האם לדעתכם יש אישיות מסויימת שנתפסת אצל כל הבנות כאישיות מושכת או כל בחורה אוהבת אופי שונה ?![]()
האם לדעתכם יש אישיות מסויימת שנתפסת אצל כל הבנות כאישיות מושכת או כל בחורה אוהבת אופי שונה ?![]()
|
|
נחש.
לא בחייאת דינק...איזה שאלה זאת? יש בנות שנמשכות לביישנים, יש בנות שנמשכות לכאלה שאוהבים לצעוק ולהראות את עצמם..יש מכל הסוגים.
אבל רוב הנשים נמשכות לגבר עם כריזמה גבוה, בטחון עצמי, חוש הומור, זורם וכל שאר השטויות האלה..
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:24.
אם מסתכלים נטו על אופי (בלי הדברים החשובים באמת), פשוט צריך להיות אחד ששם זין ועושה מה שבא לו..יעני ההפך מביישן סגור כזה..לא חסר טאקט אבל
הבנות פה מתות על כאלה ש"צועקים ומראים את עצמם"..כאלה שלא מתביישים לבוא ולרקוד לידן עם בקבוק טקילה ביד אחת וג'וינט ביד השניה..זה מה שעושה להן את זה כנראה חח לאדע
לא ראיתי פה ביישן אחד עם בחורה....אפילו לא כונפה שמנה.. כנראה כי זה LA וזה חממה של משוגעים. כל הביישנים פה בתולים או ווירדוז כאלה.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-01-2013 בשעה 23:45.
מאד מסכים איתך ואני מאד ישמח אם תעשה על הקטע הזה מאמר כי אני אישית לא חושב שאני יודע להסביר לעצמי כל כך את הקטע הזה, למרות שאני כל חיי הולך לפי הדבר הזה.
בתכלס, ברגע שאתה מוריד מסדר העדיפויות שלך את הנשים, זאת אומרת במקום לחפש באופן אובססיבי, מוחצן ומורגש נשים, אתה נותן דגש לאורח החיים, נהנה, צוחק, מבלה...ואז הנשים מגיעות לבד. יש להן מנגנון מאד מוזר שקשה לי להסביר. נשים ירצו להתקרב לגברים שלא יתרגשו מהן ואפילו לא יתייחסו אליהן, ומצד שני אנשים שמחפשים אותן באופן כזה או אחר רק מרחיק אותן. משהו מוזר...