בואו נראה כמה באמת כל אחד מאיתנו משלם וככה נדע עד לאן אפשר להוריד את חברות התקשורת.
אוקי הגעתי לרעיון הזה כי היום נמאס לי מנטוויזן והחלטתי להתנתק ולעבור לבזקבינלאומי. האינטרנט במהירות 30 מגה.
בנטוויזן הצלחתי להוריד אותם ל20 שח, כבר מזמן. אך לאחר כמה מס' חודשים הגיעה חשבונית של 80 שח. מה שאומר ששילמתי בממוצע בחצי שנה הזאת במקום 20 שח לחודש כ35 שח לחודש. עבדו עלי כמו שכל החברות עושות. אז כנראה צריך לקבוע איתם מראש שהחבילה היא במחיר קבוע שלא משתנה ולהקליט את השיחה. מה שעשיתי היום עם בזק בינלאומי.
התקשרתי אל בזק בינלאומי ואמרתי שאני רוצה לעבור אליהם במהירות 30 מגה. הנציג ברוב חוצפתו אמר לי שהמחיר לחבילה הינו 59 שח במחיר קבוע ולא משתנה.
עניתי לנציג הנחמד שכבר דיברתי איתם שבוע שעבר והציעו לי לשלם 30 שח, איך הגיוני הדבר שהוא מציע לי 59 שח? האם המחירים אצלכם לא קבועים והם מנסים לדפוק את כל הפראיירים? אם אתה רוצה אני מוכן לעבור אליכם מנטוויזן (שלהם אגב, אני משלם 20 שח לחודש) תמורת המחיר שהציעו לי בשבוע שעבר שהוא 35 שח.(כמובן שלא הציעו לי שום מחיר 'בשבוע שעבר' כי לא דיברתי איתם אבל לא רק הם יודעים לחרטטהוא אמר שהוא יבדוק את זה ולחכות מספר רגעים. שחזר אמר לי שאין בעיה ובוא נתקדם והתקדמנו. אני משלם לבזקבינלאומי 35 שח. שזה 25 שח פחות ממה שהציע לי בהתלחה.
אני בטוח ב100% שאפשר להוריד אותם גם ל20 שח כמו שהורדתי את נטוויזן. אני אחכה חודש ואז אבקש להתנתק. מהשימור לקוחות אני כבר יודע להוציא דברים יותר טובים.
כמה אתם משלמים לבזקבינלאומי? איזו חבילה יש לכם?
כמו כן סיבת ההתנתקות מנטוויזן היתה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. הטחת האשמות בלתי פוסקת בין נטווזין לתשתית בהוט. הפכו אותי לבובה 2 החברות המעפנות האלו.
אז החלטתי להתנתק מנטוויזן ולנסות בזק בינלאומי, ככה שאם ימשיכו הבעיות, להוט לא יהיה את מי להאשים.
אני מתכוון לעבוד עם האינטרנט כחודש ולראות אם יש שיפור. אם לא, מסתבר שהוט הבעייתים.
להוט אני משלם על טלפון ביתי ללא הגבלה טלוויזיה עם כל הערוצים כולל VOD ממיר HD מקליט ואינטרנט 30 מגה 300 ש"ח בדיוק.
הטלפון הביתי לא בשימוש אז אני מתכנן לוותר עליו. בטלוויזיה עם כל הערוצים אין מה לראות כולל הVOD המעפן שלהם. הממיר HD המקליט באלפי רמות מתחת לממיר HD המקליט של יס. חרא של ממיר לא זז והכל תקוע כל הזמן. בעיות בלי סוף בטלוויזיה בגלל הממיר הזה. אז אני עובר מהוט ליס בטלוויזיה והטלפון לא מעניין אז אני לא לוקח אותו בחשבון בעידן שכל הפלאפונים במסלולים ללא הגבלה. האינטרנט כרגע בבדיקה. אם האינטרנט יחזור למצב רגיל ואני אקבל 30 מגה קבוע אני אשאר באינטרנט של הוט. אם לא אני אתנתק גם מהאינטרנט שלהם ואעבור לתשתית של בזק. נמאס לי מכולם אני אעבור אחד אחד עד שאני אמצא את האמינים ביותר.
אז כמה אתם משלמים ביס? הציעו לי ממיר מקליט HD + כל חבילות הערוצים במקום 265 הרגיל שלהם 230 שח. האם מישהו פה משלם פחות? כמה לדעתכם אפשר להוריד אותם? כמה אתם משלמים?
תשתית של בזק? כמה אתם משלמים?
כמו כן אני ממליץ לכולכם, לעשות בדק בית עם חברות התקשורת. גם בפלאפונים גם בטלפונים וגם באינטרנט ובטלוויזיה. הודות לשר התקשורת לשעבר משה כחלון הכל זול משמעותית מבעבר. כמובן שאל תתפשרו ותוותרו. אם אתם לא מקבלים את מה שהובטח מהחברה שלכם תעברו ואל תוותרו. היום זה כל כך פשוט להתנתק ולעבור חברת אינטרנט. עשיתי זאת ב10 דקות בלבד.
האתר הבא יעזור לכם להתנתק מכל חברת תקשורת ללא מגע ישיר איתם וזיוני מוח של נציגים שלא נותנים לכם להתנתק.
https://www.netek.co.il/
האתר נותן מענה ישיר לכל אלו שמפחדים להכנס לפרוצדורה של ההתנתקות מחברת תקשורת. כולנו יודעים איזה מחלות נפשיות החברות האלו יכולות לגרום ללקוחות התמימים.
מרגע מילוי התופס לחברה יש בדיוק 72 שעות לנתק אתכם. בלי שיחות בלי עיכובים בלי הקפאות ורמאויות. הכל מתועד ואין שום אפשרות לעשות לכם שום דבר. שוב תודה למשה כחלון.
אז מה איתכם? : )

הוא אמר שהוא יבדוק את זה ולחכות מספר רגעים. שחזר אמר לי שאין בעיה ובוא נתקדם והתקדמנו. אני משלם לבזקבינלאומי 35 שח. שזה 25 שח פחות ממה שהציע לי בהתלחה.
ציטוט ההודעה