לא מאמין באהבה. אם לא הייתי משתנה, אפילו שמנה מכוערת לא הייתה שמה עלי. וזה בדיוק מה שהיה עד שהשתניתי.
אם לא הייתי משתנה, בחיים לא הייתה לי אפילו ידידה שלא נדבר על חברה.
אם לא הייתי משתנה, הייתי מת בתור בתול שפתיים. 100%.
אבל כשהשתניתי, כל הבנות שירדו עלי פעם היו מוכרות כליה בשביל ללכת איתי ברחוב או להראות אותי לחברות הכונפות שלה. למה?????? לא הייתי איזה שמן מעוות או נראיתי כ''כ גרוע בחטיבה, גיל ההתבגרות+צמיחה איטית (בגיל 15-14 נראיתי כמו ילד כאפות בן 8) היא הסיבה. חפשו בגוגל UGLY DUCKLING SYNDROME יש את זה להרבה דוגמנים ושחקנים בהולדיווד אני ממש לא היחיד. טום קרוז הוא דוגמא טובה וגם הבחור ששיחק את נוויל בהארי פוטר נראה לי קוראים לו MATT LEWIS
מי שלא הבין..תמונה להמחשה:
רק בגלל המראה החיצוני שלי בחורות שה"מקובלים" שהיו איתי בחטיבה יכולים רק לאונן עליהן, מתחילות איתי לבד ועוד באינטרנט ששם זה 100% מראה חיצוני. לא כל יום אמנם כי אני עדיין לא בשיא הפוטנציאל שלי והייתי אומר אפילו לא חצי ממנו אבל זה קורה. פעם, יכולתי רק לחלום על יחס שכזה.
הייתי בקשר פתוח חצי שנה עם בחורה עם נתונים "קצת" יותר גבוהים מהכונפות שכולם פה מכנים אותן "כוסיות", כל עוד לא עשית משהו כזה אין לך זכות לנסות ללמד אותי.
בכלל, כל עוד לא הייתם בקשר עם בנות מהHIGH SOCIETY אין לכם זכות לדבר כי אתם מדברים מתוך 0 נסיון. פותח הנושא, דיברת פעם בכלל עם בחורות כאלה במציאות? היית איתן בקשר? אני מניח שלא.
אני יגיד לך משו ידידי אני לא יוצא עם בחורות ממוצעות, אני מזיין אותן, כן, אני זורם איתן אבל אני בחיים לא לוקח אותן בתור חברה כי הן צריכות להגיד תודה שבחור כמוני בכלל מוכן להכניס את הזין שלו לחור הממוצע שלהן.
למה אני אומר את זה וחושב ככה? כי אני יודע. פשוט יודע.
מי שלא מסכים איתי הוא אחד מהשניים:
1. תמיד היה אחד שאהבו אותו ואף פעם לא היה מכוער ולא היה צריך לעשות מייקאובר קיצוני בשביל להשיג דבר כזה או אחר בחיים.
2. מכוער שחי בסרט שיאהבו אותו רק בגלל שהוא "עצמו".
3. מכוער שיוצא עם מכוערות או ממוצע שיוצא עם ממוצעות חושב שהוא דוגמא לכל הקשרים בעולם.
אני נמשך לאופי של בחורה. רק בעיה אחת - אין למכוערות או ממוצעות אופי שמושך אותי.
למה אני כ''כ אובססיבי על זה?
כי הסיפור שלי מאמת את המציאות כל פעם מחדש.
איך זה, שבחטיבה, בנות אפילו לא ירקו לכיוון שלי, אפילו מבטים לא הייתי מקבל, אפילו ידידות לא היו לי
אבל בתיכון, הפכתי לההפך הגמור?
איך זה שבנות שבחטיבה שנתנו לי יחס של חרא, התייחסו אלי כמו לאלוהים כשפגשו אותי ברחוב?
איך זה שהבחורות שיצאתי איתן שמו
זין ענק על הממוצעים והמכוערים שבכלל מדברים איתם, ולי נתנו יחס של מלך?
מראה חיצוני, סטטוס וכסף זאת הסיבה. במקרה שלי זה היה שילוב של מראה חיצוני, מעמד חברתי וסוג של "כוח" שהיה לי ביד באותה תקופה שרק זה היה מביא לך כסף ובחורות עד שאתה מקיא מזה.
אני יודע שהבחורות שיצאתי איתן לא היו שמות עלי אם הן היו פוגשות אותי בחטיבה. הן אפילו היו צוחקות עלי. אחת מהן בעצמה אמרה לי משהו כמו "עשית בשכל שהשתנית, אם לא היית מי שאתה היום לא היה לך את כל זה"
אי אפשר להתאהב סתם ככה, תמיד צריכה להיות סיבה. והסיבה היא מעמד כזה או אחר, מראה חיצוני, כסף, מעמד חברתי..
ובשביל להביא בחורה שהיא "הפרס", צריך להיות "פרס" בעצמך ולהראות קצת בשר.
למה בבצפר שלכם החנונים לא יצאו עם כוסיות ואפילו לא עם ממוצעות?
למה אנשים שנראים כמו ZYZZ לא יוצאים עם ממוצעות ומכוערות?
למה זמרים ומפורסמים יוצאים עם דוגמניות ולא עם בנות רגילות?
למה דוגמנים לא יוצאים עם כונפות?
למה כוכבי ג'רזי שור לא יוצאים עם בנות ממוצעות?
ופולו321, צודק, הן מחפשות גם כסף, מעמד חברתי ופרסום. אבל בגדול? בחור שרירי עם פרצוף יפה שמסתבב עם תחתונים הוא יותר ממספיק לרובן.
מי שלא יוצא מהבית זה אתה. או שאתה חי בסרט מאוד מאוד רע.
לרוב האנשים בעולם יש אופי טוב, יש הרבה יותר אנשים טובים מאשר אנשים חראות.
איך זה ש99% מהגברים..בחיים לא יגעו בבחורות שנראות ככה בלי לשלם מאות שקלים?
אתה באמת חושב שבשביל להביא בנות כאלה...אתה צריך אופי טוב והן יתאהבו בך רק בגללו??????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תלמדו ידידי זה כוסיות וזה הבנות שאני מדבר עליהן.
מתחת לזה זה לזיין ולזרוק.
If you want to get the best, you have to become the best.
בין אם זה מעמד חברתי, מראה חיצוני, כסף או פרסום וקשרים...העקרון הוא אותו עקרון..אתה רוצה איכות? תהיה איכותי. כי הבחורות ברמה הזאת, בחיים לא יאהבו אותך בגלל מי אתה אלא בגלל מה שאתה מחזיק ביד.
אלא אם כן אתם נמשכים לזה שבשביל זה לא צריך כלום אבל תהיה בטוח שהן יבגדו בך עם מליונר או אחד שנראה כמו דוגמן בלי שתדע:
אם אתם לא מסתפקים בנחיתות הגנטית הזו, תתכוננו להזיע.