קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 21-06-2011, 16:28
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 10-04-2011, 22:02
  3. (בקשה) אני רוצה להתחיל לעשות חתימות אז....
    על ידי -Sefi- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-11-2007, 00:39
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 14:05
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 16:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

סעמקק אני רוצה להתחיל כבר לעשות שינוי עצמי ולא יודע איךך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל סעמקק אני רוצה להתחיל כבר לעשות שינוי עצמי ולא יודע איךך

אני רוצה להתחיל לשפר את עצמי ולא יודע פשוט איך ...

מבחינת ספורט (אני לא שמן והייתי רוצה שרירים וכל זה אבל אני פשוט קצת נמוך 1.65 ככה ועוד חודש בערך בן 15 אז אני מפחד שזה ייפגע לי בצמיחה )...

לגבי שיער אני עכשיו מחפש סטייל שיתאים לי כי לרוב הייתי עושה מוהיקן אבל באלי לנסות משהו אחר .. יש המלצות?

המצב החברתי שלי לא בשמיים - כמה ידידות וחברים שחלקם "מקובלים" רובם לא כ"כ אבל לא חנונים או משהו כמו שאתם חושבים...

מה עוד יש לי לעשות כי מבחינת הגוף אני מפחד שאני לא יגבהה עוד למרות שאבא שלי 1.80 ומה עוד יש לי לשפר.?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני בגובה של אבא שלך והייתי נמוך בחטיבה. זה לא אומר כלום, מה שכן הצמיחה אצלי הייתה מאוד איטית בגלל הגנטיקה שלי (צמח לי שפם בר מצווה בגיל 17 וחצי כולה)
    תהיה בטוח שזה לא קשור ושומדבר לא פוגע בצמיחה. אתה שחיף אז יש לי המלצה אחת אליך - תגור במקרר ותתחיל SS (חפש בגוגל מזה), תקנה אבקת חלבון בטעם שאתה אוהב, תתאמן חזק ותאכל המון. אל תהיה מהשחיפים החסרי ידע שעושים BICEPS CURL על הכלוב, תקרא על תזונה, אבקות, תוכניות אימונים ותבנה לעצמך תפריט וכו'...

לגבי המלצות לשיער לאדע כל אחד והסטייל שלו, אני עושה מתחילת התיכון ASIAN HAIRSTYLES בכל הסגנונות האפשריים (פוני למעלה, קוצים, פוני ושיער שטוח, פוני וקוצים, קצר בצדדים וזנבות ארוכות ועוד מלא ווריציות של הסגנון הזה). לי אישית זה מאוד יפה ומסמל אצלי תקופה שאני אוהב אז אני נשאר עם זה. תמצא לעצמך סגנון שאתה אוהב ותשאר איתו. רצוי כמובן שזה לא יהיה משו שכל אחד הולך איתו אבל איך שבא לך חח

תתחיל להתעסק במראה חיצוני שיפור עצמי עזוב עכשיו מצב חברתי, כשתראה מספיק טוב יהיה לך מספיק בטחון משמע תוכל להתחבר בקלות לכאלה ששווים יותר מהחברים והידידות שישך כרגע, תתחילו לצאת למסיבות לקרוע תרחבה

בגדול תהליך ארוך שיכול לקחת גם שנים אבל שווה כל רגע ואתה גם נהנה מהתהליך עצמו אז וואלה למה לא

איך אתה מתלבש? מה הסטייל שלך? כי אם זה "רגיל" אז תשנה את זה בדחיפות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 03:22.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אל תתפוס אותי במילה אבל ממה שידוע לי זה לא באמת משפיע על הצמיחה... וזה חתיכת תירוץ. מפחד להרים משקולות? תמצא חבר שייתן לך התנגדות ותתאמן איתו.. תכל אני לא רואה את הההדל בין התנגדות למשקל, ואני ממש לא חושב שמשקל יפסיק צמיחה, אבל סבבה.
    חוץ מזה שזה לא רק להתאמן- זה להתלבש יפה, להריח טוב, להתגלח יפה, להסתפר יפה ועוד דברים.
    אגב, תוך כדי- תתחיל להתחבר עם האנשים בשכבה שלך אחי, תהיה יותר חברותי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אבא שלך גבוה, חכה שתגיע בערך ל18+ אתה כבר תיהיה גבוה עד אז.

לגבי החדר כושר- כל המאמרים בעולם והמחקרים בעולם אומרים שחדר כושר והרמת משקולות למיניהם לא רק שלא פוגעים בגדילה..אלה אפילו תורמים לגדילה ומזרזים תהליכים..אם אתה מפחד מזה, למה לך להשאר מחוסר ידע? אל תישב בבית חסר מעש ותפתח סרטים בראש.

ישך 2 אופציות- או ללכת לחדר כושר הכי קרוב אלייך לבית ולדבר עם המאמן כושר שם. תאמין לי שהוא לא שם סתם כדי לשבת על הכיסא ולהסתכל על גברים מזיעים ומגעילים..הוא שם כדי להסביר ולעזור.
    או שאתה יכול להישאר בבית ולהמשיך להיות עצלן אבל לפחות להכנס לאתר kilogram.co.il ולהתחיל לקרוא מאמרים. תגדיל ראש, תחכים קצת.

לגבי שיער- וואלק לא יודע..כל אחד מה שמתאים לו. דבר ראש תגדל שיער..אחרכך תעשה כל מיני שטויות בשיער ותראה מה הכי מגניב.

המצב החברתי שלך הוא כמו שהיה שלי פעם..אתה יכול פשוט לקחת על עצמך בידיים להתחיל לעשות דברים..פשוט תתקשר לחבר שלך ותציע לו ללכת לסרט עם כולם..אם הוא זורם תתקשר לידידות שלך ותזמין גם..תארגן את היציאה.

ולשאלה האחרונה- כמה תשוקל?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אבא שלך גבוה, חכה שתגיע בערך ל18+ אתה כבר תיהיה גבוה עד אז.

לגבי החדר כושר- כל המאמרים בעולם והמחקרים בעולם אומרים שחדר כושר והרמת משקולות למיניהם לא רק שלא פוגעים בגדילה..אלה אפילו תורמים לגדילה ומזרזים תהליכים..אם אתה מפחד מזה, למה לך להשאר מחוסר ידע? אל תישב בבית חסר מעש ותפתח סרטים בראש.

ישך 2 אופציות- או ללכת לחדר כושר הכי קרוב אלייך לבית ולדבר עם המאמן כושר שם. תאמין לי שהוא לא שם סתם כדי לשבת על הכיסא ולהסתכל על גברים מזיעים ומגעילים..הוא שם כדי להסביר ולעזור.
    או שאתה יכול להישאר בבית ולהמשיך להיות עצלן אבל לפחות להכנס לאתר kilogram.co.il ולהתחיל לקרוא מאמרים. תגדיל ראש, תחכים קצת.

לגבי שיער- וואלק לא יודע..כל אחד מה שמתאים לו. דבר ראש תגדל שיער..אחרכך תעשה כל מיני שטויות בשיער ותראה מה הכי מגניב.

המצב החברתי שלך הוא כמו שהיה שלי פעם..אתה יכול פשוט לקחת על עצמך בידיים להתחיל לעשות דברים..פשוט תתקשר לחבר שלך ותציע לו ללכת לסרט עם כולם..אם הוא זורם תתקשר לידידות שלך ותזמין גם..תארגן את היציאה.

ולשאלה האחרונה- כמה תשוקל?

53 אחי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -anonymos- צפיה בהודעה
    53 אחי
    גובה 1.63 במשקל 53..לפי התיאור אתה נשמע לי שמנמן, נכון? (אין לך מה להיעלב, עצם זה שיש לך אומץ לבקש עזרה אתה כבר יותר גבר מכל האנשים בפורום הזה)
    אז תתחיל להעמיק בנושא הכושר. תכנס לאתר ההוא שנתתי לך + גש לחדר כושר הכי קרוב אלייך ותתחיל לעבוד על עצמך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    גובה 1.63 במשקל 53..לפי התיאור אתה נשמע לי שמנמן, נכון? (אין לך מה להיעלב, עצם זה שיש לך אומץ לבקש עזרה אתה כבר יותר גבר מכל האנשים בפורום הזה)
    אז תתחיל להעמיק בנושא הכושר. תכנס לאתר ההוא שנתתי לך + גש לחדר כושר הכי קרוב אלייך ותתחיל לעבוד על עצמך
    אחי בערך 1.63 אני לא בטוח כי מדדתי בערך לפני חצי שנה וגם המשקל אמנם בדקתי עכשיו אבל זה בבית ולא ניראלי הוא כ"כ מדוייק לגבי שמנמן אני לא אולי טיפה ממש אבל לא משהו שרואים אין לי איזה כרס או משהו ואף אחד לא אומר לי שמן או משהו
    נערך לאחרונה על ידי -anonymos-; 29-12-2012 בשעה 18:31.

53 קילו על 1.63 זה שמנמן? מאיפה הבאתם את זה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    53 קילו על 1.63 זה שמנמן? מאיפה הבאתם את זה?
    מה זה הבאתם? אני היחיד שאמרתי את זה. תלמד לקרוא.
    ושנית, למיטב ידעתי מטר 63 עם 53 קילו, זה שמנמן או לפחות ילד "בריא" כזה.
    יכול להיות שטעיתי מן הסתם, אבל לפי מה שאני זוכר, זה נקרא שמנמן כזה.

אל תיטפל לי לקטנות... חח ודבר שני תחשוב שניה לשקול 10 קילו מתחת לגובה שלך זה לא בדיוק "בריא" לפחות לא לפי המימדים שלי... אני יודע שאני רשמתי שזה אינדיבודואלי אבל זה כבר קטע של BMI פה וזה נחשב רזה...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אל תיטפל לי לקטנות... חח ודבר שני תחשוב שניה לשקול 10 קילו מתחת לגובה שלך זה לא בדיוק "בריא" לפחות לא לפי המימדים שלי... אני יודע שאני רשמתי שזה אינדיבודואלי אבל זה כבר קטע של BMI פה וזה נחשב רזה...
    לא הבנתי כלום.
    במצב הזה לפי דעתי כל עוד לא עושה כלום עם עצמו, זאת אומרת שמסת השריר אצלו נמוכה מאד אז כנראה גם אחוזי השומן אצלו נורמלים או גבוהים..אז הוא ילד בריא כזה. הגזמתי שאמרתי שמנמן, אתה צודק, אבל הוא לא שחיף בו נגיד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תתחיל להתאמן, לאכול טוב, לעבוד במקום שאתה אוהב, להסתובב עם חברים שאתה אוהב, להתקרב יותר למשפחה... ותראה איך באות גם הבחורות

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תיקח 2000 שקל מההורים, ותשקיע בלבוש. כל הלבוש האפשרי, שיהיה אופנתי. זה לא אומר הג'ינס הכי יקר והחולצה הכי מחממת. זה אומר בגדים עם ניגוד בצבעים - ירוק עם אפור. זה אומר צהוב עם שחור. זה אומר שרשראות וצמידים וטבעות וג'ל בשיער וזה אומר להתחיל לעשות זקנקן תיש.

תמיר.
    שיטת האריות.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מה קשור זקנקן תיש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וצהוב עם שחור זה מזעזע, אתה נראה כמו דבורה שקיבלה בתחת. אפור עם ירוק זה עוד סביר בגוונים מסויימים.
    לא יכול לדמיין חולצה צהובה עם ג'ינס שחור זה פשוט נורא.

קיצר תלמדו להתלבש בעצמכם לפני שאתה מחלקים עצות לילדים בפורום..עלק צהוב עם שחור.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 02:01.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה צהוב עם שחור וזקנקן תיש מה אני הומו שאוהד ביתר?!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect