קבוצת המילונרים יצאה לדרך! לאחר ההצלחה הראשונית, ההרשמה פתוחה לכולם!
קבוצת המילונרים היא קבוצת חברים ששולחת ביחד טפסי לוטו וטוטו, כאשר אחר מחברי הקבוצה זוכה, כל הקבוצה מתחלקת בכספי הזכייה, לפי כמות ההשקעה של כל חבר.
איך הקבוצה פועלת?
בקבוצה שלנו חברים רבים אשר כל אחד מהם משקיע סכום קטן (אפילו 10 ש"ח) וביחד אנחנו שולחים מדי שבוע טפסי לוטו וטוטו באלפי שקלים. כאשר טופס זוכה כל חברי הקבוצה מתחלקים בזכייה!
כמה טפסים נשלחים?
הקבוצה שולחת טפסי לוטו שיטתיים וטפסי טוטו רב טוריים באלפי שקלים כל שבוע. במידה ואחד מהטפסים זוכה כל חברי הקבוצה מתחלקים בזכייה כל אחד לפי השקעתו!
מה מקבלים חברי הקבוצה?
כל חברי הקבוצה משתתפים בשליחה קבוצתית של טפסים באלפי שקלים ומתחלקים בכל הזכיות הכספיות. חברי הקבוצה מקבלים העתק של כל הטפסים הנשלחים לפני כל הגרלה. ההצטרפות לקבוצה היא ללא התחייבות וללא דמי הרשמה!
הרשמה ופרטים נוספים:
https://www.playndwin.com/home/index?&affiliator=32
שאלות נפוצות:
איך התחלתם וכמה אנשים יש בקבוצה?
הקבוצה שלנו התחילה מכמה חברים וגדלה בעזרת חברים נוספים ובני משפחה שרצו להצטרף אחרי ששמעו על הקבוצה. הקבוצה גדלה מיום ליום וכולם מרוויחים - ככל שיותר חברים בקבוצה כמות הזכיות עולה.
מי עומד מאחורי הקבוצה?
הקבוצה מנוהלת על ידי אנשים פרטיים אשר חברו יחד בעזרת חברה מסחרית בע"מ הפועלת על פי כל חוקי מדינת ישראל. החברה בפיקוח רו"ח ומלווה ע"י משרד עו"ד. הקבוצה רשומה ופעילה בקרב חברות האשראי והבנקים בישראל. האתר מאובטח וההצטרפות בטוחה ומוגנת.
איפה אני רואה את הזכיות שלי? איפה הטפסים?
מיד בסיום ההצטרפות לקבוצה תקבל מספר חבר אישי באמצעותו תוכל להיכנס לחשבון האישי שלך באתר ולראות את המידע האישי שלך, טפסים לפני הגרלה וזכיות. העברת זכיות נעשית בתיאום טלפוני אישי.
איפה הקאץ'?
מצטערים אין קאץ'. אנחנו פועלים באמינות מלאה! כל חברי הקבוצה רואים את כל הטפסים שנשלחים לפני כל הגרלה, את הסכומים ואת המספרים. אנחנו פועלים בקבוצה כדי להגדיל לכל החברים את סיכויי הזכייה בפרסים הגדולים בטוטו ובלוטו.
מי שולח את הטפסים? לפי איזה שיטות?
מנהלי הקבוצה אחראים על שליחת הטפסים. בלוטו - טפסים שיטתיים ודאבל לוטו, בטוטו - טפסים רב טוריים. השליחות ידניות וממוחשבות.
כמה זה עולה לי ?אני מתחייב למשהו?
אין דמי הרשמה ואין התחייבות בהצטרפות לקבוצה. חוץ מההשקעה השבועית שלך במהלך החודש אין תשלומים נוספים. אנחנו לא מאמינים בהתחייבויות ותכניות מסובכות כך שתוכל לצאת מהקבוצה מתי שתרצה או להמשיך לחודש הבא.

ציטוט ההודעה