היי, התאהבתי בבחורה ואני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש חרא של אדם.
הילדה שעליה אני מדבר למדה איתי בשכבה כל החטיבה העליונה ולמדה איתי באותה הכיתה מכיתה י עד יא (ב- יב לא למדנו ביחד כי היא עזבה את העיר ועברה תיכון).
הסיפור הוא כזה:
במשך תקופת החטיבה, כל השכבה ציחקקה עליה, העליבה אותה וגם אני. היא הייתה בחורה מלאה מאוד... איזה 100-130 ק"ג כשהגובה שלה היה בערך 1.65 מטר. אתם יכולים לדמיין לעצמכם, היא הייתה מאוד מכוערת וכשאני אומר מאוד אני בהחלט מתכוון לזה. כל הפרצוף שלה היה מלא חצ'קונים, השיער שלה היה לא מסודר ומאוד מוזנח משהו כמו אצל אלברט איינשטיין, הגבות שלה היו לא מסודרות, היה לה עור אדום ומגורה ובקיצור היא לא טפחה את עצמה ולא שמרה על ההיגיינה שלה - לא איפור ולא לק לא היו עליה מעולם. כל השכבה קראה לה "יא דבה מחוצ'קנת", "לכי י'מכוערת". אני מודה באשמה גם אני הייתי מעליב אותה בצורה קיצונית עם מילים ומעשים. כל תקופת החטיבה לא היו לה חברים, היא הייתה בודדה וישבה בכל שיעור לבד, גם בהפסקות היא הייתה יושבת לבד לא היו לה חברות ולא ידידים... כל הבנות צחקו עליה. בתיכון המצב נשאר אותו מצב אפילו יותר גרוע - היא השמינה עוד יותר. לא היו לה חברים, לא היו לה חברות, היא נשארה בודדה בהפסקות ושוב ירדנו עליה. היא גם מעולם לא יצאה לטיולים שנתיים ומעולם לא ראיתי אותה בשום טקס, כי לא היו לה חברים. מה שכן, היא הייתה תלמידה מצטיינת ותולעת ספרים משוגעת (אני מעריך בנות שאוהבות לקרוא, זה מעיד על ראש טוב). בקיצורהיא הייתה חכמה והאופי שלה היה מקסים (בכיתה י' עשינו עבודה משותפת בכימיה, המורה דחפה אותי אליה כי זאת הייתה עבודה בצוות ואף אחד לא רצה לעשות איתה את העבודה וגם אני לא, אבל אחרי ויכוח ממושך עם המורה נאלצתי לעשות את העבודה איתה. היא הייתה ממש לבבית אני חייב להגיד ממש אחלה של אדם). היא אף לא לא יצאה לבלות, אף אחד לא הזמין אותה לשום מסיבה. אני לא כזה מרושע אני לא רודף אחרי בר רפאלי (שתי האקסיות שלי ם לא היו בר רפאלי), אני פשוט לא יכול לצאת עם מישהי שנראית ממש גרוע. אני יוצא שיש גברים שיסכימו איתי. זה לא מושך אותי מינית והיא באמת הייתה תוהו ובוהו. רציתי להוסיף גם שהיא הייתה עולה חדשה מצ'כיה (באמצע כיתה ז' היא הגיעה לישראל מצ'כיה) והיא לא הבינה עברית, וכשהיא היא התחילה להבין אותו היה לה מבטא סלבי מובהק (עד היום הוא קיים אצלה) מה שגם הצחיק חלק מאנשים (לא אותי דווקא, אני חושב שבמטא זה מאוד מושך במיוחד רוסי או סלבי אחר). קראו לה חזיר מסריח וכו'.
אחרי זה היא עברה עיר ומאז לא ראיתי אותה. לפני חודשיים אני נמצא בתחנה מרכזית של תל אביב מתכוון לנסוע לבסיס כרגיל ופתאום אני שומע שמישהי קוראת לי לא הבנתי בהתחלה. ואז כשפניתי לא הבנתי מי זאת גם כשהיא הציגה את עצמה עדיין לא הבנתי ז"א התקשתי להאמין. עומד מולי אדם שונה לגמרי: אדם מלא ביטחון עצמי, עם חיוך מהמם על הפנים, עם שיער מסודר, עם בגדים מאוד מושכים ומחמיאים בקיצור אני רואה מולי נערה צעירה ומאוד, מאוד יפה. מה גם שהיא לא הייתה לבד, אלא עם שתי חברות. כמעט שלא התעלפתי שם

בקיצור פתחנו שיחה שאלתי מה קורה, איך החיים, מה עושה וכו' החלפנו טלפונים. הזמנתי אותה לסרט והיא סיפרה לי שהיא נפרדה מהאקס (OMG זה שיפור אדיר), אני כולי מופתע והיא ראתה שאני מופתע והיא הרגישה צורך לספר את הסיפור. לקראת סוף יב היא התחילה לעשות הרבה ספורט, נכנסה לדיאטה (היא לא התגייסה לצבא היא סוג של פציפיסטית, אני גם לא חושב שהיו לוקחים אותה עם כזה משקל). בקיצור היא לקחה את עצמה בידיים מה שנקרא וכול הסיפור הזה לקח לה בערך שנה וכמה חודשים בודדים. היום היא שוקלת 43 ק"ג כשהגובה שלה בערך נשאר אותו 1.65 מטר. היא מאוד חטובה ומאוד רזה. יש לה חברים ולא מעט, היה לה אקס והכי חשוב שהיא עדיין תולעת ספרים ושהיא נשארה אדם עם אופי מקסים (כשבנות יפות הן מרגישות את עצמן מלכות ומתחילות הפוזות, אבל היא ממש צנועה וזה מוסיף לה הרבה). היום, היא נראית יותר טוב מבר רפאלי (לדעתי), אני ממש לא צוחק היא שתי טיפות מים עם הדוגמנית Abbey Lee Kershaw שלדעתי שמה את בר בכיס הקטן. אותה הבחורה נראית ממש ככה:
http://www.mick.waza.net/pics/MM4-Abbey-Lee-Kershaw.jpg
אחרי חודשיים שאנחנו בקשר, אני פשוט מאוהב בה היא ממש חכמה וגם מאוד מטופחת מה שאני מחפש. עם האקסיות שלי לא מצאתי הבנה הן נראו סבבה לגמרי, אבל הייתה חסרה להן הבנה ואופי טוב כפי שיש לבחורה הזאת. אני לא יודע מה לעשות, איך אני יכול לאבד הזדמנות שכזאת? אני מרגיש חרא עם עצמי, כי אני יודע בבירור שהיא זוכרת איך ירדתי עליה ואיך העלבתי אותה למרות שהיא לא מראה כעס להיפך היא ממש שמחה לראות אותי ואפילו קיבלתי חיבוק

.