קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 08-10-2009, 21:02
  2. [בקשה] מדריך איך לגרום לצלצולים בפלאפון להיות יותר חזקים (V3x)
    על ידי arel508 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 11:54
  3. היהה פצצות והולך להיות יותר!!!
    על ידי SyNtaX בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 22:28
  4. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 19:01
  5. טוב כנראה אני צריך להיות יותר ברור!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 21:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[מידע] אז מה צריכים להרגיש כדי להיות יותר אטרקטיביים?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל [מידע] אז מה צריכים להרגיש כדי להיות יותר אטרקטיביים?

כרגיל אני מנצל את הגישה שלי למאגרי מידע פסיכולוגיים ומנצל את כל העבודות שנותנות לי חופש לבחור מאמרים כדי לקרוא שטויות שגם ככה הייתי קורא מהבית.

הייתי מעתיק את המאמר, אבל גם ככה לא תקראו אותו וחבל על הזמן, גם בטח מעניין לכם ת'תחת איזה מבחן סטטיסטי וכמה עמודות היו בשאלון,
    אבל Credit where it's due:

Happy Guys Finish Last:
    The Impact of Emotion Expressions on Sexual Attraction
    Jessica L. Tracy and Alec T. Beall
    University of British Columbia

אז טרייסי וביאל בדקו את האטרקטיביות של גברים ונשים עבור המין השני (ז"א, הומואים, לסביות ודו-מיניים לא נבדקו) בעבור הבעות של בושה (ביישנות), גאווה ושמחה (חיוך גדול, כזה שאומרים שגורם לאנשים לאהוב אתכם יותר. "אנרגיות גבוהות" בפיקאפית.
    בלי לחפור על התאוריה יותר מידי, הם ציפו לגלות במחקר שבחורות יעדיפו גברים שמפגינים גאווה (בגלל ההשלכות על ביטחון, הצלחה, ובסכ"ה מצב סוציו אקונומי גבוה), וגברים יעדיפו בחורות חייכניות שנראות חברותיות ונגישות יותר (אז למה גברים אוהבים ביצ'יות? הם לא. זו פיקציה. אבל אני יכול לכתוב על זה שעה.)

עוד נקודה קטנה שאולי שווה להגיד, זה שציפו שהתכונה מס' 2 תהיה בושה אצל נשים (בגלל סטראוטיפ סוציו-תרבותי של האישה הכנועה והחלשה, אין מה לעשות..), ושמחה אצל גברים. (כי חיוך זה כובש, לא?)

התוצאות של המחקר (טם טם טם) מראים שלא רק שחיוך לא זכה למקום שני, הוא "זכה" למקום שלישי ואחרון.
    כמה דברים שחשוב לציין:

1. אצל גברים, הכי פחות מושך היה לא להביע רגש בכלל. אדישים - הביתה.
    2. נשים מתחת לגיל 30 דרגו ביישנות כרגש יותר אטרקטיבי אצל גברים מאשר נשים מעל לגיל 30. מי שמחפש קוגריות.
    3. אצל נשים התאוריה החזיקה מים. גברים באמת מעדיפים בחורות שמחייכות אליהם. (למי שאמר שאנחנו נמשכים רק למראה, טעית. אנחנו הרבה יותר רדודים מזה. אנחנו נמשכים גם למראה - וגם לבחורות שאנחנו חושבים שהן נותנות.)
    4. כמובן התכונה הכי מושכת בהרבה אצל גברים (בערך פי 2.5 בסולם של מ1-9), היא הגאווה. שחצנות עובדת, עד שפותחים את הפה בכל אופן.
    5. לכל מי שתוהה על השינויים האפשריים באטרקטיביות, בדקו בערך 400 תמונות של כל "מצולם", ככה שהסיכוי שהתמונות טובות יותר או פחות, לא רלוונטי. כל "שופט" גם ראה רק תמונה אחת, ככה שאי אפשר להשליך על אדם שנראה טוב כשהוא מביע גאווה שהוא יראה טוב גם כשהוא מביע שמחה. הם לא פארייארים שם בבריטיש קולומביה.

המשך שבוע מצויין,
    תיהיו גאים בעצמכם.
    אה...
    בקטע סטרייטי כמובן.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תודה, מאמר מעניין

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כרגיל אני מנצל את הגישה שלי למאגרי מידע פסיכולוגיים ומנצל את כל העבודות שנותנות לי חופש לבחור מאמרים כדי לקרוא שטויות שגם ככה הייתי קורא מהבית.

הייתי מעתיק את המאמר, אבל גם ככה לא תקראו אותו וחבל על הזמן, גם בטח מעניין לכם ת'תחת איזה מבחן סטטיסטי וכמה עמודות היו בשאלון,
    אבל Credit where it's due:

Happy Guys Finish Last:
    The Impact of Emotion Expressions on Sexual Attraction
    Jessica L. Tracy and Alec T. Beall
    University of British Columbia

אז טרייסי וביאל בדקו את האטרקטיביות של גברים ונשים עבור המין השני (ז"א, הומואים, לסביות ודו-מיניים לא נבדקו) בעבור הבעות של בושה (ביישנות), גאווה ושמחה (חיוך גדול, כזה שאומרים שגורם לאנשים לאהוב אתכם יותר. "אנרגיות גבוהות" בפיקאפית.
    בלי לחפור על התאוריה יותר מידי, הם ציפו לגלות במחקר שבחורות יעדיפו גברים שמפגינים גאווה (בגלל ההשלכות על ביטחון, הצלחה, ובסכ"ה מצב סוציו אקונומי גבוה), וגברים יעדיפו בחורות חייכניות שנראות חברותיות ונגישות יותר (אז למה גברים אוהבים ביצ'יות? הם לא. זו פיקציה. אבל אני יכול לכתוב על זה שעה.)

עוד נקודה קטנה שאולי שווה להגיד, זה שציפו שהתכונה מס' 2 תהיה בושה אצל נשים (בגלל סטראוטיפ סוציו-תרבותי של האישה הכנועה והחלשה, אין מה לעשות..), ושמחה אצל גברים. (כי חיוך זה כובש, לא?)

התוצאות של המחקר (טם טם טם) מראים שלא רק שחיוך לא זכה למקום שני, הוא "זכה" למקום שלישי ואחרון.
    כמה דברים שחשוב לציין:

1. אצל גברים, הכי פחות מושך היה לא להביע רגש בכלל. אדישים - הביתה.
    2. נשים מתחת לגיל 30 דרגו ביישנות כרגש יותר אטרקטיבי אצל גברים מאשר נשים מעל לגיל 30. מי שמחפש קוגריות.
    3. אצל נשים התאוריה החזיקה מים. גברים באמת מעדיפים בחורות שמחייכות אליהם. (למי שאמר שאנחנו נמשכים רק למראה, טעית. אנחנו הרבה יותר רדודים מזה. אנחנו נמשכים גם למראה - וגם לבחורות שאנחנו חושבים שהן נותנות.)
    4. כמובן התכונה הכי מושכת בהרבה אצל גברים (בערך פי 2.5 בסולם של מ1-9), היא הגאווה. שחצנות עובדת, עד שפותחים את הפה בכל אופן.
    5. לכל מי שתוהה על השינויים האפשריים באטרקטיביות, בדקו בערך 400 תמונות של כל "מצולם", ככה שהסיכוי שהתמונות טובות יותר או פחות, לא רלוונטי. כל "שופט" גם ראה רק תמונה אחת, ככה שאי אפשר להשליך על אדם שנראה טוב כשהוא מביע גאווה שהוא יראה טוב גם כשהוא מביע שמחה. הם לא פארייארים שם בבריטיש קולומביה.

המשך שבוע מצויין,
    תיהיו גאים בעצמכם.
    אה...
    בקטע סטרייטי כמובן.
    שאלה רצינית, לא סטייל טרולינג:
    אם אני בחור, לא מושך בלשון המעטה, בואו ניקח תדוגמאות של טיילר: קירח 1.60 גובה ומחוצ'קן על כל הפנים.
    איך אני יכול להיות גאה בעצמי? במי שאני? איך אני יכול להסתכל במראה ולהתגאות ולאהוב את מה שאני רואה?

אני באמת שואל, אתה בא מתחום הפסיכולוגיה וזה נורא מעניין אותי איך אנשים כאלה משכנעים את עצמם שהם בעצם יותר ממה שהם באמת.
    ואם זה באמת עוזר להם.

תודה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחח אין תמיד כיף לקרוא דברים שלך
    תודה!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    שאלה רצינית, לא סטייל טרולינג:
    אם אני בחור, לא מושך בלשון המעטה, בואו ניקח תדוגמאות של טיילר: קירח 1.60 גובה ומחוצ'קן על כל הפנים.
    איך אני יכול להיות גאה בעצמי? במי שאני? איך אני יכול להסתכל במראה ולהתגאות ולאהוב את מה שאני רואה?

אני באמת שואל, אתה בא מתחום הפסיכולוגיה וזה נורא מעניין אותי איך אנשים כאלה משכנעים את עצמם שהם בעצם יותר ממה שהם באמת.
    ואם זה באמת עוזר להם.

תודה.
    הם פשוט לוקחים בחור בדיוק כמוהם שיש לו כסף או פרסום ואומרים "אם הוא כזה והוא משיג ככה וככה אז גמאני יכול!" רק שהם שוכחים תגורמים הכי חשובים במשוואה - כסף ופרסום.

זה למה אני שונא כאלה שאומרים שקירחים זה סקסי ומביאים דוגמאות כמו וין דיזל או סתם אחד עם נתונים שיש אולי במקרה הטוב ל1% מהאכלוסיה (כמו איזה כדורגלן שוודי שהביאו פה פעם) ואומרים שאם הם נראים ככה (שרובם נראים גרוע, האלה שבאמת נראים טוב אלה שחורים או לטינוס ולבנים עם גנים שאין פה לאף אחד) אז קרחת זה סקסי..

זה לא.

קירח ממוצע נראה כמו סניה ולא כמו הדוגמנים שאתם מביאים פה. עוד מעט תגידו שסניה זה סמל סקס...

לצורך העניין:

VS

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect