קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חייב שכל הפורום הזה יראה את זה
    על ידי JV-Design בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 13:56
  2. טוב הפורום הזה dead
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:59
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:52
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

בשביל מה הפורום הזה נועד?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל בשביל מה הפורום הזה נועד?

מדברים פה על שינוי עצמי,כושר גופני,בגדים ולהראות טוב.
    למה מדברים על כל שלושת הדברים האלו בפורום אחד כשיש שלושה פורומים נפלאים שנועדו לזה ספציפית(קאוצ׳ינג,כושר גופני ואופנה)
    אם אלו באמת שלושת הדברים שצריך בשביל ״להביא בחורות״ למה הפורום הזה קיים?

זאת שאלה לכולם פה בפורום

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

קודם כל כי ככה זה נהיה , לא תמיד זה היה ככה .
    דבר שני למי יש כוח לעבור בין פורום לפורום שהכל מרוכז בפורום אחד ?
    בסופו של דבר זה תורם בקשר ללהכיר בחורות בחיים .

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כי כדי להביא בחורות אתה צריך את הדברים האלה, אתה חייב אותם, ואתה לא יכול לצאת עם חולצה מכופתרת שנראת כמו מהבר מצווה בזמן שלא רק שאתה לא בולט בשטח אלא אתה גם מתחת לממוצע של האנשים בשטח, אתה לא יכול להביא ככה בחורות אם תבוא למישהי לפתוח איתה שיחה ב35.5 מעלות עם הכתף כדי להראות "שאתה ממהר" , ולהגיד לה "וואלה את נראת לי חמודה" במבטא אשכנזי מגמגם "אני ממהר אז מה הפלא שלך" ואז כשהיא מסתכלת עליך בהלם וצוחקת במקרה הטוב, או פשוט מסתובבת והולכת במקרה הריאלי אז אתה אומר לעצמך או לעוד כמה חבר'ה מגניבים שלידך "לא נורא היא הפסידה גבר מדהים, אני לא הפסדתי כלום אני יכול להשיג 1000 כמוהה".

FLASH NEWZ -
    אתה לא יכול להשיג 1000 כמוהה.
    היא לא הפסידה שום דבר. היא רק הרוויחה צחוק של 5 דקות על חשבונך.
    לא, לא משנה איך אתה פותח את השיחה ולא משנה מה המילה הראשונה שאתה מוציא מהפה, אתה לא "מבליט" את עצמך ככה משאר הגברים ואתה לא מראה על "ביטחון" - הביטחון במרכאות כי גם הביטחון שאמרו פעם פה בפורום להראות זה היה "ביטחון" מזויף ופאטתי של "תסתכל על גברים מגניבים ותחקה מה שהם עושים - הליכה, דיבור, גרבוץ וכו'".

אם מישהו רוצה להבליט את עצמו הוא צריך לעשות את זה קודם על ידי מראה, אחר כך על ידי אופי.
    אלא אם כן המטרות והשאיפות שלך בבחורות הן נמוכות, ואז בעצם זה לא משנה אתה יכול להשיג כונפה ככה או ככה.

ועד שמלמדים פה משהו בפורום שאשכרה קשור לחיים ולא קשור לבועה שפיקאפרים כמו סטאס יגין ויגאל שטרק בנו לעצמם שהם זיינים וכל אישה רוצה אותם, אז חבל להרוס משהו כזה.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

וחבל שאתה מכליל כי יש פה אנשים כמו רודני ותום שמשקיעים לכם על מאמרים חופרים וארוכים על בניית אופי חזק וכאלה וזה עוזר למי שצריך לעזור.
    להסתכל רק על צד אחד גם אני יכול.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זאך הייתה סתם שאלה לא במטרה לפגוע במישהו או לנסות לסגור את הפורום,op אתה מבין הנאשים שמציפים את הפורום שבשביל להביא בחורות צריך להראות טוב,ולעבור שינוי עצמי.עכשיו כל מה שאני שואל זה איך זה קשור לפורום הזה ספציפית?לא נראה לפ שיש פורומים קצת יותר מתאימים(אופנה,כושר גופני,אימון אישי)?

ואת האמת לא הבנתי את הקשר בין השאלה שלי למה שכתבת (חוץ מאולי התגובה האחרונה שלך).
    תסביר בבקשה

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זאך הייתה סתם שאלה לא במטרה לפגוע במישהו או לנסות לסגור את הפורום,op אתה מבין הנאשים שמציפים את הפורום שבשביל להביא בחורות צריך להראות טוב,ולעבור שינוי עצמי.עכשיו כל מה שאני שואל זה איך זה קשור לפורום הזה ספציפית?לא נראה לפ שיש פורומים קצת יותר מתאימים(אופנה,כושר גופני,אימון אישי)?

ואת האמת לא הבנתי את הקשר בין השאלה שלי למה שכתבת (חוץ מאולי התגובה האחרונה שלך).
    תסביר בבקשה
    יאללה אז תתחיל לפתוח אשכולות ולהציף בעצמך תפורום עם הגישות שלך, מי עוצר אותך?
    תסרג' בעזיראלי תתחיל עם משפטי פתיחה, לא מבין איך אני קשור למה שכתבת בסה"כ אני אמרתי מה שאני חושב לגבי "איך להביא בחורות" שכתבת, כי "כדי להביא בחורות" אתה חייב את הדברים שכתבתי.
    ופירטתי בכוונה כדי שאנשים חדשים שבאים לכאן ידעו בדיוק מה הגישה האמיתית נותנת להם ומה הגישה של הפיקאפ.
    באמת שלא אכפת לי באיזה דרך אתה בוחר, אם לא הבנת מה הקשר לתגובות שלי, אני לא אגיב באשכול יותר בהצלחה בפיזור הידע שך פה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    כי כדי להביא בחורות אתה צריך את הדברים האלה, אתה חייב אותם, ואתה לא יכול לצאת עם חולצה מכופתרת שנראת כמו מהבר מצווה בזמן שלא רק שאתה לא בולט בשטח אלא אתה גם מתחת לממוצע של האנשים בשטח, אתה לא יכול להביא ככה בחורות אם תבוא למישהי לפתוח איתה שיחה ב35.5 מעלות עם הכתף כדי להראות "שאתה ממהר" , ולהגיד לה "וואלה את נראת לי חמודה" במבטא אשכנזי מגמגם "אני ממהר אז מה הפלא שלך" ואז כשהיא מסתכלת עליך בהלם וצוחקת במקרה הטוב, או פשוט מסתובבת והולכת במקרה הריאלי אז אתה אומר לעצמך או לעוד כמה חבר'ה מגניבים שלידך "לא נורא היא הפסידה גבר מדהים, אני לא הפסדתי כלום אני יכול להשיג 1000 כמוהה".

FLASH NEWZ -
    אתה לא יכול להשיג 1000 כמוהה.
    היא לא הפסידה שום דבר. היא רק הרוויחה צחוק של 5 דקות על חשבונך.
    לא, לא משנה איך אתה פותח את השיחה ולא משנה מה המילה הראשונה שאתה מוציא מהפה, אתה לא "מבליט" את עצמך ככה משאר הגברים ואתה לא מראה על "ביטחון" - הביטחון במרכאות כי גם הביטחון שאמרו פעם פה בפורום להראות זה היה "ביטחון" מזויף ופאטתי של "תסתכל על גברים מגניבים ותחקה מה שהם עושים - הליכה, דיבור, גרבוץ וכו'".

אם מישהו רוצה להבליט את עצמו הוא צריך לעשות את זה קודם על ידי מראה, אחר כך על ידי אופי.
    אלא אם כן המטרות והשאיפות שלך בבחורות הן נמוכות, ואז בעצם זה לא משנה אתה יכול להשיג כונפה ככה או ככה.

ועד שמלמדים פה משהו בפורום שאשכרה קשור לחיים ולא קשור לבועה שפיקאפרים כמו סטאס יגין ויגאל שטרק בנו לעצמם שהם זיינים וכל אישה רוצה אותם, אז חבל להרוס משהו כזה.
    FUCKINGGGG LIKKKEEEE YEEEEHHHH!!!!!

חחחחחחחחחחח נשבע שגמרת עליי עכשיו מצחוקקקק חחחחחח עלקקקק לפתוח בחורה ב35.5 מעלות ואז להגיד "היא הפסידה גבר לפנים, אני יכול להשיג עוד 300 כמוה" חחחחחחחחחחחחח...דייי.....

ועכשיו אחרי שצחקנו קלות..
    נעבור לנושא- שמע גיבור, אני לא מתכוון יותר לשקר לאנשים ולהגיד להם "תרימו מבט למעלה וקחו את הכתפיים אחורה" כי בפועל..זה לא מה שיביא להם בנות.
    אם הם יכניסו תעצמם לחדר כושר רציני ויעבדו על עצמם, הם יפתחו כתפיים, טרפזים וגב אחושרמוטה חזיר ואז הם באמת ילכו עם גב אחורה וראש מורם כי ככה הגוף שלהם בנוי ואז לא נצטרך להסביר להם איך ללכת..כי זה יהיה פאקינג מובנה!

תכלס אני יגיד לך. כמו שOP אמר, פורום אומנות הפיתוי בא במטרה לעזור לגברים להצליח יותר עם נשים. אם גבר רוצה לזיין בחורה שנראית סבבה, הוא לא צריך כל כך להתאמץ, הוא יכול בכיף להכנס ללינקייה, להכנס למאמר שנקרא "מגע" ומאמר שנקרא "עקיצות" והדרך שלו אליה תיהיה סלולה.

אבל בגלל שאני יודע בוודאות שרוב האנשים שנכנסים לפה לפורום רוצים לזיין כוסיות, ורוצים להגדיל את המעגל החברתי שלהם, ורוצים להשתפר בכל פן אפשרי בחיים ורוצים להשיג את הבחורה של החלומות שלהם..אני לא יכול להרשות לעצמי להגיד להם "אהה כן..תפתחו 30 בנות ביום עם 60 שעונים על היד ותשאלו 'מה השעה' וזה יסדר אותכם!" כי זה פסול. זה לא עובד באמת באותה המידה כמו שאני יגיד להם "מתי פעם אחרונה התסכלת במראה ובאמת נהנת לראות את עצמך?"

הבנת את הראש שלי? קודם כל שישפרו את עצמם מכל פן אפשרי. חיצוני, פנימי, אישי, רוחני..סציו-בלהבלה..לא מעניין אותי. דבר ראשון אני רוצה אותם בתצורה טובה יותר, בלוק טוב יותר..אחרכך...אם יהיה להם שאלות נוספות, אני כאן בשבילם

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

נראלי יותר ראלי במקום לסגור את הפורום לשנות את הקטגוריה ללייף סטייל או משהו דומה..
    ולשים שם את הקטגוריות:
    אימון פרקטי-> שיפור אופי, תכונות שאתם רוצים ואיך ליישם אותם במציאות, פחות פילוסופי כמו היום אלא יותר פרקטי ומעשי.. כלומר האיך(פילוסופי זה לא רע בסופו של דבר בלי פילוסופיה ורוחניות לא היה פה כלום היום..)

אימון רוחני->יותר הקטע הפילוסופי.. וכל מה שהלך דיי הרבה זמן באימון אישי כמו מה זה אושר.. אלה דיונים חשובים ומהם מסיקים דרכים איך להשיג אושר אך הם לא האושר עצמו והם ממש לא עצות פרקטיות של תעשה X Y Z ותשנה לך את החיים אלא זה יותר משהו שמפעיל את המחשבה ומנחה אותך אילו תכונות אתה רוצה בעצמך, איזה סטייל מתחבר לך ומהי הדעה שלך בנושאים שונים, כלומר מי אתה אך זה לא נותן לך להיות מי שאתה במציאות אלא רק בתיאוריה.

מראה-> כאן יכנסו הרבה נושאים כמו : שיער, לייזר , חצקונים , טיפולים לבעיות עור, שינה והשפעת על המראה , אופנה, דמויות "עם סטייל" וכו...

אומנות הפיתוי נותן לא מעט פעמים קונוטציה שלילית אך ברגע שמתעסקים בשיפור עצמי אין טעם לשם הזה מה שיביא עוד אנשים לקטגוריה ורק יוסיף.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 24-12-2012 בשעה 19:21.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    נראלי יותר ראלי במקום לסגור את הפורום לשנות את הקטגוריה ללייף סטייל או משהו דומה..
    ולשים שם את הקטגוריות:
    אימון פרקטי-> שיפור אופי, תכונות שאתם רוצים ואיך ליישם אותם במציאות, פחות פילוסופי כמו היום אלא יותר פרקטי ומעשי.. כלומר האיך(פילוסופי זה לא רע בסופו של דבר בלי פילוסופיה ורוחניות לא היה פה כלום היום..)

אימון רוחני->יותר הקטע הפילוסופי.. וכל מה שהלך דיי הרבה זמן באימון אישי כמו מה זה אושר.. אלה דיונים חשובים ומהם מסיקים דרכים איך להשיג אושר אך הם לא האושר עצמו והם ממש לא עצות פרקטיות של תעשה X Y Z ותשנה לך את החיים אלא זה יותר משהו שמפעיל את המחשבה ומנחה אותך אילו תכונות אתה רוצה בעצמך, איזה סטייל מתחבר לך ומהי הדעה שלך בנושאים שונים, כלומר מי אתה אך זה לא נותן לך להיות מי שאתה במציאות אלא רק בתיאוריה.

מראה-> כאן יכנסו הרבה נושאים כמו : שיער, לייזר , חצקונים , טיפולים לבעיות עור, שינה והשפעת על המראה , אופנה, דמויות "עם סטייל" וכו...
    זה דיי דומה לאימון פרקטי רק שבאימון פרקטי שרשמתי הכוונה יותר לתכונות אופי ודברים כאלה.
    והנה הכנסו את כל הפרמטרים שאפשר לשפר בנו.
    זאת רק הצעה כמובן אפשר לשלב וכו... (מה שבטוח שמות אחרים יכולים להוסיף).
    אומנות הפיתוי נותן לא מעט פעמים קונוטציה שלילית אך ברגע שמתעסקים בשיפור עצמי אין טעם לשם הזה מה שיביא עוד אנשים לקטגוריה ורק יוסיף.
    הצעה מדהימה, תודה רבה לך, אני מעביר את זה הלאה להנהלה
    ד"א- אני כבר הרבה זמן חושב על שם לשנות את השם של הפורום. אני גם לא בעד "אומנות הפיתוי" כי אני לא מתיימר להיות אנס.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 24-12-2012 בשעה 19:22.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    יאללה אז תתחיל לפתוח אשכולות ולהציף בעצמך תפורום עם הגישות שלך, מי עוצר אותך?
    תסרג' בעזיראלי תתחיל עם משפטי פתיחה, לא מבין איך אני קשור למה שכתבת בסה"כ אני אמרתי מה שאני חושב לגבי "איך להביא בחורות" שכתבת, כי "כדי להביא בחורות" אתה חייב את הדברים שכתבתי.
    ופירטתי בכוונה כדי שאנשים חדשים שבאים לכאן ידעו בדיוק מה הגישה האמיתית נותנת להם ומה הגישה של הפיקאפ.
    באמת שלא אכפת לי באיזה דרך אתה בוחר, אם לא הבנת מה הקשר לתגובות שלי, אני לא אגיב באשכול יותר בהצלחה בפיזור הידע שך פה.
    איזה גישה?על מה אתה מדבר?אני חושב שאתה לא מבין אותי.
    קודם כל,אם כבר,אני מתחבר לגישה שלך יותר ושל טיילר,אבל בניגוד אלייכם אני מבין עד כמה זה חסר תועלת להתעסק בזה ולהגיב בפורום הזה,לדעתי זה דברים שבאים בטבעי ולא צריך לחפור על זה 24 שעות בפורום ולספר לכולם סיפורים.

שנית,לא באמת ענית על שאלת הדיון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

איזה גישה?על מה אתה מדבר?אני חושב שאתה לא מבין אותי.
    קודם כל,אם כבר,אני מתחבר לגישה שלך יותר ושל טיילר,אבל בניגוד אלייכם אני מבין עד כמה זה חסר תועלת להתעסק בזה ולהגיב בפורום הזה,לדעתי זה דברים שבאים בטבעי ולא צריך לחפור על זה 24 שעות בפורום ולספר לכולם סיפורים.

שנית,לא באמת ענית על שאלת הדיון.
    אז זה מאוד בעל תועלת להתעסק בזה פה בפורום .
    אני חותם על עצמי שטיילר וOP יעידו על עצמם שתמיד טוב שיש מי שיכוון אותך ולקרוא מאמר טוב ולחלוק דעות ופרסם אנשים מצליחים וללמוד ויותר להתכוננן למטרות שלך תמיד עוזר .
    אני חותך אם טיילר לדוגמא לא קיבל הרבה מוטיבציה ממידע שהוא השיג באינטרנט מאנשים שהם בעצמם מצליחים בחיים וכתוצאה מכך השתפר יותר בחיים שלו.
    אני משוכנע בכך מהסיבה הפשוטה שאני עצמי תמיד היתה לי נטיה לכיוון הזה של השתפרות עצמית אבל למה בעצם רק לפני שנה וחצי התחלתי לעבוד על זה חזק ?
    קיבלתי הרבה אישורים ומוטיבציה מאנשים מצליחים וזה מה שדחף אותי באמת לקום ולעשות תצעד ולא רק לחשוב שזה נכון הדברים האלה בעמקי המוח שלי .
    ועובדה אני עברתי שינוי מדהים וכן גם לפורום הזה אני מודה מאוד כי היו פה הרבה תגובות שחידדו לי דברים במוח והיום אני מאוהב בעצמי ואני ממש גאה לאן שהגעתי ולתוצאות שהגעתי זה משנה חיים ובנקודה בשאני נמצא בה כעת אני יכול לתרום בעצמי ואולי לעזור לעוד ילד אחד או שניים ואולי אפילו יותר לחיות תחיים שהם תמיד רצו .
    חשוב מאוד לדבר על זה בפורום ולעזור לאחרים כמו שאני נעזרתי בחלק מהמידע והמוטיבציה שקיבלתי באינטרנט גם אם זה פורום וגם אם זה אנשים כמו ZYZZ ועכשיו אני רוצה לעזור לאחרים ואפילו להמשיך להשתפר בעצמי .

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מדברים פה על שינוי עצמי,כושר גופני,בגדים ולהראות טוב.
    למה מדברים על כל שלושת הדברים האלו בפורום אחד כשיש שלושה פורומים נפלאים שנועדו לזה ספציפית(קאוצ׳ינג,כושר גופני ואופנה)
    אם אלו באמת שלושת הדברים שצריך בשביל ״להביא בחורות״ למה הפורום הזה קיים?

זאת שאלה לכולם פה בפורום
    כי זה הדברים שצריכים בשביל להביא בחורות? הפורום הזה רק מרכז את הדברים האלה. מכאן אפשר ללכת לקנות בגדים בTNT, לקרוא על STARTING STRENGTH בפורטל קילוגרם, לנסות תספורת בספר, לקבל מוטיבציה ועוד דברים. ואת האמת זה יותר נוח שזה מרוכז במקום אחד אפילו שהפורום פה אל חלק מהדברים עד לרמה מסוימת שמשמה צריך ללכת למקום שיכנס לזה יותר לעומק. ואז הפורום עשה את שלו ושם מישהו בדרך הנכונה אז הוא הגיע לייעוד שלו.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הפורום הזה מועיל מאוד לדעתי אבל אני חושב שכל גישת ה-MUST הזאת של מראה, כסף וסטטוס היא גסה וכוללנית מידי.
    היו לי רגעים בחיים שהאגו צבט אותי בגלל שראיתי בחור לא יפה/לא כזה חכם/לא עשיר/לא מוצלח/תמים - מצליח עם זאת שאני כשלתי איתה.

הכל יחסי בחיים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הפורום הזה מועיל מאוד לדעתי אבל אני חושב שכל גישת ה-MUST הזאת של מראה, כסף וסטטוס היא גסה וכוללנית מידי.
    היו לי רגעים בחיים שהאגו צבט אותי בגלל שראיתי בחור לא יפה/לא כזה חכם/לא עשיר/לא מוצלח/תמים - מצליח עם זאת שאני כשלתי איתה.

הכל יחסי בחיים.
    גבר שנראה טוב יותר, מצליח בהרבה עם נשים מאשר גבר שנראה סבבה.
    לא דיברתי על כסף וסטטוס.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect