קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עקיצה ב60 שניות | Gone In 60 Seconds | פעולה
    על ידי Asylum בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-10-2010, 20:07
  2. אשמח שתכינו לי חתימה על הסרט עקיצה ב60 שניות+תמונות
    על ידי BlackCrow בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 20:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

עקיצה ב60 שניות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל עקיצה ב60 שניות

אהלן,
    הסופש הזה היה פשוט אגדה...אחד המצחיקים באמאשלי חחח

אז ככה, ישר ולעניין נגיע לסוטיאציה כי אין לי כח לחפור יותר מידי.
    רקדתי עם עוד 2 חברים מולי, וידידה שווה שלי בצד ימין שלי דיי צמודה אליי.
    הקיצר אני שם לב בזווית של העין (לא באמת מסתכל, אלה סתם קולט דברים בזווית של העין) 2 בחורות חמודות רוקדות לידי בצד שמאל,
    לא ממש התייחסתי אליהן כי הייתי עסוק מידי בלהריץ צחוקים על חבר אחד שרוקד כמו טווס ביום רע...
    קיצר, אחרי כמה דקות אני מרגיש מישהו מאוחרי עם הגב אליי כל שנייה נדחף אליי בגב ומתחכך בי, אני כולי בחצי עצבים חצי צחוק מעיף מבט אחורה וקולט בחורה בלונדינית חמודה מטר 60 ומשו (דיי נמוכה) כל שנייה נתקעת בי ונקרעת מצחוק עם חברה שלה שרקדה מולה, ואגב קלטה שהסתכלתי (לא שזה הפריע לי), מפה לא חשבתי פעמיים, העפתי את התחת שלי אחורה בכוונה ודחפתי את הבלונדה אחורה בכוח בקטע של ריקוד כזה, והיא החזירה לי בסוג של משחק.
    אחרי איזה דקה שתיים חטפתי ת'חלסטרה העפתי מצד שמאלה (לכיוון 2 הבנות) וקלטתי שאחת הבנות מסתכלת עליי ומחייכת אז זרמתי עם הסיפור ועשיתי לה כזה תנועה עם היד של "מה קרה" וצעקתי לה "נו מה יהיה איתה?? שגעה אותי!" יעני בקשר לבלונדה מאחורי, הבחורה מולי דיי צחקה ואז דיברה על חברה שלה עליי כי ראיתי שהיא צחקה איתה ואז שניהן התסכלו עליי.

הקיצר אני ככה עוד איזה דקה דוחפת את ההיא מאחוריי..קולט שהיא לא מתכוונת להפסיק ואז אני פשוט דופק סיבוב של 90 מעלות לכיוונה ועושה לה עם שני הידיים סימן של "חלאס" וצועק לה "נו מה נסגר איתך נשמה?!" עם חיוך חצי עצבני חצי צוחק.
    הבלונדה כולה מבסוטה מהסיפור תופסת לי את היד ומתחככת בי וצועקת לי "ישךךךךךך מסטיק?!!" אז אני עושה לה "מה מסטיק עכשיו?? שעה את משגעת לי תמוח עם הדחיפות האלה!" וההיא כולה נקרעת עליי מצחוק ואז שוב דופקת לי צעקה בזמן שהיא ממשיכה לתפוס לי היד והזרוע וממשיכה להמרח עליי ועושה לי "ישךךך מסטיק??" חחח אז קלטתי שהיא משחקת איתי בקקי אז זרמתי, עשיתי לה "לא מסטיק, יש לי משהו אחר להציע!" אז ההיא עושה לי עם הבעת פנים של מופתעת "מההה??" ואז פשוט תפסתי לה את הלחי\צוואר עם היד והלכתי על נשיקה, היה לה טעם של אלכוהול בצורה מחרידה והיא כולה נמרחה לי על הצורה עם הגוף, קלטתי שיש לי "OK" גדול, הורדתי את שתיי הידיים למטה למותניים ופשוט הרמתי אותה והדבקתי אותה לאיזה קיר חחחח

מפה אחרי איזה דקה-שתיים של מזמוז אני מרגיש שתופסים אותי ואז אני קולט את כל שאר הבנות שהיו מעורבות בכל העסק מאחורי תופסות אותי ועוצרות אותי ואז הסבירו לי שהיא ממש מסטולה והן מפחדות שאני יאנוס אותה חחחחחחחחחחחחח
    באמת שצחקתי אחרכך שעה ורבע....

אם אני יזכר בעוד איזה משהו שהיה בסופש אני יערוך
    תהנו

2. קישורים ממומנים

אין מה לעשות אחי, תמיד הCOCKBLOCKERS מפריעות ת מ י ד, צריך להוציא איזה חוק שלפני שמכניסים בנות למועדון צריך לעשות להם בדיקת COCKBLOCK ואם הן נכשלות שישארו בחוץ חחחחח לי היה מקרה אחר... מישהי פעם כמעט אנסה אותי ואז באו אליי אנשים ואמרו לי שהיא על סמים אז עדיף לי שאני יתרחק ממנה... נראלי שהם בעצמם רצו להזרים אותה חח אבל בסדר פחח שאני יריב מכות בשביל איזה מסטולה?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אין מה לעשות אחי, תמיד הCOCKBLOCKERS מפריעות ת מ י ד, צריך להוציא איזה חוק שלפני שמכניסים בנות למועדון צריך לעשות להם בדיקת COCKBLOCK ואם הן נכשלות שישארו בחוץ חחחחח לי היה מקרה אחר... מישהי פעם כמעט אנסה אותי ואז באו אליי אנשים ואמרו לי שהיא על סמים אז עדיף לי שאני יתרחק ממנה... נראלי שהם בעצמם רצו להזרים אותה חח אבל בסדר פחח שאני יריב מכות בשביל איזה מסטולה?
    חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
    אבל מילה שאתה צודק אחי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחח lti הרגת אותי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תתאמצו לנחש, אול
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייה את החיים כפי שלא חשבת שתחיה אותם

מה זה קשור?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי IBelieveInMyself צפיה בהודעה
    מה זה קשור?
    מה, מה זה קשור?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect