נכתב במקור על ידי
kongi
אז מה מיוחד בנו? כלום.
Everything is a copy of a copy of a copy - פייט קלאב.
מה מיוחד בחיים?
הדברים הפשוטים ביותר בחיים הם המיוחדים ביותר - פאולו קואלו
בעולם של אנשים עיוורים, האדם בעל העין האחת הוא המלך. - סקוט פרנק וג'ון כהן
אז מה מיוחד בנו?
חיי אולי אינם דבר מיוחד,
אך לא חיו אותם לפניי.
-אני דיפרנקו
ועוד משהו קטן מפייט קלאב:
פגשתי את אלוהים מן העבר השני של שולחן העבודה שלו, עם הדיפלומות תלויות על הקיר מאחוריו, ואלוהים שאל אותי, "למה?" למה גרמתי לכל כך הרבה כאב? האם לא הבחנתי בכך שכל אחד מאיתנו הוא פתית שלג קדוש ומיוחד של ייחודיות מיוחדת? האם לא יכולתי לראות שכל אחד מאיתנו הוא ביטוי של אהבה? אני מסתכל על אלוהים מאחורי השולחן שלו, רושם הערות בפנקס, אבל אלוהים טועה בכל זה. אנחנו לא מיוחדים. אנחנו גם לא זבל או זוהמה. אנחנו פשוט קיימים. פשוט קיימים, וכל מה שקורה פשוט קורה. ואלוהים אומר, "לא, זה לא נכון". כן. טוב. שיהיה. אי-אפשר ללמד את אלוהים כלום.
- צ'אק פלניוק
בקשר ליחודיות הנה מאמר מעניין
רק מי שקורא אותו קחו בחשבון שהטקסט בו דורש טיפה מחשבה.
והנה ציטוט יפה משם:
"נניח שהאנושות צריכה להחליט באורח דמוקרטי, על סמך נתוני האמת הבאים, מי משלושת המועמדים שלהלן יתאים לכהן כמנהיג – במי נבחר ומי ייפסל?
מועמד א`: משייכים אותו לפוליטיקאים המושחתים, הוא נוהג להתייעץ עם אסטרולוגים, החזיק שתי מאהבות, מעשן בשרשרת סיגריה אחר סיגריה ושותה בין 8 ל-10 מרטיני ביום.
מועבד ב`: ניזרק מהעבודה פעמיים, נוהג לישון עד מאוחר, בתקופת האניברסיטה השתמש בסמים קשים והיה שותה רבע בקבוק ויסקי כל ערב.
מועמד ג`: גיבור מלחמה בעל עיטורים, צמחוני, אינו מעשן, שותה בירה מדי פעם, ולעולם לא ניהל יחסים מחוץ לנישואין.
ובכן, במי יבחרו הרוב, ואת מי יפסלו ."
טוב נו את זה תגלו כבר שם : D
אתה עדיין רוצה להיות מיוחד?