אני חושב שזה הסרטון הכי קשה שציפיתי בו בחיים שלי..פשוט מזעזע ומעצבן.
דיון מהנה (אם אפשר לקרוא לזה מהנה..)
אני חושב שזה הסרטון הכי קשה שציפיתי בו בחיים שלי..פשוט מזעזע ומעצבן.
דיון מהנה (אם אפשר לקרוא לזה מהנה..)
|
|
זה מה שקורה בחברה שמקדשת דבר אחד בלבד והיא הצמיחה.
כשהצמיחה היא חזות הכול ובסוף כול שנה בא אלינו סטנלי פישר ומציג כמה המשק צמח בשנה האחרונה וזה הדבר היחיד שמעניין אותו ,לא איכות הסביבה ,לא בעלי החיים ולא זיהום האוויר. אין כול דר רע בצמיחה אבל שהדבר בא על חשבון דברים אחרים ,כמו אוכל שהורס את הבריאות של בני האדם ,כמו בניית מכונות שיהרסו אחרי מספר שנים במכוון וכמו זיהום האוויר.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
לא הבנתי.
אתה מקבל את העובדה הנוראית שאנחנו הורסים לעצמנו את העולם, ובמכוון? או שאתה מקבל אבל מנסה לחשוב איך אפשר לתקן?
כול השיטה הכלכלית שלנו מבוססת על זה שאנחנו מנצלים את הטבע כדי לצמוח!
מצד אחד אני חושב שזה חשוב שאנחנו כחברה נצמח ונבנה טכנולוגיות שישפרו את החיים שלנו בתחומים שונים כמו רפואה ,מחשבים וטכנולוגיות נוספות . אך מאידך כואב לי שאנחנו הורסים את העולם שלנו בשיטתיות מחרידה רק כדי להפיק תועלת לעצמנו.
אני חושב שבבוא היום שישלח לאנושות החשבון על המעשים שלנו ,החשבון יהיה גדול מידי וכואב מידי כדי שהאנושות תוכל לשלם אותו. אם אפשר לנסח זאת כך: אנחנו כורתים את הענף שעליו אנחנו יושבים.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 02-01-2013 בשעה 01:35.
למי שרוצה ללמוד עוד על השיטה הכלכלית שמנהלת את העולם מוזמן להיכנס לכלכלה האמיתית בלוג בנושא כלכלה מביא את הדברים שהעיתונות הכתובה לא תגיד לכם וחושף את השקרים מאחורי השיטה. האתר דורג על ידי ידיעות אחרונות כבלוג הכלכלי מספר 1 ברשת
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:31.
Sarcasm?
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 03-01-2013 בשעה 22:35.
יום נפלא![]()
הרסנו לעצמנו את העולם..(?)
יום נפלא![]()
אתה צודק, השארת אותי בלי מילים האמת..
אבל אני לא חושב שזה מקום להתחיל להאשים את העולם או לשאול את עצמו בהשוואה למה או ביחס למה אנחנו הורסים את עולם...זה לא שאלה, צריך פשוט להפסיק עם זה.
אבל בגדול אתה צודק..
והאמת שזה לא כל כך קשור לאימון אישי, פשוט זה הפורום הכי "מתקדם" מכל הפורומים..כאילו שרק בפורום הזה אנשים ידעו איך לקבל את הנושא הזה הכי טוב מאשר בכל מקום אחר באטרף.
אם זה לא קשור, אני מאמין שAwake יעיף את זה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-01-2013 בשעה 20:37.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:33.
הטבע משקף אותנו,הוא המראה שלנו.
מה שקורה אצלנו בפנים,קורה בחוץ.
אף אחד לא אשם,חוץ מאתה עצמך![]()