יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:30.
|
|
מצחיק שאתה מתייחס לנסיון לפתור בעיות שיש בעולם כעל בלבולי מוח הלא אתה חיי בעולם.
אני יגיד לך את דעתי.. אנחנו חיים בעולם שהכיוון שלו לעבר השמדה עצמית או מלחמת עולם שלישית היא קצרה מאוד ,אני באמת חושב שלא צריך הרבה כדי שהעולם יכנס למלחמת עולם שלישית ,מספיק מטורף אחד בשלטון (ראינו את זה עם היטלר) ... אני חושב שזה היה אלברט אינשטיין שאמר "אני לא יודע איך תראה מלחמת העולם השלישית אבל אני בטוח שמלחמת העולם הרביעית תהיה באבנים ומקלות" (אדם חכם היה איינשטיין)
לפי ראיתי במידה והמודעות של העולם לא תתפתח והאנושות תראה את עצמה כגוף אחד ולא כאינבידואל אנחנו נגיע לשלב שבו הכאב שאנחנו כבני אדם נחוה יהיה כול כך כגדול שנצטרך לשנות את המודעות שלנו בעל כורחנו. אני חושב ששווה שהאנושות תקדיש מספר דקות כדי לראות באיזה כיוון אנחנו צועדים.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:35.
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:36.
אם אתה טוען שבעולם שלנו אין לאנושות אתגרים אז אני לא יעורר אותך משנתך המופלאה ,מי יודע אולי אני הוא זה שישן.אני לא יודע אם יש בעיה לעולם, תוכל לפרט?
יום יפה בחוץ![]()
אם זה לא בעיה בשבילך שיותר ממחצית מאוכלוסית העולם חייה תחת עוני כבד דינו..
אם זה לא בעיה בשבילך שבמשך אלפי שנים אוכלוסית העולם הורגת אחד את השני ממניעים שונים דינו..
אם זה לא בעיה בשבילך שעשרות מאות ילדים מתים ממחלות ברחבי העולם דינו...
אם זה לא בעיה בשבילך שמאות אלפים מתים בכול חודש ממחסור במזון ומים דינו...
אין צורך שאני ימשיך נכון.
תרשה לי להוסיף דיינו אחד אחרון.
אם זה לא בעיה בשבילך שיש לנו את הטכנולוגיה כיום לפתח ולגרום לכול הבעיות האלה להיעלם דינו...
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-02-2013 בשעה 22:08.
יום יפה בחוץ![]()
מסכים עם כול מילה שרשמת עד שהתברר אחרת או עד שלמישהו יהיה את הרצון לטעון אחרת.אתה עושה הרבה אוויר, יש לך משהו מבוסס? "אנשים מתים ממחלות/חוסר במים".. תוכל לתת דוגמה?
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-02-2013 בשעה 22:33.
תחקיר מעניין של ה BBC על מלכודת הכסף (האמת שעכשיו אני צופה)
התחקיר מספר את הסיפור של תעשיית הבנקים ולמה הם כול כך רוצים שתיכנס לחוב ? כיצד הם מרוויחים מכך ? ומהם הלקוחות המועדפים אליהם ?
הסיפור מתחיל מבחור בשם מקדונלד שהתאבד כתוצאה מחובות שהיה חייב לבנקים.
בנוסף יש שם ראיון בלעדי אם אישה בכירה בבנקאות העולמית שמגלה ויוצאת נגד מוסד הבנקאות.
זהו חשבתי שיהיה נחמד לשתף
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-02-2013 בשעה 22:57.
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:37.
חחחח איזה סרט מצחיק (אני מת על ג'ים קארי).
תודה על הפרסום, באמת מקור השראה.