לאיזה אנשים אתם חושבים שכדאי להתחבר , והאם היה איזה אדם שהתחברתם אליו ובזכותו השתנו לכם החיים בדרך זו או אחרת?
לאיזה אנשים אתם חושבים שכדאי להתחבר , והאם היה איזה אדם שהתחברתם אליו ובזכותו השתנו לכם החיים בדרך זו או אחרת?
|
|
כן, היו אנשים ששינו לי את החיים. אלה בעיקר היו בנות שהייתי חבר שלהן ודרכן הכרתי עוד אנשים ועוד בנות, הידידה הכי טובה שלי שהיינו כמו "אחים", אפילו שאלו אותנו אם אנחנו אחים במציאות חח
בחור "טבעי" אחד שנראה ממש טוב (מטר 93, שרירי יחסית, בלונדיני עם שיער ארוך עם פוני ועיניים כחולות, קיצר באמת אחד שנראה טוב ולא איזה פצוע. wouldhusband/10)
ועוד בחור אחד כמוני (שגם בחטיבה היה מעפן ובתיכון השתנה) שבשלב מסויים הגורל הפגיש ביננו באיזה ישיבה והחלטנו לאחד אימפריות
בגדול הסוד הוא - בראש ובראשונה ידידות, עד שאתה מגיע למצב שישך "את הידידה הכי טובה", אח''כ חברות (לרוב זה בא יד ביד כי הן ירצו להכיר אותך אחת לשניה במידה ואתה באמת שווה משהו, זה למה אני אומר קודם כל לשפר מראה חיצוני עד למקסימום), אח''כ דרך הבנות האלה סביר להניח שתגיע לאנשים כמו הבלונדיני הזה וככה תתפתח ותכיר אנשים שתאחד איתם אפילו מעגלים חברתיים.
כמובן שהם חייבים להיות כולם זורמים ברמות מטורפות, להבין בחיי לילה ולצאת קבוע, לא ביישנים מגעילים שמתביישים לרקוד, לא חננות, לא אנשים שמורידים מוטיבציה ומצב רוח (היה לי אחד כזה באיזה מעגל חברתי ולא סבלנו אותו), כאלה שנהנים מהחיים..
לא חננות מהצופים וכל מיני ג'ינג'ים עם נמשים..אתה יודע על איזה סגנון אני מדבר
בשלב מסויים בחיים שלי הייתי אפילו "מציל" אנשים זורמים ממעגלים חברתיים מעפנים ללא בנות ומצרף אותם אלי כי אלה אנשים שרצויים בכל מקום. מסקנה - תהיה זורם!
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 23:21.
כדאי לך להתחבר לאנשים בעלי ערך חברתי. הם אלה שיקחו אותך הכי רחוק
אצלי הסיפור מורכב כי יש לי חברים טובים מהיסודי בעצם מכיתה ג' - ד' שאנחנו עד היום יוצאים , מבלים והכל אבל הם לא זורמים.
חלקם ביישנים וחלקם איכשהו פשוט מצליחים להרוס כמעט כל זרימה.
( מתוכם רק 2 זורמים ואנחנו באותו הראש ).
חוץ מהחבר'ה האלה יש לי חבר כבר 6-7 שנים אני מכיר אותו, אני והוא באותו ראש לגבי הכל ... מגיעים למצב כזה שהוא רק מסתכל עלי ואני יודע מה הוא רוצה להגיד -דבר שעוזר ברמות מטורפות במועדונים , או בכללי בישיבה עם בנות.
אני והחבר נקרא לו א' זורמים , משיגים בחורות בכמות מכובדת מאוד ואיתו אנחנו תמיד מצליחים להכיר עוד ועוד בחורות לעומת זאת עם החבר'ה מהילדות אין כזאת זרימה של בנות, אבל בכל זאת כיף לשבת , לשחק פוקר , לשתות וכו'.
הבעיה שעם החבר אנחנו 2 על הבחורות ( בדרך כלל 2 -3 בחורות ) ועם החבר'ה 7 - 10 חבר'ה - קשה למצוא ולארגן ישיבה עם 7-10 בנות חחח