קניתי golden ב-neobux, עכשיו קראתי הכל לפני אבל לא נתקלתי ב-rental hours.
מה זה? אני לא יכול לקנות מופנים עכשיו עד שאני לא משנה ואני לא רוצה לגעת סתם,
ואני חייב להשתמש בRental Queue?
קניתי golden ב-neobux, עכשיו קראתי הכל לפני אבל לא נתקלתי ב-rental hours.
מה זה? אני לא יכול לקנות מופנים עכשיו עד שאני לא משנה ואני לא רוצה לגעת סתם,
ואני חייב להשתמש בRental Queue?
|
|
לא
קודם כל עזוב תרנטל קוהוה שתהיה עם 4000 מופנים אז תדבר עליו
כרגע תתעסק בשכירת מופנים רגילה
כן יש משהו שונה בקניית מופנים כגולדן
הפעם נותנים לך אפשרות לבחור 2 שעות מבין כל ה24 שעות שיש ביממה שבהם תוכל להזמין מופנים (את השעות תוכל להחליף כשתלחץ על הPersonal בצד,בOther settings יש לך Rental times)
יש לך בנוסף בהגדרות כפתור שמראה את הglobal distribution, זה מראה כמו גרף קטן שמראה איפה הכי הרבה אנשים מזמינים מופנים ובאיזה שעות פחות,אני לא ממליץ לך להתייחס לזה יותר מדי אלא לבחור את השעות הנוחות שלך שאתה תמיד נכנס לneobux בהם.
פשוט תחכה שתגיע השעה העגולה המבוקשת,ובשניה שזה מחליף לXX:00 תלך לחלון הראשי ותלחץ על הזמנת מופנים.
אוקיי הבנתי תודה רבה
בחרתי 6 ו-7 בערב.
היום אני אוכל לקנות בשעות האלו? כי עוד לא קניתי דרך הגולדן.
ואז, עוד שבוע רק אני אוכל לקנות מופנים? בימי שני קבוע?
סליחה שאני נכנס,
אבל איפה בוחרים את השעות? ברגע שמזמינים את המופנים הראשונים?
קראתי בפורום שלהם ולפי מה שהבנתי, שקונים גולדן אז קניית מופנים זה דבר שונה מאשר הרגיל.
מתי שאתה קונה גולדן ורוצה לקנות מופנים אתה צריך לבחור שעתיים ביום(אפשר שעה 5 בבוקר ו-5 בערב, סתם דוגמה), איך שמתחיל נגיד שעה 5 בערב אתה צריך להיות מהיר ולקנות את המופנים שאתה רוצה כי יש עוד כמה שבחרו אותה שעה כמו שלך.
עכשיו, לגבי הימים זה הולך ככה, קנית היום גולדן, למשל נלך עליי, קניתי היום בבוקר גולדן, יום ד', ואני קונה היום את המופנים הראשונים שלי בתור גולדן אז ימי רביעי הופך להיות קבוע אצלי, כל יום רביעי אני אוכל לקנות גולדן.
הבנתי נכון או שיש טעות? תודה רבה למי שעונה.
קניתי מהכסף האישי כי היה הנחה של 15$.
מה שטוב שהמופנים שלי דיי פעילים אז אני מחזיר את זה דיי מהר.