מפתחת: Kaos Studios, Digital Extremes(PC)
מפיצה: THQ
מנוע: Unrealj Enginke 3
פלטפורמות: Microsoft Windows, Playstation 3, Xbox360
תאריך יציאה באירופה: ה-18 למרץ, 2011.
Homefront הוא משחק Firsjt Person Shooter(יריות מגוף ראשון),
הסיפור של Homefront מתחיל בעתיד, לא העתיד הרחוק, צפון ודרום קוריאה מתאחדות למעצמה החזקה בעולם והקוריאנים ממהרים לכבוש את ארה"ב.
הקוריאנים, מחקו את חופש הביטוי והתנועה של האמריקאים, ריכזו אותם במחנות עבודה, וחיסלו כול מתנגד אפשרי.
בתחילת המשחק, אתם תצטרפו למחתרת, שנלחמת בקוריאנים והצילה אתכם מעתיד נוראי.
רוב השלבים במשחק, מתרחשים ברחובות נטושים, תחנות דלק הרוסות, בתים מפורקים, וגינות שעשועים מחוסרות ילדים.
המשחק מזכיר מאוד את Call of Duty, מבחינת משחקיות, הגראפיקה היא כזאת שראינו ב-2007, והמון שחקנים התאכזבו בגלל זה, ובגלל המשחקיות הבנאלית.
כמו ברוב המשחקים, המצב המקוון הוא זה שנותן את המילה במשחק, מגוון נשקים גדול, מפות ענקיות, רכבים, ויש אפילו קילסטריק בצורה מסוימת(מערכת שכאשר אתה הורג למשל 3 אנשים, אתה מקבל משהו מסוים כמו לווין אווירי שמגלה לך את המקומות של השחקנים), מה שגורם למולטי להיות מין שילוב של Battlefield ו- COD, וזה הופך אותו למצוין, אך לא מקורי בצורה מחרידה.
בממצב המקוון, כמו ב-BF, תצטרכו לבחור בין כמה סוגים קלאסים, לכול קלאס יש את היכולות, הנשקים, והייחודיות שלו, יש רכבים כגון טנקים, רכבים משוריינים וכולי....
יש כאלה שיגידו שהמשחק הוא בין COD, ל-BF, אך בגרסא של כיבוש.
בואו נחזור קצת לעלילה של המשחק, בעלילה יש המון קטעים מרגשים, עצובים, משמחים ואף מצחיקים.
המשחק הזה בעיקר עצוב, אם זה לראות שהחבר הכי טוב של במחתרת נפצע מכדור ומדמם למוות, או לראות מחנה השמדה עם אלפי גופות בתוך בורות, מזכיר קצת את השואה לא?
במהלך הסיפור, אתם תצטרכו לנטרל טכנולוגיות של הקוריאנים, כדי לעבור בבטחה דרך סמטאות, רחובות, גינות ועוד...
קצת דעה אישית, אני שחקן מקורי במשחק, והסיפור שלו ריגש אותי מאוד, המולטי כייף וממכר וחבל שהשרתים ריקים מחוסר קהילה.
הגראפיקה של המשחק אכזבה אותי ואת רוב השחקנים מאוד, יחסית לשנת 2011 היה אפשר להשקיע עוד קצת כדי לתת חוויה טובה יותר בעלילה לפחות.
לסיכום, המשחק נותן לכם חוויה מרגשת, מהנה, כייפית וממכרת.
אני מקווה שהבנתם, למדתם, ונהניתם מסיקור על המשחק HOMEFRONT.
דרישות מערכת(הגבוהות ביותר):
מעבד: Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
Phenom 9550 Quad-Core
כרטיס מסך: GeForce GTX 260
Radeon HD 4850
זיכרון RAM: 2GB
מערכת הפעלה: Windows
Direct X 9
<strong><em>
אז חברים הינה ההורדה :http://www.f2h.co.il/egx9utqszj8
אני ממליץ על המשחק![]()