קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] לעשות סימנים יפים למחשב ≥ ¼ ╘ § ° ® £, כיף!!!
    על ידי MAMZer בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 25-05-2007, 17:25
  2. (בקשה)אקורדים של השיר סימנים-הראל מויאל
    על ידי קופיקו בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-05-2006, 14:22
  3. [מדריך] סימנים, © ® • ° § ¥ ועוד הרבה
    על ידי Perfection בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 21:41
  4. [סימנים] שחזרת מהודו : LOL ?
    על ידי Fury בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 18:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סימנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל סימנים

בגלל שאנחנו הגברים כזה עם מטומטם שלא מבין כלום, נזכרתי פעם שתמיד הייתי שואל "איך אפשר לדעת שהיא..?" או למשל "מתי אני יודע שהיא רוצה..?" וכל מיני שאלות חסרות עניין, שאלות חסרות בטחון לאנשים שחסר להם את התכונות הפיקודיות והתכונות המובילות.

*תכונות מובילות = לעשות צעד מבלי לפחד שהיא תעצור אותך*

בגלל זה, החלטתי לכתוב ככה מאמר על סימנים, לאו דווקא סימני עניין..אלה בכלל, באופן כללי, סימנים לגבי כל דבר..תשובה לשאלה "איך אפשר לדעת שהיא.." ככה וככה.
    הקדמה: כל אחת אוהבת משהו אחר, כל בחורה נמשכת לגבר אחר, כמו שיש גברים שנמשכים לנשים שמנות ויש גברים שאוהבים נשים שמכות אותם, אותו הדבר לנשים, תמיד יהיו בחורות שנורא יתלהבו ממכם, ויש כאלה שבכלל לא יסתכלו לכיוון שלכם, אל תתבאסו, יש כמוהן עוד ים כאלה.

נעשה סדר:
    בהתחלה - סימני הדלקות \ סימנים שהבחורה רוצה להכיר.
    שלב הביניים - סימני משיכה \ סימני נוחות \ סימנים של התקדמות.
    שלב טרום סוף - סימני סיום קשר \ סימני משיכה עזים.
    שלב סופי - כל הסימנים הקיימים בסוף, אם זה במיטה או סתם סימני אכזבה.

ההתחלה:
    נכנסים למועדון, אתם וחברים שלכם לבושים ככה טוב, ג'ינס מכופתרת..עיניינים..וואלק מרגישים שהערבבב..זה הערב!
    סבבה..באים לבר, עושים קצת צחוקים, מחכים שהאלכוהול יגיע...והופה, קולטים אחת מסתכלת עלינו.

- שאלתי המון ידידות שלי, יזיזות וסתם סטוצניקיות שהיה לי איתן זרימה, כל הנשים אומרות שעצם זה שהן מסתכלות עלינו ונותנות לנו מבט, זה אומר שהן מתחילות איתנו ורוצות שניגש. אל תנסו להבין...זה ככה העולם בנה את הנשים, עזבו..תרימו ידיים "זה זה זה", תקבלו את זה, תיסלאם.

סבבה, קלטתם תזאת שמסתכלת אבל...בוא נגיד שהזין נכנס פנימה ואין הפעם אומץ לגשת..(האמ* הומו *האמ), זורמים עם החבר'ה לרחבה של הריקודים, מתחילים לזוז כמו סבתא על ויברטור עם הוודקה רדבול ביד, עושים קצת שטויות..ואז הופה קולטים איזה כמה בנות רוקדות עם עצמן ואחת מהן מסתכלת עלינו כשהיא רוקדת.

- בחורה שרוקדת לידך, עושה לך עיניים או לא משנה באיזה צורה היא מסתכלת, או אפילו מחייכת (פאקינג סימן מטורף), רוב הסיכויים שהיא רוצה שתעשה עלייה צעד.
    "מהה אבל...מ-מ-מה..מה איזה צעד לעשות עליה יענו רודני?"
    קפוץ עליה עם הידיים אחורה ותעשה לה "בוא-בואי מכות באמאשלך!!!11" - סתם לא...
    אתה רואה שהיא רוקדת לידך, תמשיך לרקוד אבל לא כמו אוטיסט עם הראש למעלה כאילו שאתה מר עולם זיין מצוי, אלה תמשיך לרקוד רגיל ותעיף כמה מבטים אליה כל פעם ותנסה לחייך, אם יש לך אומץ, שבור שמאלה\ימינה חזק ותנסה לרקוד איתה, אבל אם אתה עושה את זה, אל תפחד, תעשה מה באלך..תרגיש מלך העולם (אתה באמת מלך העולם, עובדה שיש לך אומץ להתחיל עם בנות, מה שרוב הקוקסינלים מהמועדון לא עושים),ואם היא זורמת אז בכלל אש! תנסה להתקרב אליה קצת בעדינות ושלח את הידיים קדימה עוד יותר בעדינות לכיוון המותניים שלה ותנסה לקרב אותה.

אם היא נרתעת עוד בהתחלה כשאתה מתקרב אליה, נגיד היא מורידה את המבט למטה, או שאתה פשוט מרגיש שהיא מחסירה פעימה והיא קצת מפחדת ממך, תעשה צעד אחורה בריקוד ותראה לה שאתה מבין אותה ואתה לא אנס סדרתי...תזרום עם המחשבות שלה, אתה בן אדם יש לך אחלה של קריאת שפת גוף, אתה פשוט טיפש מידי כדי להבין את זה.
    אם היא לא נרתעת מהקירבה..מצויין! תמשיך עם הידיים לכיוון המותנים, אם לא מתאים לה הידיים, זאת אומרת שהיא מסיטה לך את הידיים שלך מהגוף שלה, או אומרת "בלי ידיים " (קרה לי), לא נורא! תמשיך לרקוד איתה ואז תנסה שוב...אם הוא שוב פעם דוחה מגע, תן לה בראש! "מה קרה נשמה? את שומרת נגיעה? "
    "חחח לא.."
    "נשבע לך אני לא נושך..אולי עם השפתיים קצת לא עם השיניים "
    ואז תנסה שוב, אל תחכה לתגובה שלה, אתה לא בשיחה בצ'אט ואתה לא מדבר איתה בטלפון, סיימת להגיד את מה שאתה חושב, שהיא תקבל את זה, אם היא לא מקבלת את זה והיא דוחה שוב, תעצור. תתחיל לדבר איתה...תזרים שיחה.

בעקרון, כל הנשים בארץ יעידו על עצמן, שאם הן מסתכלות על גבר, הן מרגישות שהן עושות צעד...אל תיקחו את זה לצד הכועס "בת זונה, מה צעד בזה?? את כולה מסתכלת! תבואי תיגשי את!" ממש לא, להפך, קח את זה לכיוון האחר.
    אם הבחורה מסתכלת עלייך ואתה מרגיש שהיא לא סתם תוקעת מבט של "מי זה" אלה מבט אחד, ואז שוב, ואז שוב מסתכלת ובוחנת, היא כאילו אומרת "איזה חמוד...למה הוא לא ניגש?" היא רוצה אותך, היא רוצה שתיגש כדי שיהיה לה צ'אנס איתך.
    "מה אבל..אם היא רוצה שהיה לה צ'אנס איתי...שתבוא תגיד שלום"
    אל תיהיה נעל. יש לך ביצים, תשתמש בהם ולא רק כדי לאונן.

*בונוס לשפיצים = אם אתה מחשיב את עצמך לאחד עם בטחון ואתה יודע שאין לך בעיה לגשת לבחורה...תנסה את זה - אם אתה קולט בחורה מסתכלת עלייך יותר מפעם אחת, גש אליה ותגיד משהו בסגנון "מה קורה? את לא יודעת שמבטים עולים כסף? " או "שעה את מסתכלת...למה לא באת להגיד שלום? " ניסיתי את זה, והיא ענתה "זה התפקיד של הגבר" , אז עניתי "אז התפקיד שלך זה לתת לי המספר, לא?" *

שלב הביניים:
    אוקי, הבחורה זורמת בשיחה, או בריקוד. אם זה בשיחה אז היא פשוט תחייך כל השיחה, תצחק איתך, לא תרתע מהמגע שלך ותשאל עליך שאלות כמו שאתה שואל, בגדול היא תרצה להכיר אותך.
    "מאיפה את?"
    "מ-XX, מאיפה אתה?"
    "מXX באת עד לפה?? טוב אני מקווה לפחות שאת לא נוהגת.."
    "שום נוהגת!! אבל רגעעע מאיפה אתההה??"

אם זה בריקוד, היא לא תלך אחורה כשאתה הולך קדימה אליה, היא לא תעיף לך את הידיים כשאתה נוגע בה והכי חשוב, היא תשמור על קשר עין ולא תוריד מבט לרצפה.
    אם הכל טוב ויפה, אפשר לסמן "V".

בשתי המצבים, יש 2 אפשרויות, אפשר להגיד "בואי רגע לצד נשב קצת וזה..." ולתפוס לה את היד ולקחת אותה, אל תחכה לתשובה.
    אם היא זרמה עד עכשיו, היא לא תגיד לא, היא מרגישה בנוח איתך. חוץ מזה...תפסיק לפחד יא כוסית!
    "מה אבל רודני...בכל זאת, אם היא לא תרצה?" - תפסיק לחשוב כל כך הרבה ולשאול כל כך הרבה שאלות ותנסה.

האפשרות השנייה שיותר מתאימה לריקוד, ואם מרגישים שהוא זורמת, אני אוהב לשים את הידיים על המותניים ולקרב את הידיים שלי אחת לשנייה מאחורי הגב שלה ולחבק אותה, מה שגם שגורם לי ולה להיות קרובים עוד יותר, אם היא זורמת עם זה, היא תיהיה חייבת לשים את הידיים על החזה שלך או על הכתפיים שלך, ואז אפשר ללכת על הצעד הכייפי.
    להסתכל לה בעיניים, לחייך, אם יש חיוך (כמעט בטוח שכן), לנשק אותה.

"רגע רודני פוס פוס משחק...איך כבר הגענו לשלב הזה אם לא אמרת מה קורה אם היא לא זורמת אפילו בהתחלה?"
    אני יחזור על זה שוב, אם היא נותנת סימנים שאתה לא מעניין אותה, כמו תשובות חסרות טעם בשיחה, או שהיא לא נותנת שתיגע בה או שהיא נרתעת מהקירבה שלך או שהיא מורידה מבט לריצפה כל כמה שניות, כנראה שלא מתאים לה.
    אפשר לנסות לשאול אותה מה קרה, אבל כנראה שהיא לא תרצה לענות ותברח לכם מהידיים..לא להתייאש יש כמוה מליונים.

*בונוס קטן = בקשר לריקוד, אם אתם אוהבים להיות קיטצ'ים ולהרגיש כאילו שאתם באיזה סרט..ויש בנות שימותו על זה, אתם יכולים ברגע שאתם מחבקים אותה, מסתכלים לה בעיניים ולהגיד "תעצמי עיניים " *

אם היא זורמת איתכם ללכת לשבת בצד, או אפילו ללכת קצת החוצה לדבר שתוכלו לדבר מבלי לצעוק, תובילו, תתקרבו לכיוון הספסל "אש עלינו.." תורידו את הקצב של ההליכה לכיוון הספסל ותנו לה לשבת קודם, ואז תשבו לידה.
    תיהיו זורמים "ואי איך את נראית שונה בלי כל האורות האלה ברחבה חחח", תעקצו אותה קצת, תצחקו איתה ואל תפחדו מהתגובות שלה, אבל מצד שני אל תכבו לה את השאלטר..אל תיהיו מגעילים מידי עם המילים שלכם, אלה אם כן היא בחורה שמתנהגת בצורה זולה...יש כאלה שאתה יכול לדפוק לה משפט כמו "בקיצר, הדירה שלך פה קרוב..? " והיא תזרום.

אם אתם עומדים איפה שהו בצד, תיהיו נחמדים תציעו משהו כמו "באלך לשתות משו מהבר?" או "באלך לקנות איזה משו קטן לאכול?"
    ותקראו את ההתנהגות שלה במקום המילים שיוצאות לה מהפה, אם היא תגיב כמו "יאללה! אבל אתה מזמין אותי!!" בשיא ההתלהבות עם צחוק וצורה שמחה, תדעו שהיא זורמת ויש לך אחלה של פרטנרית לערב..

*טיפ
    : פה נכנס הפיקאפ. אל תגיב ב- "סבבה! מה באלך לשתות?" כי אתה לא סמרטוט. תענה משהו כמו "פחחח...מי יזמין אותך?? " ותסתכל עלייה כאילו היא איזה פרה מקסיקנית ואז היא תרצה להרביץ לך ותגיב "ווואייי!!! ככה?!" ואז אפשר כבר להרגיע אותה עם "יודעת מה..רק בגלל שאתה כזאת מתוקה...נקנה לך פטל!"
    "מה אבל רודנייי...אם אני יגיד לה 'מי יזמין אותך' היא תעלב" - לא אידיוט. תחזור חזרה ללינקייה ותלמד.

אם היא תגיב ב "האמת שלא באלי" \ "אני לא רוצה לשתות, אבל אתה יכול לשתות אם באלך" \ "לא מתאים עכשיו לאכול נראה לי חחח"
    וכל מיני תגובות קצת יבשות יותר, אתה יכול להתחיל לשגע אותה "אני יודע שבאלך עליי...אבל...את הדובדבן משאירים לסוף ", הבנת את הראש? אל תיהיה יבש אתה בעצמך, תזרום.

מפה, בשתי הסוטיאציות, המטרה שלך זה להגיע לקירבה פיזית איתה. נוח יותר בישיבה, אבל אפשר גם בעמידה, אתה צריך פשוט להתעסק בהרבה טיזינג, פלרטוטים, לעמוד מולה, לעקוץ אותה ולשחק איתה במשחקים פיזיים קצת ופשוט לנסות להתקרב אלייה פיזית.
    הסימנים המרכזיים לזה שהיא זורמת - חיוכים בראש הרשימה, מגע מיוזמתה, צוחקת ממך ומנסה להצחיק אותך בעצמה, פלרטוטים ממנה (מלטפת את החולצה שלך, שמה יד עלייך, שמה רגל עלייך) אם אחד מכל אלה מופיעה..היא בקטע שלך.
    *אין צורך לתת סימנים לדחייה כי זה שלב מוקדם, אם היא לא דחתה אותך בהתחלה,היא לא תדחה אותך עכשיו*

שלב טרום סופי:
    בהנחה שאתם במצב קרוב פיזי אחד לשני, יש 2 אפשרויות למצב כזה:
    - או לשבור לרסיסים את הקטע בניכים.
    - או להכניס את המפתח לסוויץ' ולקחת אותה איתכם לאנשהו, או זיון במועדון.

-בכדי לשבור לרסיסים את הקטע, אפשר לעשות את זה בצורה הכי פשוטה...פתאום החברות שלה קולטות אותכם, היא ישר מורידה את הידיים שלה ממך, שוברת לגמרי את המתח המיני וקרוב לודאי שתשמעו ממנה "שיט.." או "אויי..." וקולות מבוכה כאלה ואחרים.
    במצב כזה, הכי בטוח זה להגיד "מה המספר שלך, נשמה?" או שגם אפשר לשמור על קור רוח, לדבר קצת עם חברות שלה שבאו להגיד שהן הולכות הביתה והן רוצות לגנוב לך את הבחורה, ואז אפשר לקום מהספסל, ולבקש את המספר או אפילו "נשיקת לילה טוב? " ולנשק אותה.

עוד אפשרות לשבור הכל, אם אתה מחליט פתאום להיות בר ביישני או לסגור את הברז של הזרימה אצלך או פתאום לחשוב מחשבות אובדניות או אנא אערף מה...יכול להיות גם שזה יכול לבוא ממנה, ואז פתאום קולטים אותה מורידה מבט ממך, או מסתכלת על אחרים, או מפחיתה בחיוכים, שולפת את האייפון ומתעסקת בו קצת ועוד כל מיני תנועות כאלה שמראות שפתאום לא באלה...במצב כזה, לא ממש כדאי לשאול "מה קרה?" כי היא לא תגיד באמת מה קרה. עדיף לצחוק על העניין ולנסות להחזיר אותה למצב הקודם בכיף ולהראות לה שאתה זורם כמו "אני יודע שאני מכוער, אבל עד כדי כך...?".

-אם הצלחתם לנשק אותה עוד ברחבה של הריקודים, אפשר קצת להמשיך להתמזמז איתה אבל זה לא עדיף. עדיף לקחת אותה לצד, לשבת איפה שהוא ולהמשיך להתמזמז איתה כמה שרק באלכם, אם יש לה חצאית והיא אחת זורמת, אפשר לשים את היד על הרגל שלה וללטף לה קצת את הרגל ואת הירך הפנימית אבל אל תכניסו את היד למתחת לחצאית, כי זה מקום פומבי והיא תחשוב שאתם חארות.
    אלה אם כן...היא מתנהגת כל הערב כמו שרלילה והיא זורמת בטירוף..(כמו למשל גניחות באמצע הנשיקה ברחבה, או שהיא נמרחת עלייכם לגמרי) אז אפשר אפילו כבר על הספסל לטייל עם האצבעות למעלה מתחת לחצאית לאט לאט, אם היא לא עוצרת, תתקדמו עד שהיא תעצור, ואם לא עוצרת...תהנו.

אם אתם יושבים עם ההיא שדיברתם איתה ברחבה, לקחתם אותה לשבת איפה שהוא ואתם שותים משהו. יש זרימה, היא מתחילה לגעת, אתם נוגעים, יש טיזינג והכל...יאללה, תנשקו. (לא יודע איך לא עשיתם את זה עד עכשיו..אבל סבבה..יש גם גייז בפורום הזה)

*טיפ: אני מאד אוהב לתפוס לבחורה את הצוואר או את הלחי כשאני מנשק אותה, אבל דווקא בזמן האחרון למדתי שאם אני לא נוגע בנשיקה הראשונה כל כך מהר, אז זה מחרפן אותה ואז היא נוגעת.*

הכל טוב ויפה, יש נשיקה...תנו ברקס אחרי כמה שניות, עדיף שאתם תעצרו את הנשיקה כדי להשאיר את ה"טעם של עוד" הזה.
    תמשיכו להתנשק איתה, תשתמשו בידיים, תחבקו אותה, תלטפו והכל.

מפה זה שייך לשתי הסוגים. גם להוא שמצליח עוד מההתחלה וגם לזה שמצליח קצת באיחור.
    אם היא זורמת עד עכשיו, תציעו לעבור למקום יותר פרטי ואינטימי, אפשרי סתם לצאת קצת החוצה מהמועדון, אפשר לעלות קומה (אם יש) אפשר להציע לה לבוא לדירה שלך, או לשלה, אפשר סתם לשאול אותה אם יש לה אוטו פה או אם יש לך אוטו אז מצויין, תלכו לאוטו.
    אם אין שום מקום לזרום בו (קשה לי להאמין שקיים דבר כזה), אז תצאו פשוט מהמועדון, שנייכם, לכו חפשו פינה נחמדה ושקטה..ותהנו שם.

אם היא מתחילה עם "אני מדיפה להישאר פה בפנים" או "לא מתאים עדיין.." וכאלה, אל תלחצו עלייה. תדברו איתה על זה ותסבירו שמאד מאד כיף לכם איתה, אתם נמשכים אלייה וכל זה ועדיף מקום יותר שקט ובצד כי אתם רוצים לתת לה כבוד ולא להתחיל להתמזמז איתה לפני כולם. היא תבין.
    אם היא לא זורמת, או שתמשיכו להנות איתה בתוך המועדון, או שתיקחו מספר ותעופו ממנה.

*רוב הגברים יעדיפו להישאר איתה, אבל תבינו שאם אתם מסכימים איתה לגבי כל דבר, אתם פשוט יוצאים סמרטוטים. עדיף להגיד לה תאמת "אני נהנה איתך, אבל אני מרגיש שאפשר להנות איתך יותר מזה, את מדהימה" ולשגע אותה קצת*

שלב סופי:
    הגעתם עם הבחורה אליכם, או אליה או לאוטו..מפה הכל תלוי בכם ואיך שהיא זורמת.
    אין צורך בפירוטים מיוחדים, אבל סך הכל, כל עוד הבחורה לא אומרת "לא" במפורש או לא עוצרת אותכם פיזית, אל תפחדו לקחת את המושכות לידיים וללכת על כל הקופה. אל תשכחו שהיא הסכימה לבוא איתכם מההתחלה ככה שהצלחתם איתה.
    אבל אם הבחורה דופקת ברקסים ועוצרת אותכם, לא משנה כמה אתם מסטולים מהערב, אל תעיזו להשתמש בכוח או לנסות בכל זאת להשחיל את השנורקל לתוכה כי תוכל פשוט להאשים אותכם באונס.

אם אתם רוצים לצאת עם הבחורה אחרי סקס חד פעמי, זה קצת בעייתי, אבל אפשרי אם הבחורה לוקחת אותכם יותר מסתם סטוץ. אם כן, אפשרי פשוט להסביר לה את המצב שאתם מרגישים שהיא יותר מסתם בחורה בשבילכם ואתם תשמחו אם תמשיכו להפגש...אם היא לא תזרום על זה, לפחות תיקחו את המספר שלה ותנסו להפוך אותה ליזיזה קבועה, זה כל הכיף.

כל המידע שפרסמתי פה נכתב מתוך נסיון שלי אישית ומתוך אירועים שקרו לי.
    אני חייב להודות שלא הצלחתי בחיים להגיע עם בחורה לסקס מסתם שיחה מפגרת ופשוטה, כל סטוצים שסגרתי היו בדרך כלל מריקודים עם המון המון מגע, המון זרימה מהצד של הבחורה ובגלל שפשוט הרגשתי שלם עצמי בכל צעד שעשיתי ולא פחדתי לרגע מלקבל ממנה ברקס...והיו ברקסים, והמון. אבל כל עוד לא מתרגשים מזה, עדיין אפשר להמשיך.

שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי rodney1; 20-01-2013 בשעה 15:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תקציר:

לראות שהיא מסתכלת עליך וגם מחייכת, לרקוד איתה ולחתור לנשיקה תוך 10 דקות,לא לדבר הרבה בין לבין,ללכת לשבת בספה לא על הבר! ולהתחרמן קשות, ומשם מה שיוצא , ומה שיקרה אחר כך תלוי הכל בבת !!! תזכרו בסוף זה הקריזה שלהן !

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יפה..ועכשיו תסביר "איך".

עריכה:
    חחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני מת על הפורום הזה...250 צפיות...2 תגובות..אה רגע, 1 זה שלי.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 20-01-2013 בשעה 17:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יפה..ועכשיו תסביר "איך".

עריכה:
    חחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני מת על הפורום הזה...250 צפיות...2 תגובות..אה רגע, 1 זה שלי.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
    הנה זה, אחרי שעות של קריאה, תודה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחח זה ארוך אז אין כוח לקרוא... אני יקרא מתישהו בכל זאת סחטיין על ההשקעה גבר

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

תודה רבה
    מאמר גדול
    המנהל הכי טוב שהיה פה מזה הרבה זמן

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה רבה tryhxy, תיסלאם עליך יגבר איזה מחמאה קיבלתי אינעל שורלק...
    אבל כנראה שלא היית בפורום בזמן שGama היה פה מנהל, הוא פשוט היה תותח.

מאמר אדיר וכל כך נכון וסוף סוף דוגמאות ולא סתם תבניות כמו של ה"מיסטרי מתוד" שפעם הייתי קורא (עד היום לא מאמין שעשיתי את זה חח)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני כל כך נגד רוטינות, זה אחד הסיבות שלא תמצאו בחיים רוטינות ומשחקים מפגרים כאלה במאמרים שלי או בדיווחים...
    האמת שפעם יצא לי לשאול בחורה "את מנשקת טוב?" אבל לא בקטע של משחק..זה סתם היה כדי להדליק אותה, וזה הצליח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה רבה tryhxy, תיסלאם עליך יגבר איזה מחמאה קיבלתי אינעל שורלק...
    אבל כנראה שלא היית בפורום בזמן שGama היה פה מנהל, הוא פשוט היה תותח.
    לא הטייפ שלי, הדרך שלך והטיפים הרבה יותר מועילים מכל מה שהוא כתב כאן
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 21-01-2013 בשעה 18:51.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני ותום - המנהלים הנורמלים היחידים שהיו פה. השאר פאקינג כובעים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה אחייייי GAMA היה שפיץ על

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect