כולנו רוצים להשתפר ולשפר את העולם שנמצא סביבנו אז הנה כמה דרכים על פי המדע לשפר את החיים
כולנו רוצים להשתפר ולשפר את העולם שנמצא סביבנו אז הנה כמה דרכים על פי המדע לשפר את החיים
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
|
|
מדהים, תודה רבה לך
שאלה אחת - מה זה פרודוקטיביות?
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-01-2013 בשעה 14:22.
וואלה אחד הסרטון הטובים שראיתי![]()
מוסבר בפשטות נושא שכל כך חשוב לכל בן אדם שחיים בעולם הזה
תודה רבה על השיתוף
המשך שבוע טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי maximqaz; 12-01-2013 בשעה 15:00.
סירטון חמוד נותן הסבר לכמה דברים שקורים סביבנו
פוסט שימושי ביותר - ללינקייה!
יש אפשרות אולי לשפר את האשכול:
אם יש לכם דרכים לשפר את היעילות בחיינו ? בכול תחומי החיים ,לימודים עבודה ,פרנסה וכו... נשמח לשמוע.
הדבר המרכזי שחידש לי הסרטון הוא שכוח הרצון שלנו הוא משאב מתכלה ,ומנסיון שלי בחיים הבנתי שזה נכון שחשבתי על כך.
קח כל פוסט הפורום הזה והוא יתקשר לנושא בצורה ישירה או עקיפה.אם יש לכם דרכים לשפר את היעילות בחיינו ? בכול תחומי החיים ,לימודים עבודה ,פרנסה וכו... נשמח לשמוע.
מוטיבציה כוח רצון וניצול נכון של זמן הם המכלול שמרכיב את המושג "יעילות"
אתם רוצים להיות יותר פרודקטיביים? תציבו לעצמכם מטרות.
אנשים יומיום קמים על אוטומט לשגרה שאין בה כלום וכשאתה שואל בנאדם היום איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים הדבר היחיד שהוא יגיד לך זה "לא יודע".
לאנשים היום אין שאיפות בחיים וכאשר אתם לא יודעים לאן אתם רוצים להגיע, איך תדעו מה לעשות בשביל זה?
עוד שאלות שאתם צריכים לשאול את עצמכם זה: אם אני רוצה משהו כמה שעות ביום אני מוכן להשקיע בשביל להשיג אותו?
לאורך כמה זמן(שבוע, חודש, חודשיים חצי שנה?) אני מוכן להשקיע ולעבוד על מנת להשיג אותו? על מה תהיו מוכנים לוותר בשביל להשיג אותו?
אהבתי, תודה!
יפה אמרת עוז, מסכים איתך.
תמיד צריך שתהיה לאדם מטרה. לא משנה מטרה, כמה מטרות. שיהיה משהו לשאוף אליו.
גם אם זה סתם משהו קטן.
אתה לא יודע מה אתה רוצה ללמוד? אל תזניח, רק אל תלך עם הראש בקיר. אל תתעקש, זה יבוא עם הזמן.
תמשיך לחקור על מקצועות, תמשיך לדבר עם סטודנטים, אל תזניח את הנושא. רק אל תשבור את הראש.
בינתיים תציב לך מטרות קטנות, אפילו הכי פשוטות שיש.
אין לך רישיון? יאללה, הגיע הזמן.
מובטל? לא חבל? כל חודש שאתה בבית, הלכו 4300 שקל. חפש כל יום באתרי דרושים, שלח קו"ח לאן שרק אפשר, חפש במקביל גם בעיתונים!
חסרים בגדים בארון? זה משפיע עליך הרי, הלבוש, הטיפוח של האדם - פנק את עצמך.
מרוצה מסביבת העבודה שלך? מה עם החדר, הכל בסדר? מה עם לשנות קצת, לצבוע פה, פה קצת ירוק אתה יודע עציץ, פה תמונה חדשה, פה להדביק טפט, אולי נשנה את המיקום?
לא חייב ללכת על מטרות גדולות ישר: לימודים, עבודה, חתונה, טיסה.
גם הדברים הקטנים שנתתי, העיקר שיהיה לך עבור מה לקום בבוקר.
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "