קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחה+תמונות] ביבי נתניהו והשעון
    על ידי NHFTKXUK בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 09:46
  2. [סירטון]דיג'י ביבי ופרץ
    על ידי BasiC בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 15:40
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-07-2007, 15:41
  4. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

ביבי והנוסעים

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

Post ביבי והנוסעים

יושבים להם 54 נוסעים באוטובוס חורק שלא עבר טסט והנהג הוא ביבי. לצידו של הנהג, במחלקה הראשונה באוטובוס יושבים ציפי, שלי יחיימוביץ ויאיר לפיד. ליברמן יושב לצידו של ביבי ואומר לו יהיה בסדר. לצידו של ליברמן יושבים החרידים ואומרים שאין ממה לדאוג כי אלוהים יציל אותם.

נשארו 49 נוסעים אזרחים שהם הלקוחות של הנהג(מספר אי זוגי)

האוטובוס נוסע מהר והדלתות שלו התקלקלו.. לפתע הנוסעים מתחילים להרגיש בירידה וככל שעובר הזמן הירידה עמוקה יותר ויותר.
    תחילה, רבע(פחות או יותר) מהנוסעים מתלוננים אבל כל השאר צועקים "הנהג הוא שלנו ולא ניתן אותו.. הנהג הוא המלך!! היידד!!"

אך כשעובר הזמן הירידה הופכת לעוד יותר תלולה ועמוקה. אחד הנוסעים הסתכל בחלון הקדמי של האוטובוס החורק וראה בור שחור.. שאל הנוסע את הנהג - מה זה הבור הזה? הנהג אמר לו "אל תדאג! הכל בשליטה! הכל יהיה בסדר!"
    שאל הנוסע את שאר הנוסעים והם אמרו לו שהוא משוגע.

עברו עוד כמה שניות וכעת הרבה נוסעים מתחילים להבחין בבור השחור.
    מתחיל להיות ויכוח סוער באוטובוס. והדעה של הנוסעים לא יכולה להתחלק ב 2 כי מספר הנוסעים אי זוגי.
    חלק מהנוסעים מתחילים להתלונן בצורה עמוקה על הנהג וצועקים מתוך פחד "הנהג לא יודע לנהוג!! שמישהו ישתלט על הנהג ומהר לפני שיהיה מאוחר" בתגובה לצעקה שלו, קבוצה אחרת של הנוסעים ממשיכה לשיר "הנהג הוא שלנו ולא ניתן אותו! הנהג הוא המלך! הוא יודע מה הוא עושה"

הנוסעים שהתחילו לחשוש מהנהג הבינו כבר שזה עניין של חיים ומוות והם מנסים הכל כדי להשפיע על הנוסעים המהופנטים אבל ללא הצלחה.

לפתע קמה שלי, יאיר לפיד וציפי לבני וצועקות "אנחנו ננסה להשתלט על הנהג אך תתמכו בנו". הנהג משיב "תעזבו אותי! אני יודע מה אני עושה!".

ציפי לבני, שלי ויאיר לפיד קמים מהכיסאות שלהם וקופצים על הנהג ומנסים להוריד אותו מההגה בכוח. הנהג שם לב שהוא במצוקה וצעק לליברמן "ליברמן תבוא ותעזור לי להחזיק את ההגה!! אנחנו נחזיק אותו ביחד!"

ליברמן נענה לקריאה וכעת ליברמן וביבי אוחזים בכל הכוח שלהם בהגה כשציפי, שלי ויאיר גם עליהם ומנסים להשתלט על שתיהם.
    לפתע ליברמן אומר "יש לי פטנט רוסי, אפשר להעלים את אחד מהם או לגרום להם לרצות להצטרף אלינו".
    הנהג אומר "מעולה! ידעתי שאתה טוב בדברים האלה. תתחיל לעבוד"

ליברמן מתחיל עם החלש - יאיר לפיד ושולף בפניו את ההצעה הבאה:
    "למה שלא תפסיק להתנגד ובתמורה אני אסדר לך כיסה טוב באוטובוס?"
    יאיר לפיד ישר התעפנט מההצעה ואמר "בכיף!"

אחר כך ציפי שמעה את הלחשושים ושאלה "על מה אתם מדברים?"
    ליברמן אמר - "יאיר לפיד, תסביר לה." יאיר לפיד נענה לבקשה והסביר לציפי - "ציפי, את לא קולטת? הוא הציע לי כיסא! הוא יציע גם לך אם רק תבקשי אבל נשאר רק אחד.." ציפי קופצת על ההצעה ומבקשת מליברמן גם כיסא.

נשארה שלי יחימוביץ, והנוסעים המתוסכלים שחלקים עדיין תחת השפעה של היפנוזה.

סוף הסיפור עדיין לא ידוע.
    קיימים שתי אפשרויות - או שהאוטובוס יתרסק לבור, או שאלוהים יציל את האוטובוס כפי שטוענים החרידים, או שיצליחו להוריד את הנהג.

תהנו
    זה הסיפור הראשון שכתבתי אז אל תקטלו אותי על כתיבה כי אני לא פרופסור בזה ורק ניסיתי לספר את מה שיש לי בראש.
    מקווה שאהבתם
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 07-01-2013 בשעה 11:41.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,857 | הודעות: 8,198,450 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect