אהלן,
אני רוצה להתחיל לעבוד עם neobux.
עכשיו, ראיתי שיש כמה חבילות.
השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע ומתי, כשאני ירוויח 5$ מהאתר, אז לקנות חבילה או מתי?
ואני יכול להביא 2-3 אנשים תחתיי שישלמו גם כ5$ אם צריך.
מה זה יתן לי?
תודה![]()
אהלן,
אני רוצה להתחיל לעבוד עם neobux.
עכשיו, ראיתי שיש כמה חבילות.
השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע ומתי, כשאני ירוויח 5$ מהאתר, אז לקנות חבילה או מתי?
ואני יכול להביא 2-3 אנשים תחתיי שישלמו גם כ5$ אם צריך.
מה זה יתן לי?
תודה![]()
|
|
1. עם סכומים כאלה לא תצא כל כך ברווח ואני אף בטוח שתתייאש ותפסיד את כספך.
2. לקבל עמלה ממופנים זה מעל 10$ וזה 1% עמלה מסכום ההשקעה שלהם.
יום טוב![]()
אני ממליץ לך להתחיל בלי השקעה,תתרשם מהאתר,אם זה לא לרוחך ותרצה לצאת? אתה לא תוכל לפרוש ביום ותצטרך לחכות שהזמן של המופנים ייגמר.
אני למשל השקעתי ובסופו של דבר זמנים השתנו ולא היה לי זמן ללחוץ כל יום על פרסומות
יצא מצב שהיו לי מופנים 90 יום ועכשיו אני צריך כל יום ללחוץ על פרסומות על מנת לקבל מהם את הכסף ורק אחרי ה90 יום האלה אוכל לצאת
האמת שנשאר קצת מעל 20 יום עבר מלא זמן מאז ותאמין לי שזה לא נוח לי להתחבר כל יום וללחוץ על הפרסומות אין לי זמן לזה
בלי קשר,אם אתה מתכנן להרוויח ממופנים - אני לא חושב שאפשר בלי גולדן ואם כן זה ממש קשה.
תתחיל להרוויח בכך שאתה סתם לוחץ על פרסומות ועושה minijobs
אז ככה אם אתה רוצה לעשות כסף מהאתר הזה
אני ממליץ לך לצבור נקודות עד שיהיה לך 30 אלף ואז לשדרג לגולדין לפי דעתי....
וכמה שאתה יכול ללחוץ על פרסומות כל היום הם נותנים פרסומות...
בהצלחה
אין לי בעיה ללחוץ כל יום על מודעות, 10 דקות עבודה גג.
וזה שווה את המטרה לא?
30 אלף נקודות? יעני NeoPoints ?
וזה מלא לא?
וחוץ מזה, יש למישהו שיטה טובה להרוויח טוב?
להשקיע או לא להשקיע, כל השיטות אני רק צריך עצות כי אני קורא מלא מאמרים באנגלית ואני עדיין לא יודע באיזה דרך לבחור.
אל תקשיב לו,30 אלף נקודות אתה תגיע אליהם אחרי 3 שנים וגם זה רק אם תתמיד ללחוץ על ה-כ-ל!
הוא סתם אחד שלא מבין בכלום,אני נותן לך עצות בתור אחד עם קצת נסיון באתר
כשאתה חושב על זה בפשטות זה באמת חצי דקה ללחוץ על הפרסומות,אבל יום יום חייב כדי לקבל את הכסף
האם אתה מסוגל להתמיד יום יום ללחוץ? האם כל יום יש לך גישה למחשב? בלי יוצא מהכלל?..
בכל אופן כמו שאמרתי,כל עוד אין לך מספיק בשביל גולדן+100~200 מופנים לפחות,אין לך מה להשקיע שם.
תתחיל בלי השקעה ותראה איך זה מתקדם,תעשה המון minijobs אם אתה חרוץ ואולי רוב הכסף להשקעה במופנים יגיע מזה ולא מכיסך הפרטי.
עזוב כמה עשיתי,כדי באמת להרוויח כסף משם צריך להיות המון המון זמן באתר
הminijobs האלה זה נמצא בoffers וכל כזה שאתה עושה אתה מקבל כמה סנטים,אתה יכול לחזור על אותה משימה מלא פעמים כל עוד אפשר
אני אישית עשיתי 20$ מזה,אבל אני לא עושה כאלה כמעט.
ראיתי בנאדם שעשה איזה 200$ ממיניג'ובס,הוא חודשים באתר והוא חורש על זה
הוא מרוויח ממיניג'ובס ומשקיע את הכסף במופנים ובגולדן,וגם אם לא הולך לו בכל זאת הוא לא מפסיד כי הוא לא השקיע כסף מכיסו הפרטי
נערך לאחרונה על ידי LightON; 29-12-2012 בשעה 19:43.
עזוב את הדרך שאני הלכתי,עשיתי את זה כשלא היה לי נסיון ולא שאלתי אף אחד
אני אומר לך כבר עכשיו שמופנים בלי גולדן זה הפסד,סיכוי מאוד נמוך שהמופנים שלך יהיו פעילים מאוד תרוויח.
ואגב זה שיש לך רק אחד זה לא אומר כלום.מחר למשל יכול להיות מיניג'וב חדש
יש תקופות שאין בכלל ויש תקופות שיש המון
אני עושה כשיש לי זמן ובחצי שעה שעה אני עושה כמה דולרים