הסטוריה:
הכל התחיל לפני כשנה,פאול בנה וקנה שרת של 30 אנשים. השרת היה מצליח והיה מלא כל הזמן.
Ultimate Survival.
באותו הזמן בניתי גם שרת שהיה מצליח,אבל ללא שום תכנות- BBCraft שהיה שרת RP.
כנכנסתי לשרת של פאול חשבתי פעמים: מה עדיף לי? לפרסם את השרת שלי,או לבקש עזרה.
כמובן שבקשתי עזרה מפאול בסקייפ של איחוד שרתים בתמורה ליותר סולטים.
פאול הסכים והאיחוד החל.
לאחר שחשבנו על השם:מאחר שהשרת שלו היה סורביבל ושלי רולפליי-החלפנו את השם שלו ללא אחד מאשר
Ultimate RolePlay
לאחר מספר זמן של הצלחה השרת נפל וקם מספר פעמים,יום אחד השרת צבר מעל 100 שחקנים בשרת.
שלום רב לכולם,שמי ארז. אחד משני בעלי URP - השרת השני הגדול במדינה.
לפני כשנה,שנה וחצי השנה נסגר בנסיבות כאלה ואחרות שלא אפרט אותן.
השרת היום חזר עם אחסון מבית Game Hosting (שאני ממליץ באופן אישי).
השרת מחפש צוות לבניית העיר,הספאון כבר כמעט מוכן פרט לשלטים.
***למנוסים ומקצועיים בלבד,אני לא עומד לקבל ילדים מתחת לגיל 12***
לפני שאתם מגישים:
אנא מכם לקרוא את הדרישות שלנו.
#בתור השרת בין הגדולים במדינה עם שיא של 100 איש והחזקה רצופה של 80 - 70 ילדים ביום וכ10 - 20 בחצות אנו דורשים דרישות מיוחדות:אנא הקפידו לא לעבור עליהן.
דרישות:
1)הגיל המינימלאי - 12 לא פחות.
2)ידע בסיסי באנגלית,אני לא עומד לקבל ילדים שכותבים "ma kora ahi" כי באמת שאין לי ולאף אחד אחר לתרגם את זה שעה.
3)קול צעיר (ציפציף) - אני לא עומד לקבל ילדים עם קול כזה-זה פשוט מפריע לעבודה מבחינה פסיכילוגית ומחפרן..
4)ידע במיינקרפט - אם אין ידע במיינקרפט והתחלת לפני כשבועיים אין טעם שתגיש- זה פשוט לא יעזור גם אם תתחנן ותגיד שאתה יודע כל דבר שם.
אם מישהו שואל אותי אישית:אני משחקת מיינקרפט כשנה+ מ1.7.3 וכן,הבית הראשון שלי היה כמו כל בית של מתחילים:עם דלת איירון בלי רדסטון,בוץ ומיטה.
5)נסיון לקחת שליטה על השרת - אני פשוט מעיף אנשים כאלה שלא יעשו כלום מלחלק פקודות. יש אנשים עם רעיון כבר וזה אני ופאול,הבעלים השני.
6)נסיון מול לחץ - בשרתינו תמיד היו כ70 או 80 איש,למורת שהמגבלה תיהיה 60 זה עדיין נסיון לחץ.
7)מקורי חובה בשביל אדמינים - כשהשרת סגור בשביל שיפוצים אני נועל את השרת ע"י סגירת פרוצים והפעלת WHITELISTץ
אלה הדרישות הראשונות שלי.