שלום לכולם, הכרתי לפני כמה ימים מישהי, לא יותר מדי לעומק אבל הוספתי אותה לפייסבוק ואני רוצה לקדם את זה.
איך אפשר להתחיל לדבר איתה?
כאילו אחרי שאני שואל מה קורה ואיך הולך וזה איך אני יכול לנתב את השיחה לנושא מסוים?
תודה
שלום לכולם, הכרתי לפני כמה ימים מישהי, לא יותר מדי לעומק אבל הוספתי אותה לפייסבוק ואני רוצה לקדם את זה.
איך אפשר להתחיל לדבר איתה?
כאילו אחרי שאני שואל מה קורה ואיך הולך וזה איך אני יכול לנתב את השיחה לנושא מסוים?
תודה
|
|
פשוט אל תענה תשובות חסרות טעם...
סתם לדוגמא
היי מה קורה
בסדר מה איתך
יכול להיות יותר טוב...
מה למה? קרה משו?
נגמרו לי כל הפיצות מהצלחתבכלל לא שמתי לב
אתה רואה? תיהיה מצחיק, תנסה להזרים את השיחה..אל תיהיה יבש.
אני שונא לדבר כשזה לא פנים מול פנים.. שונא את הלכתוב הזה. ועוד יותר שונא כשהבחורה חופרת בוואטסאפ או בפייס אין לי סבלנות אז אני עונה בדיליי של שעות בשביל שלא תתפח שיחה ארוכה.
בקיצור הייתי ממליץ לך להגיד לה בלי הרבה יותר מדי משחקים שאתה רוצה להיפגש איתה
לחופש יש תאריך:
23.10.15
חחחח חופרות זה אח הא טל?
אח רע חח... רק בדייטים זה טוב
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני גרוע בשיחות דרך המחשב ובווצאפ עם בנות שאני לא מכיר בגלל זה אני לא מדבר עם מישהי שאני לא מכיר שם לפני שאני מכיר אותה פנים מול פנים..
במיוחד שפגשתי אותה לא פעם אחת, אלא יותר ..
לא יודע לי זה קצת חופר, היא שולחת הודעה בזמן שאני בחוץ או באימון או משהו ואני מחזיר תשובה אחרי שעה שעתיים והיא חושבת שסיננתי אותה אז היא גם מחזיקה אחרי שעה בכוונה ואז אני מבין שהיא ילדה קטנה ואין לי כח אליה ואז היא שואלת למה אני קר אליה ואני אומר שאין לי כח למשחקים ואין לי זין לשכנע אותה שאני לא מסנן אותה ואז היא נכנסת לסצינות.......... יותר קל פשוט להכיר בחורה כמו שצריך ואז היא יודעת בדיוק באיזה שעות אתה לא מדבר ועונה ישר, וזהווו
יש לכם עצות איך לעניין אותה ישר שאנחנו מתחילים לדבר?
משהו שאני יכול להגיד, אולי איזה נושא לדבר עליו שיעלה את העניין שלי בי ואז אני יוכל לזרום יותר בקלות בהמשך
אחשלי אתה לא רובוט..אין דבר כזה טקסטים מוכנים שיובילו אותך לזיון דרך פייסבוק..גם לדעתי שיחות בפייסבוק זה חסר משמעות..אני משתמש בפייסבוק רק שאני חייב מישו דחוף והוא לא עונה לפלאפון אז אני מנסה את מזלי בפייסבוק אולי הוא שם..פה ושם שלום שלום עם אנשים לא יותר מיזה.
פשוט זרום..תדבר על מה שבאלך..כל דבר שתרצה אין פה משו שאסור להגיד או לא אסור להגיד..אתה יכול לדבר על כל דבר שיתחשק לך, בין אם זה מה שעשית היום או משו שעשית אתמול..זה סה"כ פייסבוק,
עניין האמת הוא פנים מול פנים.
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 30-01-2013 בשעה 01:08.
משהו שיכול לעניין אותה..המממ..כן, יש לי. אתה.
מה זה השאלה הזאת? מה היא אפרודיטה? היא אלה? זאת סך הכל בחורה גבר, תכניס את זה לראש שלך.
אם תתייחס אליה כמו לסתם אחת, היחס שלה אליך ישתנה, באחריות.
תעשה שיחה מצחיקה וזורמת ותפסיק לחשוב כל כך הרבה לפני כל משפט שאתה כותב וזה הכל..