תשמעו את הטראק שלנו ותצפו בנו:
אנחנו הולכים למכון ביחד, למסיבות, מביאים בחורות ונהנים מהחיים. וכמובן משוויצים באסתטיקה שלנו.
AND U MIRIN.
Ryan:
Tyler (אני):
ABSbrah:
Vlad:
James:
והמנהיג של החבורה שלנו, Liam
Come at us brahs.
תשמעו את הטראק שלנו ותצפו בנו:
אנחנו הולכים למכון ביחד, למסיבות, מביאים בחורות ונהנים מהחיים. וכמובן משוויצים באסתטיקה שלנו.
AND U MIRIN.
Ryan:
Tyler (אני):
ABSbrah:
Vlad:
James:
והמנהיג של החבורה שלנו, Liam
Come at us brahs.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 07-02-2013 בשעה 07:54.
|
|
לא הבנתי מזה אמור להיות אחי
watch our aesthetics and MIRE.
זין שאתה טבעי.... הכל אפקות וניתוחים פלסטיים.
שתוק אתה סתם קנאי
אני 100% טבעי בלי אפקות ניפוח ובלי אסטרואידים ובלי ניתוחים...הכל 100% שרירים ולא שומן פה ושם כמו שאם אתה משתמש באפקות ניפוח ואתה מפסיק להתאמן הכל יהפוך לשומן...
פשוט תגיד שאתה מקנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קנאיייייייייייייייייייייי
זה אסתטיקה גברית:
come at me bro. U MIRIN?
AHHHHHH HELLLL YEEEEE
גבר אל תשנא אותי על מה שאני הולך להגיד לך, באמת שהכל ברצינות לא בצחוק ולא כדי להעליב וגם אין לי סיבה להעליב אני דווקא חושב שאתה אחלה גבר. im not an hater i just wanna help you..
אתה קטן , אתה רק בהתחלת הדרך אין לך עוד חיטוב ופיצול אתה פשוט יחסית רזה ( רואים לפי היד שאין לה פיצול כל כך בין הbicpeps והtriceps , החזה עוד לא מפותח קוביות קטנות ועוד..)
תנסה לעשות תרגילים שעובדים על שרירים גדולים לפני שאתה מתחיל אימונים אינטנסיבים אתה קטן יחסית ואתה יכול להפצע..וגם משתחררים הורמוני גדילה כשעובדים עליהם וזה יותר טוב מכל אבקה שקיימת.
תעשה מתח, בנץ, דד ליפט, סקווט ומקבילים זה יגדיל אותך די מהר. ( ובלי השטויות עם הדד ליפט זה מסוכן - אני מכיר בחורה שעושה 30 קילו בדד ליפט והיא לא מנופחת בכלל ולא הייתה מאמין שהיא מרימה אפילו 5 קילו)
תאכל מלא חלבונים אל תדפוק חשבון לגוף, תעשה 4-5 אימונים בשבוע
ודי עם השטויות!!!! קח אבקת חלבון ותאכל אחרי כל אימון!!!!!!!!!!!!!!!! אתה צריך את זה אתה תראה כמה אתה גודל עם זה!!!!
תתאמן בסט האחרון עד כישלון בלי לוותר עד הקצה!
תישן טוב זה אחד הגורמים לגדילה והתזונה כמובן הכי משמעותית.. זה למדתי בדרך לא קלה.. הדבר הכי חשוב באימון זה התזונה שלך אם לא תאכל טוב לא תגדל.
אני לא חושב שאני כזה גדול, אני בערך בגודל של rob riches אולי קצת פחות, אני מתאמן שלוש שנים ותאמין לי לא צריך יותר מזה אם השאיפה שלך היא לכיוון הזה חח.
קיצר שמח עם עזרתי מצטער עם הורדתי את הביטחון או משו אבל תאכלס כולנו פה גבר ואני אומר תאמת בפנים אני לא צבוע, אתה די קטן ואין לך מה להתבייש בזה אתה רק צריך זמן ואז אתה תגדל..
שטויות זה מה ששחיפים בד"כ אומרים.. אבקות חלבון מכילות חלבון מהטבע - בד"כ מחלב -whey protein.שאם אתה משתמש באפקות ניפוח ואתה מפסיק להתאמן הכל יהפוך לשומן.
חלבון זה דבר קבוע הוא לא מתשנה הרבה, בבשר בחלב בקיטניות ובסויה יש חלבון, אם אתה תאכל הרבה חלבונים מכל מיני סוגים אתה תגדל? למה כי החלבון יהפוך לשריר, גם אם תאכל בשר ועוף אתה תגדל כמו שתגדל עם אבקה רק יותר לאט.
וכל אחד שאם הוא יאכל הרבה ולא יתאמן הוא יהיה שמן כמו חבר שלך ליאם חחח, אבקות רק נותנות תוצאות מהירות יותר זהו כי יש בהן רק חלבון וזהו אין סיבים ואין דברים שמעכבים עיכול ובגלל זה זה נספג מהר.. זה שריר מה שיש לך בגוף ולא שום דבר אחר, שוורצניגר הפסיק להתאמן ובגלל זה הוא השמין כי הוא אכל כמו חיה.
לא נכון אחי זה אפקת ניפוח וזה אסטרואיד אחי!111111111111
רציני עכשיו - תקרא ה''פ.