אהלן חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה עם דיסק קשיח של מינימום 500 ג'יגה
והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר ושיחות וידאו. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? עוד חברות?
אהלן חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה עם דיסק קשיח של מינימום 500 ג'יגה
והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר ושיחות וידאו. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? עוד חברות?
|
|
הנייד הבא יהיה מעולה לשימושים שלך, מה דעתך ?
http://ksp.co.il/?uin=16647
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
הצורך שלי בו הוא בעיקר לעסק שלי ואני צריך אותו בעיקר לשיחות וידאו(יהיו כאלה שיחות שיהיו גם בינלאומיות), מצגות וניגון קבצים באיכות גבוהה.
כמו כן צריך שהסוללה תהיה חסכונית, אגב איך המצלמה שלו? טובה? יש אפשרות לדבר בה בלי אבזור נוסף של אזניות ורמקול?
אם תקנה לו סוללה טובה יותר בעלת נפח כפול או יותר, אז בהחלט תקבל ניידות מושלמת.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
ת'אמת שאני לא מבין בכלל בניידים ואני לא מעודכן במחשבים בכלל לאחרונה ככה שאני לא כ"כ מבין מה יהיה לי טוב מבחינת גודל מסך אחי.
אגב הציעו לי את הנייד הזה מה אתם אומרים? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21383&cf=zap
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 20-01-2013 בשעה 22:06.
אין אפילו USB3, איזה מין קנייה זאת בדיוק ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
USB3 זו הטכנולוגיה העדכנית של חיבור ה-USB המציגה מהירות גבוהה יותר בכמה וכמה רמות.
בתקופה הקרובה, כל הכוננים הקשיחים שתרצה לרכוש (לדוגמא) יתמכו בזה, כך שחבל להפסיד טכנולוגיה שכבר נחשבת כסטנדרט.
מכיוון שאתה מבקש מחשב המותאם לביצועים משרדיים ולא למשחקים, אני ממליץ על המחשב הזה:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9630
העניין הוא שהוא בא ללא מערכת הפעלה.
אם אתה רוצה מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה מותקנת, תאלץ לוותר עוד קצת על ביצועים וללכת על המחשב הבא שמגיע עם חלונות 8 (!):
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9040
אגב, אם אתה מוכן להשקיע עוד 200-500 ש"ח תוכל לקבל מחשבים טובים יותר.
ארטי, מכיוון שמדובר במחשב המיועד לשימוש משרדי, חשוב גודל המסך, וכן שיהיה כונן אופטי מובנה במחשב.
זוהי דעתי, אני בהחלט מחכה לשמוע את דעתך בנושא.
אוהב אותך חבר![]()
* * *
אין בעיה, מחשב בלי מערכת התקנה אני כבר אשיג...
המחשב הראשון שהעלית לי הוא עם חיבור ה-USB3?
האם Lenovo נחשבת חברה אמינה? תמיד תפסתי את החברה הזאת כחברה שאין לה מוצרים טובים כ"כ, אתה יודע חברה סינית....
אין לי בעיה לראות עוד מחשבים ניידים אחרים אבל שיהיו גג עם חריגה של 200 ש"ח לא מעבר לזה.
אגב אני לא זוכר מי משניכם הציע לי לקנות מסך מחשב 22/23 אינץ' של DELL, בסופו קניתי אותו ואני ממש מרוצה ממנו אז תודה רבה![]()
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 21-01-2013 בשעה 10:38.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ארטי הציע לך את המסך של דל, זו הצעה מעולה - מדובר באחד המסכים היותר משתלמים והבחירה מצויינת.
המחשב שהצעתי מכיל 2 חיבורי USB3. לנובו מטפסת בשנים האחרונות למעלה, ובקרוב היא תהיה היצרנית הגדולה ביותר.
אני אישית מאוד נהנה מהניידים של לנובו ומאוכזב מהניידים של דל. בכל מקרה, הדגם הזה הוא באיכות בניה לא גבוהה ולא מציג ביצועים יוצאי דופן, אך לדעתי בתקציב הזה הוא המקסימום.
* * *
אגב האם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? ואם כן מהו מבחינת חומרה ומבחינה כספית?
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 21-01-2013 בשעה 19:57.
* * *
ההבדל ביניהם לא באמת כזה גדול, במחשבים ניידים מעבדי הI5 והI3 מתבססים על כפול ליבה בלבד.
ההבדל ביניהם הוא HT, הדמיית 2 ליבות נוספות, בתוכנות תומכות HT מומלץ ובשאר השימושים הוא לא מורגש בכלל.