שמעתם על הלהקה הזאת ?? הרבה חברים שלי (כולל אותי) מתעבים אותה היא פשוט גרועה ברמה לא הגיונית למי יש עוד דעה כמותי ?
שמעתם על הלהקה הזאת ?? הרבה חברים שלי (כולל אותי) מתעבים אותה היא פשוט גרועה ברמה לא הגיונית למי יש עוד דעה כמותי ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
|
|
אני לא חושב כמוך,
הם פשוט מעולים,
כך לדוגמא את השיר שאני אישית הכי אוהב שלהם - https://www.youtube.com/watch?v=B1Bi1c9LmhU
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
זמר רוק טוב צריך לדעת מתיי להתפרץ ומתיי להתאפק הוא לא יודע לא זה ולא זה
זמר רוק טוב צריך קול טוב צריך שיידע לשיר גם שירים מאופקים וגם שירים לא מאופקים
אני לא רואה בו שום דבר טוב
בנוסף אני לא מרגיש אצלם שום דבר טוב בשירים רוב השירים שלהם ארוכים ומאיישים קח את Little peace on heaven השיר הארוך הכי משעמם ששמעתי איי פעם
אוונג'ד זבלפולד פשוט גרועים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
אתה מדבר שטויות במיץ, אוונג'ד נחשבים ללהקת המטאלקור הטובה בעולם. הם התפרסמו הרבה לפני שהמתופף שלהם מת,הם התחילו להופיע מגיל 17 והיום הם בסביבות ה30, המתופף שלהם מת לפני כ3 שנים, אז תעשה את החשבון לבד. להקה עם שירים בעלי תכלית ולא סתם מילים, עם מסרים פוליטים וחברתיים, אפילו השם שלהם נגזר מהתנך על סיפור קין ואבל, וכמובן שיש להם גם שירים על התנך. אחת הלהקות מטאלקור וטראש המצליחות בעולם. זה שאתה וחברים שלך לא אוהבים אותם, זה כי כל אחד וטעמו שלו, אבל הלהקה הזאת מעולה עם שירים מעולים, מספיק מלודיים מספיק מרגשים, ותאמין לי שיש להם מספיק מעריצים. תנסה להקשיב למילים ולמנגינה לפני שאתה שולל, אחרת לא הייתה חושב ככה.
תשמע את השיר הזה (אני עדיין לא יכול לצרף קישור אבל תחפש ביוטיוב) save me הוא כמעט 11 דקות תגיד לי אם הוא משעמם אותך, המלודיה המילים, פשוט תענוג לאוזניים, פתיחה לפנים קצב טוב כל השיר, וסיום מעולה.
חחחחחח כמה בולשיט יש במילים שלך...איפה להקות אחרות ואיפה הם? זבלפול כמה זילזול...נשמה כניראה שמטאלקור זה לא הסיגנון שלך או שאתה סתם מחפש יחס,ככה או ככה הם להקה נהדרת זמר נחמד וגיטריסט מדהים!
חרא טהור זה לילדים ששומעים מטאל שבוע
שומע :מטאל, רגאי!
אתאיסט.
בעלים מאושרים של the new iPad 32 GB black
ipod touch 5 yellowSmasung Galaxy S3 Blue 16GB Jelly Bean 4.1.2
צטטו אותי למענה מהיר יותר.
No Music, No Life
ההגיון מאחורי הלהקה - בואו ננגן פופ ונגיד לכולם שזה מטאל.
אני בכלל לא חושבת שהם להקה גרועה. ויש להקות שהרבה יותר קרובות לפופ מהם..הם אפילו לא קרובים לזה.
רואים את ההשפעות שלהם מלהקות אחרות אבל הם לא מעתיקים מהם, הם פתחו סגנון משלהם כזה..סוג של מטאל אלטרנטיבי, אבל לא מה ששומעים מכולם.
הזמר יודע לשיר מצוין והוא גם פרפורמר מעולה
סיניסטר אולי משתמש כל הזמן שאותם אקורדים אבל לא מרגישים את זה בכלל. רק מי שבאמת מבין יכול לשים לב שהוא מאוד חוזר על עצמו. אבל לא בצורה מעצבנת
זאקי מגבה אותו בצורה יפה ואני אוהבת את הקטעים של ההרמוניקס שלהם
גם הבסיסט טוב, וגם ג'ימי המתופף שמת, היה ממש טוב ואפילו המציא את הדאבל רייד.
אני לא מבינה מה אנשים רוצים מהם, יש להקות הרבה יותר גרועות שפשוט ברגע שאני שומעת אותם עובר לי בראש WTF למה הם התפרסמו בכלל?
אבל כל אחד והסגנון שלו..
אז אולי הם לא מנגנים מטאל מקורי או "אמיתי" אבל הם סוג של פתחו סגנון משלהם. עכשיו הם כבר לא מטאלקור זה היה רק בהתחלה.
הם כאילו המציאו מחדש מטאל אלטרנטיבי.
אז בקיצור הם כן להקה טובה. זה שזה לא הסגנון שלכם לא אומר שהם גרועים.
אני אישית לא כל כך אוהב אותם (לא הטעם שלי) אבל אני לא אומר שהם גרועים ואני גם לא מבין מה הטעם בזה...
הם נחמדים... יש להם כמה שירים שאני אוהבת