קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Skazi השיקו קליפ חדש לטראק Hit And Run
    על ידי Mush בפורום אלקטרונית
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 23:48
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:48
  3. Stat Quo ft. Bun B & Busta Rhymes- Hit List
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 07:08
  4. **New** Nas ft The Game- Don' t body yourself (Remix)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 02:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

Body by science ,HIT

ברירת מחדל Body by science ,HIT

האם בפורום הזה אנשים מודעים לספר Body by science ולתכנית האימונים High intensity training?
    http://www.bodybyscience.net/home.html/?page_id=18

מי שמודע מה הוא אומר על זה והאם התוצאות באמת טובות( למי שניסה)
    למי שלא יודע : body by science זה ספר שנכתב ע"י רופא שבדק ממצאים ועשה מחקר והגיע לכל מיני מסקנות מאוד מעניינות לגבי כל העולם הזה של כושר ופיתוח גופני( אחרי שקוראים את הספר מבינים שרב מה שידענו עד עכשיו על העולם הזה זה בולשיט, לכן הרבה מאוד אנשים מתאמנים הרבה ולא מגיעים לשום תו
    צאות). בקיצור הדיאטה שהוא מציע היא פלאיו דיאט (לאכול מאכלים שהיו נמצאים בתקופתו של האדם הקדמון לא שום מזון מעובד עשיר בפחמימות וכו'). תכנית האימונים שהוא מציע היא HIT כלומר ללכת לחדר כושר לבחור לא הרבה תרגילים אבל שביחד מפעילים את כל מערכות השרירים הגדולות בגוף התכנית שהוא עובד לפיה כוללת 5 תרגילים ( Over head pull,push,bench press,row ו leg press) עכשיו כל תרגיל הוא עושה סט אחד עד שהשריר מפסיק לפעול (muscle failure) וסך הכל התכנית לוקחת לו 12 דקות והוא מבץע אותה פעם בשבוע. הספר שלו מלא בהסברים מדעיים למה התכנית עובדת מה הבעיות במה שהרב עושים עכשיו וכו'.
    בקיצור אני רוצה לפתוח דיון על כל הדבר הזה שתגידו לי מה דעתכם האם שמעתם או לא האם לדעתכם זה בולשיט או לא וכו'.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללה הגוף שלו לא כל כך מנופח.... ולא ראיתי את הסרטונים, רק מהתמונות כן.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 01-02-2013 בשעה 21:53.

זה לא מה שהוא מוכר הוא לא מוכר לך דרך להיות הכי מנופח שאתה יכול להיות. הוא מוכר דרך להגיע ל 80% מהתוצאות ב 20% מהזמן בצורה שהיא בטוחה (מפציעות וכו'). כאילו אם אתה בודי בילדר לתחרויות אז זה פחות בשבילך למרות שיש מה לקחת מזה גם אם אתה כן כזה. אבל אם אתה בן אדם ממוצע שרוצה לבנות את הגוף בשביל מראה אסטתי בריא ולהיות בגוף בריא בלי שהדבר הופך להיות כל החיים שלך אלא רק דרך לעזור לך בחיים שלך אז זה בשבילך.

משתמש מתחיל האוואטר של Luckier
    שם פרטי
    דניס
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Start where you are. Use what you have. Do what you can." – Arthur Ashe

Danziv, אשכול הזה תפס את עיניי - אני מודע ומתחבר לכמה דברים שאתה אומר - זה להפיק 20 אחוז מהזמן שלנו בצורה יעילה יותר (על ידי אימונים ותזונה) כדי להשיג תוצאות ב-80% לגוף ולבריאות שלנו. ובקשר לספר, לא קראתי אותו. אך אין ספק שהוא נשמע לי בהחלט ספר מעניין, והוספתי אותו לרשימת ספרים לקריאה הבאה שלי. אני אומנם קראתי ספרים קצת אחרים שמדברים על אותם רעיונות כמו The 4-Hour Body, The Primal Blueprint אשר ממחישים את מה שאתה ציינת על תזונת פליאו, אימונים יעילים ואפקטיביים יותר להשגת מאסת שריר בזמן קצר יחסית.

אך אני באופן אישי לא לקחתי את זה רחוק מדיי כמו פיתוח גוף, וכד'. אני משלב בחיי יום יום תזונת פליאו אך יותר לכיוון Primal, ומתאמן על בסיס כל יום וקבוע, מגוון אימונים על משקל גוף, מאתגרים וקשים לפי רמות מוטיבציה ואנרגיה. ואני רואה תוצאות טובות הן מבחינת משקל גוף, מראה ועיצוב הגוף, שעובדת בצורה טבעית יותר כמובן שאני אוהב להשקיע בגוף ורוצה לבנות את זה בשביל מראה אסטתי בריא ולהיות בגוף בריא על ידי אורח חיים בריא.

בנוסף לפי מה שכתבת, אני הבנתי שהבחור מדבר על תזונת פליאו ושילוב של אימוני כוח ברמה גבוהה (אינסטנטיבי וקצר) אימוני כוח שהוא מדבר הוא מוכר בארה"ב והם מתאמנים על בסיס 7 דקות עד 30 דקות אימונים קשים, קצרים ויעילים ביותר. שלרוב עם משקולות חופשיות, על משקל גוף, אין פה מכשירים מוכנים ומאובזרים.

אם אתה רוצה לקחת את זה יותר רחוק, עם אימוני כוח - אני ממליץ לך על הספר Starting Strength של מארק ולקרוא גם ספרים נוספים שציינתי פה.

אשמח לדבר ולשוחח איתך אם יש לך שאלות נוספות וכמובן אני תמיד שמח להכיר אנשים חדשים,

יום טוב.
    גוף, נפש ורוח - BodyMindSpirit.co.il, על תזונה נכונה, כושר גופני, ואורח חיים בריא.

התכנית מתאימה גם לבודי בילדרים בסרטון מראים אחד ענקי שמתאמן בתכנית הזאת פעם בשבוע כבר איזה 25-30 שנה בלי סטרואידים. עכשיו, מה שאתה רואה במגזינים זה אנשים עם גנטיקה מצוינת על סטרואידים על תשים את הגוף שלהם בתור המטרה שלך כי אתה לעולם לא תגיע לזה, אתה תוכל להגיע אך ורק לגבולות שנקבעו לך מהיום שבו נולדת בגנים שלקיבלת מהוריך. אז אני לוקח בחזרה מה שאמרתי על 20% מאמץ עם 80% תוצאות מה שהוא נותן לך זו הדרך הטובה ביותר להגיע לגוף הטוב ביותר שאתה יכול להגיע אליו(בלי סטרואידים), אתה לא בהכרח תהיה מר עולם אבל אתה תהיה חזק ,בריא ועם גוף יפה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

זה תוכנית טובה אבל לדעתי לא משנה כל כך תוכן האימון, כל עוד אתה מתאמץ וקשה באימון והשריר מגיע לכישלון ואתה עובד על כל השרירים בגוף זה כבר טוב, ככה או ככה תגדל אולי קצת יותר לאט ( לפעמים לאט יותר טוב.. )

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה אותו הדבר רק שפשוט עובדים לאט, לא?

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

לא צריך קיצורי דרך..

כן זה אותה התכנית פשוט קודם אמרתי לבן אדם שזה לא מתאים לבודי בילדרים ואז הבנתי שמה שאני אומר לא נכון, התכנית היא אידאלית לכולם היא בטוחה היא לא לוקחת הרבה זמן מהחיים והיתרונות שהיא מספקת הם אדירים ומגוונים, ישנם אנשים שעושים את התכנית הזאת גם בגילאי 80 ו 90 ומרגישים חזקים מתמיד.( חשוב לזכור שלכל אדם יש את המגבלות הגנטיות שלו לכן לא כולם יראו גדולים ושריריים מהתכנית ,זה גם לא משהוא מבטיח. כל מי שמבטיח לכם את זה משקר(אלא אם כן אתם צריכים לקחת סטרואידים ואז אולי אתם באמת תהיו שריריים). כולם יגדלו בכח ובגודל השריר כל עוד הם עושים הכל כמו שצריך לפי התכנית,אם לא תצליח לגדול ע"י תכנית מסוג כזה אתה כנראה לא תצליח לגדול (במסת שריר לא מדבר איתכם על משקל ) בשום תכנית אחרת שוב פעם זה לא אומר שיהיה לכם את הגוף שתמיד חלמתם עליו כי זה לא בהכרח אפשרי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,876 | הודעות: 8,199,469 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect