בהירה: ויינשטפן הבירה שאני הכי אוהב. אבל גם הוגרדן זורם טוב.
כהה: אלכסנדר בלק בירה לפנים. אם אין אז גם גינס הולך.
בהירה: ויינשטפן הבירה שאני הכי אוהב. אבל גם הוגרדן זורם טוב.
כהה: אלכסנדר בלק בירה לפנים. אם אין אז גם גינס הולך.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 04-02-2013 בשעה 16:44.
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
|
|
אני מבין שהפורום הזה במצב גרוע
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 06-02-2013 בשעה 01:54.
לא מספק כיוונים.
בהירה: בירה בהירה זה גועל
כהה: גינס/מרפיס
בכללי אני לא אוהב בירה אם אני שותה בירה זה רק במשחקים בשביל האווירה עם איזה גרעינים או אדממה
מעדיף את המשקאות של ה40% (עכשיו אני יושב על בקבוק גרייגוס לפני יציאה)
אבל אני כמוך, ווינשטייפן בהירות וגינס בכהות.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 06-02-2013 בשעה 14:34.
לא מספק כיוונים.
בתכלס גם גולדסטר נכנסת לקטגוריה של השתן מזוקק... אבל אני חולה על הבירה הזאת וזאת פשוט הבירה האהובה עלי. אין לי מושג למה אולי הרגל מילדות... וגם ככה הבירות שאתה קונה בסופר יקרות שישית גולדסטאר עולה איזה 45 שח שזה המון כסף אני לא רוצה לחשוב כמה שישית לף בראון יעלה... אז גם מהבחינה הזאת אני מעדיף גולדסטאר...
מבחינת איכות וברור לי והאמת גם יותר טעים פשוט קשה לי לשתות הרבה בירה אחרת מגולדסטאר זה :
כהה: גינס. פעם שתיתי באיזה פסטיבל בירה גינס שמגישים בטמפרטורה 0 מעלות וזה הדבר הכי טעים וכיפי ששתיתי בחיים וזה כל כך אדיר אני חייב את זה עוד פעם ועולה לי החשק בזמן שאני כותב את זה
לף בראון בירה מפגרת חולה על הבירה הזאת... אחת הטובות איכותיות וטעימות
מבחינת בהירות לף בלונד כמו שרשמת למעלה אני לא אוהב היא לא טעימה לי... בכללי אני לא איש של בירות בהירות אבל וונשטיין שהיא בהירה עכורה ולא הייתי מכניס אותה לרשימת הבהירות ממש כי היא משהו אחר היא בירה בת זונה ואני שותה כוס בירה כזאת בערך אחת לחודש.
כמו כן רשמת גם קורונה וסטלה שמבחינתי אלו בירות של ילדות בת מצווה שעוד לא קיבלו מחזור וזה עצוב לדעת שאנשים אוהבים לשתות בירות מגעילות כאלו... כמובן שגם הייניקין טובורג וקרלסברג אין מה בכלל לדבר.. איכס
בכללי אני יוצא לפאב שותה איזה 10 צ'ייסרים של וויסקי שיש במבצע (לרוב ג'ימסון ב12) וכוס בירה אחת ואני מסודר... פעם הייתי אוהב לשתות 5 ליטר בירה ודברים כאלו מהמגזימים חחחחח היום כבר לא
מצחיק איך כל אחד פה כותב את הדעה שלו כאילו היא עובדה וכאילו שאנחנו לא מתווכחים על טעם ועל ריח.
אבל מצד שני גם אני עשיתי את זה, אז אין לי למי להתלונן.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 07-02-2013 בשעה 00:18.
לא מספק כיוונים.
טעמתי הוגרדן ורציתי להקיא
בירה כ"כ מגעילה
ווינשטפן, לף בראון, הבירה באוקטוברפסט בבהירות
על כהות אני לא מתלהב מדי אבל אם כבר אז גינס
לא יודע למה טובורג רד אני אוהב, לבלטיקה 9 כבר התרגלתי
לב בראן ממש אהבתי, וויינשטייפן גם נחמד ואחרי שהייתי בפראג - kozel אחת הבירות הטובות ששתיתי
".It always seems Impossible until it's done"