יש ילדה מהכיתה שנפגשתי איתה יום שישי אצלי. בהתחלה ראינו סרט היה מצחיק והכל, אחכ ירדנו לשבת באיזו גינה. הייתה משיכה מטורפת מצד שנינו! הרבה מגע כמו ליטופים בגב ובכף יד וברגל והיא מנש נהנתה והתישבה צמוד אלי כמובן גם שיחקתי לה קצת בשיער בעדינות, הסתכלנו אחד לשניה בעניים ואחרי כמה רגעים אמרתי לה שאני רוצה לנשק אותה. התחלנו את הנשיקה אבל היא עצרה אותה אבל לא הייתה מצידה סלידה, כלומר המגע והמתח המיני המשיך להיות בשמיים גם אחרי שהיא אמרה לא, אפילו התחזק אחרי שהיא אמרה לא. ביחד עם כל המתח המיני וזה שאנחנו צמודים היא מסבירה כל מני חארטות על זה שאנחנו לא מתאימים וכו.. בסוף הפגישה אמרתי לה שאני לא מוכן לוותר עם חצי חיוך(כמובן שבמהלך כל הדיבורים של האחרי הלא הראשון היו כמה נשיקות על השפתיים)
אתמול, נשארנו במחששה פאקינג שעתיים אחרי בצפר, הייתי חייב להמשיך מאיפה שסיימנו בשישי. אם ביום שישי המתח המיני המיני היה גבוה אז אתמול הוא היה גבוה פי כמה. אמרתי לה שאני רוצה אותה כבת זוג והכל והפעם הנשיקות היו יותר ארוכות עם לשון וגם נשיכות בלחי וצרפותים בצוואר כל מני. עמדנו והיינו צמודים ממש בעמידה של סלואו. היא הראתה לי כל סימן משיכה אפשרי, הייתי בטוח שזהו זה בכיס הקטן שלי. אבל לא, שוב הקטע שאנחנו לא מתאימים. אני אמרתי לה שאנחנו כן מתאימים והיא גם הודתה שכיף לנו ביחד.
מישו הצליח להבין אותה? מה לעזזל אני אמור לעשות? חיחחחחח