קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הזמנה | Neobux Thinkbuxפאיאוט מידי !!
    על ידי gil_103 בפורום הזמנות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 13:41
  2. [הוכחת תשלום] NeoBux
    על ידי ToMeR-M בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-07-2008, 21:24
  3. [הזמנה] neobux כסף מהיר!
    על ידי or2008 בפורום הזמנות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-07-2008, 19:57
  4. [קונה] משתמש ל-neobux | תציעו נקודות
    על ידי CrazyCamel בפורום קנייה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2008, 05:30
  5. [קונה] הרשמה תחתיי ב- NeoBux | נק' בפנים
    על ידי Marlboro בפורום קנייה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-06-2008, 16:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

neobux

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל neobux

שלום לכולם
    אני כבר מושקע בנאובאקס בערך ב- 300 דולר אני גולדן ויש לי 280 מופנים, במזן האחרון ה-avg יורד לי כל הזמן ואני לא מסוגל לחסות את ההוצאות בגלל המחזור המופנים.
    האם מישהו נתקל בבעיה?
    והאם למישהו יש שיטה טובה למחזור מופנים?(השיטה שלי לא כל כך טובה)
    תודה רבה על העזרה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

האמת שנתקלתי בבעיה כזאת,אבל בסוף גיליתי משהו נחמד
    אני לא יודע אם גם אצלך זה ככה,אבל אני גיליתי כשהייתי באתר שיש יום אחד שהמופנים מפציצים,יום אחרי הם ממש ממש גרועים ואז הם עולים לאט לאט עד שהם שוב מפציצים וככה זה חוזר על עצמו במחזורים של 5~6 ימים
    כשחשבתי על זה לעומק הבנתי שיכול להיות שבגלל שזה לא כמות גדולה של מופנים,אז אפשר לראות את ההשפעה של ההבדלים בזמנים במדינות השונות
    יכול להיות שרוב המופנים שלי היו ממדינה מסויימת שבה השעות שבהם הם לוחצים זה יכול להיות 1 בלילה אצלי ואז למחרת אצלהם זה 10 בלילה אצלי ואז יצא שהם לחצו באותו יום פעמיים ואז יש יום שבו חלק מהמופנים לוחצים פעמיים ולמחרת הם לא לוחצים בכלל כי הם כבר לחצו פעמיים ביום הקודם (מבחינת הזמן שלי,מבחינת הזמן שלהם אולי הם לחצו יום יום ברגיל)
    זה אולי יכל להסביר את המחזוריות אצלי (לא בדקתי את זה אבל שיערתי שזה ככה,ובהחלט ראיתי שאצל הרבה מופנים יש לפעמים לחיצות בסדר הבא : 4-4-4-8-0-4)

אני לא אומר שהבעיה שלך היא זהה אבל אל תלחץ זה יכול להיות זה,
    והשיטת מחזור שלי היא להשתמש במערכת שלהם ולמחזר כל מי שמעל 15~20 ימים אצלך והממוצע שלו הוא מתחת ל0.5 ולחיצה האחרונה שלו היא ב8 ימים האחרונות - הולך למחזור מבחינתי.
    אתה יכול לשנות אותה בהתאם למה שאתה מרגיש עד שתמצא את השיטה האולטימטיבית עבורך
    אגב לא מומלץ למחזר מופנים שלא לחצו הרבה ימים כי המחזור האוטומטי אחרי 14 ימים ממחזר בחינם

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    האמת שנתקלתי בבעיה כזאת,אבל בסוף גיליתי משהו נחמד
    אני לא יודע אם גם אצלך זה ככה,אבל אני גיליתי כשהייתי באתר שיש יום אחד שהמופנים מפציצים,יום אחרי הם ממש ממש גרועים ואז הם עולים לאט לאט עד שהם שוב מפציצים וככה זה חוזר על עצמו במחזורים של 5~6 ימים
    כשחשבתי על זה לעומק הבנתי שיכול להיות שבגלל שזה לא כמות גדולה של מופנים,אז אפשר לראות את ההשפעה של ההבדלים בזמנים במדינות השונות
    יכול להיות שרוב המופנים שלי היו ממדינה מסויימת שבה השעות שבהם הם לוחצים זה יכול להיות 1 בלילה אצלי ואז למחרת אצלהם זה 10 בלילה אצלי ואז יצא שהם לחצו באותו יום פעמיים ואז יש יום שבו חלק מהמופנים לוחצים פעמיים ולמחרת הם לא לוחצים בכלל כי הם כבר לחצו פעמיים ביום הקודם (מבחינת הזמן שלי,מבחינת הזמן שלהם אולי הם לחצו יום יום ברגיל)
    זה אולי יכל להסביר את המחזוריות אצלי (לא בדקתי את זה אבל שיערתי שזה ככה,ובהחלט ראיתי שאצל הרבה מופנים יש לפעמים לחיצות בסדר הבא : 4-4-4-8-0-4)

אני לא אומר שהבעיה שלך היא זהה אבל אל תלחץ זה יכול להיות זה,
    והשיטת מחזור שלי היא להשתמש במערכת שלהם ולמחזר כל מי שמעל 15~20 ימים אצלך והממוצע שלו הוא מתחת ל0.5 ולחיצה האחרונה שלו היא ב8 ימים האחרונות - הולך למחזור מבחינתי.
    אתה יכול לשנות אותה בהתאם למה שאתה מרגיש עד שתמצא את השיטה האולטימטיבית עבורך
    אגב לא מומלץ למחזר מופנים שלא לחצו הרבה ימים כי המחזור האוטומטי אחרי 14 ימים ממחזר בחינם
    תודה רבע על התשובה שלך.
    מה זה המחזור האוטמטי?
    אני עכשיו ישבתי וחשבתי על שיטת מחזור ועלה לי איזה רעיון אשמח לחוות דעת:
    עם מופנה לוחץ במשך שישה ימים על כמות פרסמות שמחסה את העלות שלו אני משאיר אותו, עם לא אני ממחזר אותו.
    לדוגמא עלות מופנה ל 6 ימים היא 3 וחצי סנט אז עם הוא לחץ על 4 פרסמות במשך 6 ימים אני משאיר אותו עם פחות אז לא.
    עכשיו בקשר לשיטה שחבתי עליה העם לדעתך אולי צריך שעם ה=שהמופנה צריך ללחוץ על כמות הפרמות שמכסות את הלות + פרסמות אחת בשביל הרווחים?
    תודה רבה על העזרה.
    אשמח לחוות דעת נוספת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aviv275 צפיה בהודעה
    תודה רבע על התשובה שלך.
    מה זה המחזור האוטמטי?
    אני עכשיו ישבתי וחשבתי על שיטת מחזור ועלה לי איזה רעיון אשמח לחוות דעת:
    עם מופנה לוחץ במשך שישה ימים על כמות פרסמות שמחסה את העלות שלו אני משאיר אותו, עם לא אני ממחזר אותו.
    לדוגמא עלות מופנה ל 6 ימים היא 3 וחצי סנט אז עם הוא לחץ על 4 פרסמות במשך 6 ימים אני משאיר אותו עם פחות אז לא.
    עכשיו בקשר לשיטה שחבתי עליה העם לדעתך אולי צריך שעם ה=שהמופנה צריך ללחוץ על כמות הפרמות שמכסות את הלות + פרסמות אחת בשביל הרווחים?
    תודה רבה על העזרה.
    אשמח לחוות דעת נוספת.
    לא
    החשיבה שלך לא נכונה
    חלק מהמופנים צריכים לכסות את ההפסדים של מופנים אחרים
    יש מופנים שלא יהיו קרובים ללכסות את הפסדיהם ותצטרך למחזר אותם שוב ושוב
    ולכן השיטה שלך ממש ממש לא טובה
    תלך לפי השיטה שלי היא לא תקפה רק לחודש היא תקפה לכל הזמן גם אם תרחיב את המופנים שלך שוב ושוב

ומחזור אוטומטי זה - אם המופנים שלך לא לוחצים 14 ימים אז הם מתמחזרים בחינם

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חשבתי עוד קצת על השיטה צודק חשביה לא טובה, לא הבנתי כל כך את שלך, תוכל להסביר לי?
    ונראה לי שאני ישנה את השיטה שלי, שאני ממחזר את מי שבמשך 6 ימים לא לחץ לפחות על כפול מממה שהוא צריך כדאי לכסוץ אץ עצמו.
    מה אתה אמור?
    תודה רבה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aviv275 צפיה בהודעה
    חשבתי עוד קצת על השיטה צודק חשביה לא טובה, לא הבנתי כל כך את שלך, תוכל להסביר לי?
    ונראה לי שאני ישנה את השיטה שלי, שאני ממחזר את מי שבמשך 6 ימים לא לחץ לפחות על כפול מממה שהוא צריך כדאי לכסוץ אץ עצמו.
    מה אתה אמור?
    תודה רבה
    יש אנשים שלפעמים הם הולכים לחופשה וזה ואין להם כ"כ זמן ללחוץ או שאין להם גישה למחשב
    ואז שבוע שלם הם לא לוחצים
    מה,תעיף אותם? יש בכללי הרבה שלוחצים נניח פעמיים בשבוע וזהו,וזהמ ספיק כדי ללהרוויח! אז מה תעיף אותם? לא
    אתה הולך על שיטות שעובדות לטווחים קצרים,ולא שיטה שעובדת לטווח אורך
    למה בעצם השיטה שלי יותר טובה
    כי היא מסתמכת על יותר ימים,נתת יותר הזדמנות למופנים שלך להוכיח מה הם שווים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect