אחרי 5 חודשים ב-Oogle קיבלתי כבר 200 שקלים ועוד 284.8 שקלים צריכים להגיע אליי.
אתר חביב, מקווה שבחודשים הבאים ארוויח יותר
שאלות?
רעיונות? אשמח לשמוע בפרטי.
אחרי 5 חודשים ב-Oogle קיבלתי כבר 200 שקלים ועוד 284.8 שקלים צריכים להגיע אליי.
אתר חביב, מקווה שבחודשים הבאים ארוויח יותר
שאלות?
רעיונות? אשמח לשמוע בפרטי.
כל הדרכים והשיטות להרוויח כסף באינטרנט! אם אתם מחפשים אתרים אמינים, הגעתם למקום הנכון.
|
|
וואו אחלה סכום.
כמו שאמרתי לך באשכול הקודם, אני נורא אעריך אם תוכל לפתוח אשכולות בהזמנות, לחשוף ולשתף מידע שם.
5 חודשים
400 שקל?
זה ממש ממש קצת, אני מרוויח 400 שקל בשבוע, אפילו הרבה יותר, ממליץ לך להחליף שיטה.
תשים לב, הבן אדם הזה מפרסם כל שבוע הוכחות מהמון אתרים.
נכון זה קצת, עדיף לעבוד כבר בחוץ לחלק פלייארים אבל אתה לא יודע מה הוא עושה באתר.
יכול להיות שהוא מתעסק בהמון אתרים אחרים ומרוויח אלפי שקלים בשבוע וזה מקור הכנסה נוסף שהוא לא עושה בו כלום בכלל והכל מפרסומים קודמים\מופנים.
אל תגיד דברים כאלה על פי דעת עצמך בלי לדעת הכל.
בכל מקרה לנושא:
כסף נחמד, כמו שמעלי אמרו זה לא המון אבל כל הכבוד!
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
תפסיק לזלזל באנשים פה.
יש לך שיטה טובה, אתה עושה מלא כסף, יפה לך, כל הכבוד, תמשיך עם זה
אם אני אראה פה עוד תגובה אחת שלך שאתה מזלזל או פוגע בעבודה של אנשים אתה תורחק מהקהילה.
אתה מעוניין לחשוף את השיטה? יפה, תפרסם בהזמנות ע"פ הטופס ואני מבטיח לך שאם תרשום שם כל מי שנרשם תחתי מקבל שיטה מעולה מלא ירשמו תחתייך.
אתה לא מעוניין לחשוף? סבבה, תפסיק להשוויץ עם השיטה.
כל הדרכים והשיטות להרוויח כסף באינטרנט! אם אתם מחפשים אתרים אמינים, הגעתם למקום הנכון.
חלאס מי משוויץ, אני בא לפה לעזור לישראלים שנתקעים עם חרא כסף ומרוויחים קצת שהם יושבים כל היום מול המחשב וחורשים, אני לא מזלזל באף אחד גבר, אני בא לפה לעזור ולתת ביקורת, מה הוא מצפה שאני אגיד? "יפה" "נחמד", אני לא חושב שבשביל זה נועד התת פורום הזה, באתי לתת ביקורת ולעזור לו להרוויח עוד, במקום שירוויח 400 שקל ב5 חודשים שיכניס למוח שלו שיש יותר אופציות ושהוא יכול להרוויח כפול 10 מי זה ב5 חודשים, אל תאיים להעיף אותי, כי חבל אני באתי לפה לשנות קצת לאנשים ת'מחשבה ואני לא חושב שאפשר להעיף על מישהו שנותן ביקורת, דעה חופשית, ITS A FREE COUNTRY. לא עברתי גם על אף אחד מהחוקים.
איך בדיוק אתה עוזר? אתה רק מבאס את כולם עם התגובות שלך של: "חחח זה כלום", "ממש מעט כסף", "מה אתה מתלהב? זה גרושים..."
איפה בדיוק עזרה פה?
כל אחד משקיע כמה שהוא יכול ומרוויח כמה שהוא יכול.
עם באמת היית עוזר ותומך, במקום כל הזמן לדבר על השיטה שלך במיליון אשכולות ולהספים את המונה הודעות היית כותב מדריך על האתר שאיתו אתה מרוויח ורושם שמי שנרשם תחתייך או משהו יקבל את השיטה, מביא עצות באשכולות, לא כל אשכול אותה תגובה.
אישית? זה גם הסכומים שאני מרוויח, פשוט אני כבר הרבה זמן בעסק אז זה הצטבר לסכום יותר נחמד.
עשית 2000 בשבוע? כל הכבוד. בוא תחשוף איתנו את המידע שנוכל גם אולי לחדש לך רעיונות ובוא באמת תעזור.
*עשה טובה, תמשיך את הדיון הזה איתי בפרטי (עם קיים המשך.) - אין צורך להרוס אשכול בשביל זה.
וואי נחמד!![]()
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 26-12-2012 בשעה 23:31.
האשכלות שלי - עשיית כסף ברשת
iPanel - על כל מופנה 10 ש"ח | Bubblews - עושים כסף מפרסום
iPanel - תשלום ראשון - 200 ש"ח
Bubblews - תשלום ראשון - 25$