תעבירו ל0:35
אם אתם רוצים שהילדים שמציקים לכם בבצפר יפסיקו, או תתעלמו, או שתגיבו ככה![]()
תעבירו ל0:35
אם אתם רוצים שהילדים שמציקים לכם בבצפר יפסיקו, או תתעלמו, או שתגיבו ככה![]()
|
|
לא צריך כוח כדי להרים כיסא, נכון?
מוזר שכזה גמד שחיף מתחיל עם כזה גונדזיל והגונדזיל בהתחלה בכלל לא הגיב
רודני אם בחיים שלך נכנסת לריב רציני שמוביל לנזק רציני אתה יודע שזה לא רצוי בכלל כל הקטע.. ואתה אומר פה "להרים כיסא"..
להרים כיסא אתה יכול לשבור לבנאדם כמה שיניים אולי קצת דברים בפנים, אולי אפילו את האף אם הזריקה תהיה מדויקת וחזקה..
זה יכול לשלוח אותו לניתוחים ושיקום ואותך לבית משפט .
למה?
כי הוא השתמש בידיים. אבל הוא לא שבר לך את האף.
אתה השתמשת בכסא. ושברת לו תאף.
בגלל זה אני תמיד אומר אם כבר מגיבים, אז מגיבים בכח שאתה מקבל.
ובכללי למי שיש כח ודי חזק רצוי שלא יריב, כי הנזק שהוא יעשה בתנועה אחת לא מכוונת מרוב עצבים יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך שגם 20 אגרופים של השני לא יעשו לו.
אם השמן הזה היה במקרה הבולי, המציק, והגמד היה החנון שמקבל מכות...נראה לך שהגמד הזה היה יכול להחזיר לשמן אגרוף באותו העוצמה כמו שהשמן יכול לתת? לא. אל תזיין תמח.
במקרים כאלה, כמו מיקרים שקרו לי בעבר, צריך להרים איזה שהוא משהו מהריצפה..בדרך כלל זה נגמר פה. ברגע שאתה מרים משהו ואתה באמת רוצה לדפוק את זה למישהו בראש, הוא מתחיל לפחד והוא מפסיק..אם הוא לא מספיק...
חוץ מזה אתה אומר שאם הייתי בריב רציני שמוביל לנזק רציני...אל תיהיה מצחיק. באותה המידה, ילד חמוד וחנון שמציקים לו 8 שנים ברציפות יכול להגיע למצב של התאבדות או דכאונות מאד קשים..זה עדיף? לא. מה עדיף לעשות? להחזיר. ואם היריב שלך הוא ילד שמן שיותר חזק ממך כנראה,,אז צריך להשתמש באיזה כיסא או משהו ולשבור לו תפנים, רק ככה יבינו שאסור להתעסק איתך.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 26-12-2012 בשעה 19:10.
רודני, אם היית הולך מכות מתישהו בחיים שלך היית יודע שחוץ ממכות של כנופיות שבאים כבר מאורגנים מהבית אתה רב עם הידיים ורגליים.
או ששכחתי, יוצא לך לריב המון במפעלי מתכת/נגריות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הוא לא סתם זרק אותו, הוא חבט אותו ברצפה הכי חזק שהוא יכול.
אוי זה כל כך טוב
ראיתי את זה לפני כמה חודשים אבל תמיד נחמד לצפות בזה שוב.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
תגיד לי מה תבא להסתלבט עליי עכשיו יענו?
כל העבר שלי בבצפר הייתי חנון אבל חנון פריק, הייתי מתקשה להחזיק את עצמי והיה לי התקפי עצבים והתפרצויות זעם על אנשים, אז כן רבתי בחיים והמון, לא שזה דבר טוב ואני לא בא להשתחצן, להפך אני נגד אלימות, אבל ברגע שזה יכול להשפיע עלייך לכל החיים אז עדיף להפסיק את זה אחת ולתמיד ולא תמיד אפשר לסיים מכות בידיים ורגליים, לפעמים גם צריך להחזיק קרש או אפילו להרים כיסא ולדפוק למישהו בראש כדי לגרום לו להפסיק.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
חולצות ובלייזרים אלגנט :
אני בדעה כזו. אל תרביץ למי שיותר חזק ממך. תהפוך ליותר חזק ממי שמרביץ לך.
כשאתה יותר חזק ממישהו אין שום סיבה שירביץ לך... או כמו במקרה פה, שהיה מספיק אם הוא רק היה מרים אותו ומאיים עליו.
אגב, גם בארץ אין כבר גברים שילכו איתך מכות אחד על אחד בלי שטויות. תמיד זה מישהו מביא את החברים או איזה כלי נשק. מכות הולכים בידיים כמו גברים, ואם אין לך ביצים ללכת מכות עם הידיים אל תלך מכות בכלל. (בכללי לא כדאי ללכת מכות, אבל רק אם חייבים)
רשום בפירוש שהילד הרזה יותר הוא הבולי.
![]()
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
ידוע. גם רואים. אני נתתי דוגמא, שאם במקרה וזה היה הפוך, זאת אומרת שהשמן היה הבולי והילד הקטן היה החנון..זה היה נראה אחרת. ואז הקטנצ'יק לא היה יכול להרים אותו לאוויר ולזיין אותו על הריצפה בכוח..אבל לא בטוח שהוא היה יכול להגיע לו לפנים עם אגרוף..הוא היה צריך לתפוס איזה משו ביד.