שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול במחשבים או במפרטים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אנסה לתאר את הצרכים שלי.
התקציב: 4000 ש"ח ( 500 ש"ח )
כתוב בסוגריים את החריגה המקסימאלית
השימושים של המחשב:
פרט למה המחשב יהיה מיועד
- המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):ריבוי משימות, עבודה משרדית, צפייה והורדה של המון סרטים, סדרות ועוד ותכני hd , עבודה עם האינטרנט עם מספר חלונות גדול שפתוח בדפדפן(עבודה במקביל) ובו זמנית עוד דברים שעובדים ברקע, צפייה בשידורי אינטרנט דרך המחשב.
- המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: לא
- המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: חלק מהדברים במקביל:VirualBox - Virtual Machine - Linux, eclipse, visual studio, Word, PDF Readers, Klite(to watch movies) , PowerPoint, µTorrent, JDownloader, and more
- המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא
- המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא
- אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא
- האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא
בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: אני מעוניין ב 2TB
האם הקונה זקוק לכונן אופטי:כן, סטנדרטי/רגיל.
צורב DVD רגיל/ צורב DVD עם Light Scribe
ציוד הקפי:
האם אתה צריך ציוד הקפי: אין צורךמה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) יש לי כרגע מסך Dell U2412M ואני מתכנן לקנות עוד אחד בסגנון כי אני עובד עם שני מסכים בו זמנית
- מסך, בגודל
- מקלדת
- עכבר
- רמקולים
- מצלמת אינטרנט
- מדפסת
- אוזניות עם מיקרופון
קנייה ותשלום:
האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: לא
איפה אתם גרים: במרכז
האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): כן
האם יש לך בקשות מיוחדות?
האם יש אפשרות לשדרוג עתידי: כן
אם כן, תוך כמה זמן ואת מה אתם מתכוונים לשדרג:
בתקווה שלא בשנה שנתיים הקרובות אבל כנראה שהמחשב יצטרך שדרוג בשלב כלשהו, אני פשוט לא מבין בזה
אחר:
כיתבו פה את שאר הדברים שאתם מעוניינים בהם ולא ציינתם מקודם
מקום לכתיבה חופשית:
אני שוב רוצה לתת דגש למה הולך לרוץ במחשב, אז זה בערך מה שהולך לרוץ מעבר למה שכבר כתבתי:
תוכניות כגון klite (ניגון סרטים) או אפילו ניגון של תוכן פלאש וכדומה דרך אתרי אינטרנט כגון צפייה ישירה במשהו או צפייה בדפדפן במשחק כדורגל בסטרימינג, eclipse, visual studio ולפעמים אני גם פותח virual box שזה virual machine ששם יש לינוקס . כמובן שלא כל הדברים הללו במקביל אבל אפשר לומר שהרוב כן ויש עוד דברים שבטח שכחתי לציין, כמו כן אני הרבה פעמים מגיע למצב שבו פתוחים לי 15 לשוניות בכרום ובאחד מהם אני רואה כדורגל בצפייה אונליין ובו זמנית האקליפס פתוח ובמסך השני יש סרט שרץ או שבמסך אחד אני מריץ אקליפס בלינוקס דרך ה virualbox ובמסך השני אני מפעיל סרט (בויינדוס) ובו זמנית גם הדפדפן פתוח.... ובסופו של דבר הייתי רוצה שזה ירוץ חלק בלי תקיעות וברצף דבר שכיום אין לי אותו.
תודה מראש לכל המגיבים.

ציטוט ההודעה