווה לנסות אבל אם אתה קולט שהיא לא אוהבת תסיים עם זה. צוואר רוב הבנות אוהבות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,056 | הודעות: 8,203,649 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect