קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]צריך טיפים עם מישהי
    על ידי crecre בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 01:34
  2. פחד שאני צריך להתגבר עליו
    על ידי Mc.KorKy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-04-2007, 13:08
  3. צריך עזרה עם מישהי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-11-2006, 21:35
  4. אני דלוק על מישהי ...... צריך עזרה
    על ידי Kiddie בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 13:12
  5. צריך עזרה דחו,דלוק על מישהי!!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 23:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

צריך להתגבר על מישהי [17]

ברירת מחדל צריך להתגבר על מישהי [17]

שלום, רציתי לספר לכם קצת על מה שקרה לי בזמן האחרון עם מישהי, זה ממש מסובך לי ואני מקווה שלכתוב את זה יעזור.
    קודם כל קצת עליי- אני בן 17, אף פעם לא הייתה לי חברה ועוד לא התנשקתי, אני לא ממש נחשב חנון, אולי טיפה אבל זה לא ממש מפריע לי. אני לא כל כך אוהב למסיבות כי זה לא ממש מתאים לי, ולא יצא לי כל כך להתחיל עם בנות כי אני דיי ביישן בקטעים האלו, אין לי בעיה לדבר איתן אבל בדרך כלל אני לא יודע איך ומתי אני יכול או רוצה להגיע אל מעבר לידידות.
    לפני כמה ימים עשינו כמה חברים (כמה בנים וכמה בנות) מסיבה קטנה בבית של מישהי, נקרא לה נירית, אני ונירית דיברנו לפעמים לפני זה אבל ממש בקטנה ולא כל כך הכרתי אותה. הייתה שם קצת שתייה, שיחקנו קצת משחקי שתייה והיה מצחיק, אני ונירית שתינו אבל לא היינו מאוד שיכורים, זו גם הפעם הראשונה שבה שתיתי יותר מכמה לגימות. בשלב מסויים בלילה, בערך בשלוש אני חושב, התחלנו להתארגן לישון כי היינו צריכים לקום ללמוד למחרת. (פעם ראשונה שאני מגיע ככה לבית ספר אבל זה לא העיקר). נשכבתי על הספה ואז היא באה לשבת לידי ושמתי עליה את הראש כך שהיא שיחקה לי בשיער. אחרי קצת זמן היא באה ונשכבה לידי ושכבנו מחובקים וערים בזמן שהיו עוד קצת צחוקים. היינו מאוד צמודים וליטפתי אותה והייתי ממש שמח. בשלב מסויים היא שאלה אותי "אתה שמח שבאת?" כי כמעט לא הגעתי בערב הזה, עניתי לה "מאוד, את שמחה שבאתי?" והיא אמרה שכן. אני מזכיר ששכבנו שם על ספה בסלון כשלידנו היו גם אחרים. המשכנו להתהפך ולשנות תנוחה כשאנחנו צמודים ומחובקים, דיברנו וצחקנו והסכמנו שהיא תעזור לי להתכונן למשהו בעוד כמה ימים, שאלתי אותה גם אם היא רוצה לבוא לסרט כמה ימים אחרי זה (זה היה די מעורפל אם זו היתה הצעה ידידותית או רומנטית) והיא אמרה שאשאל אותה שוב מחר, פתאום, ואני לא יודע אם זה היה בטעות, אז חשבתי שכן כי הייתי נרגש ואני חסר ניסיון, עכשיו נראה לי שאולי לא, אבל היא בערך הזיזה לי את היד על הציצי שלה, בקיצור, לא עשיתי עם זה כלום. פתאום מישהי שהייתה לידנו הקיאה וכולנו קמנו לנקות, ואחרי איזה חצי שעה הלכנו לישון כולם בחדר אחר במיטות, שכנעתי כמה אחרים שיזוזו כדי שאוכל להיות ליד נירית אבל כשנשכבתי לידה למרות שהיא הייתה ערה היא הרגישה קצת יותר מרוחקת ולא נצמדה אלי כמו קודם. ישנו קצת עד שהיינו צריכים לקום לארגן את הבית, ואז שאלתי אותה אם לבוא לבית ספר כי לא הייתי בטוח שאני רוצה, והיא אמרה "כן תבוא!" וחשבתי ששמעתי קצת התרגשות. יצאתי לכיוון הבית להתקלח לפני בית ספר ולפני שיצאתי התחבקתי איתה וזה הרגיש מיוחד.
    לפני שיצאתי מהבית שלחתי לה הודעה "אני מאחר תשמרי לי מקום לידך", וכשהגעתי לא כל כך היה לידה מקום (הייתי יכול להידחף אם הייתי מתאמץ) אז התיישבתי ליד מישהו אחר. בהפסקות ניסיתי לפתח שיחות והיא לא ממש זרמה וזה היה לי מוזר. בסוף היום שמעתי אותה מדברת עם אמא שלה והבנתי שהיא צריכה עוד לחזור לסדר, שאלתי אותה אם היא רוצה שאבוא לעזור והיא אמרה לא, ואז היא גם סירבה לזה שנלמד למבחן ביחד למחרת כי היא אמרה שהיא צריכה לעבוד על פרוייקט. בשלב הזה התחלתי קצת לאבד ביטחון אבל אמרתי לעצמי שלפחות יש לה סיבה לגיטימית.
    ביום של הסרט שאלתי אותה אם היא רוצה לבוא והיא אמרה שלא כי היא "מרגישה שכל רגע בו אני לא עובדת על הפרוייקט הוא בזבוז זמן", וקצת יותר משעתיים לפני הסרט שלחתי לה אס אמ אס שאומר לה ששווה לקחת הפסקה ושיהיה כיף, אמרתי לעצמי שאם היא לא תבוא אני עוזב אותה עד שאני לפחות מקבל רמז שהיא מעוניינת, אבל היא סירבה וכשהייתי בדרך לסרט לבד פגשתי אותה חוזרת עם מישהי (נראה לי אחותה) מקניות שהיה נראה שבאמת יכולות להיות קשורות לפרוייקט שלה. זה היה צירוף מקרים מוזר והיא עשתה לי שלום (הלכנו בכיוונים הפוכים) ושאלה אותי לאן אני הולך, אמרתי לה שאני הולך לקולנוע והיא לא כל כך הגיבה, בשלב הזה קצת כעסתי עליה כי הרגשתי שהיא נתנה לי סימנים סותרים.
    מאז כבר כמה ימים בבית הספר אנחנו די מתעלמים אחד מהשנייה, דיברנו טיפה בכמה מקרים אבל זה כמעט כלום, והיום כששאלתי היא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי בקשר למה שסיכמנו עליו במסיבה. ההרגשה שלי כרגע היא שהפחדתי אותה כי התקדמתי מהר או משהו או שנראיתי שתלטן, אני לא יודע, אבל היא לא יוצאת לי מהראש כבר איזה שבוע וזה כבד לי, ולכן רציתי לשתף. המחשבה שלי כרגע היא שהאס אמ אס ששלחתי היה קצת שתלטני או תוקפני, אבל אני לא באמת יודע.
    תודה על הקריאה, אם אתם רוצים להגיב אז בכיף, לילה טוב!

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אני אשתדל להתחייס לסיטואציה שלך בתור משהו שהוא לא תוצר של האינטפטציה שלך.
    דבר ראשון לדעתי לפחות כמו שהדברים ניראים, היא דווקא מאוכזבת שלא לקחת יוזמה באותו ערב ועכשיו היא עושה לך חיים קשים כדי אולי להעניש אותך על זה שלא ההיית פתוח להצעות מגונות נסתרות מצידה.

נשים זה עם קצת בעייתי בתחומים האלו מבחינתן הסימנים שהן נותנות לנו הם ברורים מאליהן והסיבה היחידה שהסימנים האלו הם לא יותר ברורים זה כדי לתת לעצמן להנות מהספק במידה ולא מתפתח מאותו סימן מה שהן ציפו שיקרה.
    דבר שלרוב מוביל אותן לספר לעצמן סיפור כדי לתמוך את המצב, כמו הוא כניראה לא מתאים לי או לא באמת רציתי שזה יקרה.

ופה נכנס לסיפור הסיטואציה שלך, לא ניצלת את הפתח שניתן לך אז די יוצא שהפסדת.

בכל מקרה אין שום דבר שהוא לא בר תיקון, תמיד קיימת אפשרות להחזיר את המצב לקדמותו.
    השאלה שתישאל היא כזאת, כמה אתה מוכן להתחייב לזה?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-02-2013 בשעה 03:34.

קודם כל תודה על התגובה.
    כרגע הדבר העיקרי שמונע ממני להמשיך ולנסות הוא הרצון לא להיות מטריד, כי נראה לי שלהציק שוב ושוב למישהי שלא מעוניינת יכול להיות דיי מעצבן לא?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ברור שיכול להיות מעצבן, אין בזה ספק.
    אץה יכול כרגע להוריד הילוך ולהניח לה לאיזה שבוע.
    ובעוד שבוע שוב לנסות לראות מה המצב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמו שאורי אמר, ואני מסכים איתו לגמרי.
    כדי "לזכות" בבחורה, אתה צריך לעשות צעד משמעותי לגביה.
    איזה צעד? צעד רציני, כזה שאחרים, ידידים או סתם בחורים אחרים..לא עושים כי הם מפחדים שהבחורה תדחה אותם, בחורים כמוך.
    כדי להבדיל את עצמך מאחרים אתה צריך לעשות צעד. לנסות לנשק אותה, לגעת בה בצורה יותר אינטימית, להראות אכפתיות ולהראות שאתה מתייחס אליה בצורה שונה ממה שאתה מתייחס לכל שאר הבחורות.

כמו למשל, כששכבת לידה בספה, יכולת למשל להעביר את היד על הלחי שלה או על השפתיים, ללטף אותה בעדינות..בקיצור..לעשות דברים שהם מעבר לידידות..להיות גבר שונה. ואם היא הייתה נותנת לך ללטף אותה ככה, כנראה שהיא גם הייתה מסכימה שתנשק אותה..ואז זהו, פשוט הולכים על זה.

אם לא היית הולך על זה, אז היה קורה את מה שקרה לך עכשיו. פשוט נתת לה מסר חד משעמי של "אני לא מספיק בטוח בעצמי ואני מפחד לעשות צעד שתדחי אותי" וזה מספיק מבחינתה להבין שאתה לא מספיק גבר בשבילה.

לגבי השאלה האחרונה, אם אפשר להחזיר את הגלגל לאחור...לפי דעתי כן.
    לא עשית עדיין משהו כל כך נוראי..אתה יכול לנסות.
    פעם הבאה שאתה רואה אותה בבצפר או לאדע איפה, תנסה ליצור אנטרקציה, תנסה להיות חברתי ופשוט תפתח איתה שיחה..ואל תדבר על מה שקרה באותו הערב, פשוט שכח מזה.
    תחייך ותראה הכי בטוח שאפשר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 20-02-2013 בשעה 17:30.

תודה על התגובות ועל הניסיון לעזור אבל נראה לי שזה נגמר, מאז שכתבתי לא ממש דיברתי עם נירית, אבל היום מישהי שהייתה במסיבה שאלה אותי "למה אתה מטריד את נירית?"
    אני די מדוכא עכשיו, אני כנראה פשוט צריך להתגבר אליה. אני יודע שיהיה לי מוזר להיות באזור שלה עכשיו ואני חושב שאני פשוט אתעלם ממנה לגמרי..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect