קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיפול בניק..
    על ידי Dsd בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 15:45
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-04-2006, 21:34
  3. חוק חדש נוסף,הורסי עסקאות,טיפול בחומרה רבה.
    על ידי חיליק בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-04-2006, 22:48
  4. טיפול בחבורות או איך שלא רושמים את זה
    על ידי La Bamba בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 15:14
  5. טיפול קוסמטיקה חדשני
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 18:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מדטציה טיפול בסרטן ?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ברירת מחדל מדטציה טיפול בסרטן ?

האם מדטציה יכולה לטפל בסרטן ? או שרק רפואה קונבנציונאלית יש את היכולת (הלא כול כך מרשימה) לטפל בסרטן ?
    בכתבה מסקרנת של ערוץ 22 נמצא ילד במנזר בודהיסטי שהוריו שחיים בארץ שלחו אותו לתאילנד כדי להירפא מסרטן.

לכתבה כאן.

דעתי האישית אינני ממליץ לכם לשלוח את ילדכם לתאילנד מכיוון שאני באופן אישי מחובר ליהדות אבל המסקנה שלי מכול הסיפור הזה שלנו יש את היכולת לשנות דפוסים בחיים שלנו כדי שנהיה יותר בריאים. הרי מה ההורים האלה עשו ? הם שינו את הדפוסים של הילד שלהם ובכך עזרו לא להירפא.

אני אישית לא מאמין ברפואה הקונבנציונאלית ,לפי דעתי הרפואה שלנו עדין מאוד פרמיטיבית ורק לאחרונה אנחנו רואים טכנולוגיות פורצות דרך בתחום הרפואה. לפי דעתי להזריק למישהו רעל לגוף כדי להרוג תא סרטני בגוף זאת לא רפואה ,זה הימור מי יהרוג את הילד קודם הסרטן או הרעל.

שנהיה רק בריאים ומאושרים ושלא נזדקק לרופאים של ימנו אמן!!!
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 20-02-2013 בשעה 08:31.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הגזמתם....
    רופאים, מדענים, אנשים הכי חכמים בעולם לא מצליחים למצוא תרופה לסרטן וחבורה של מסוממים על אסיד מתאילנד הצליחו?!!

זה נשמע לכם הגיוני?

לאדע, אני סומך על אנשי מקצוע עם נסיון שיודעים מה הם עושים ולא על נרקומנים שחושבים שהם עלו על סוד העולם בגלל הסמים והבודהה שלהם.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

המדע הרפואי שלנו הוא מאוד מוגבל ,רובו אם לא כולו נועד רק כדי שתצרוך כדורים עד סוף חייך ,רוב הכדורים הרפואים הם כימיות שבמינונים גובהים הם יכולות להרוג ולגרום לנזק.

אני אישית משתדל להימנע מכדורים ותרופות למינהם. חשוב לי להבהיר שאינני סבור שהרפואה הקונבנציואנלית היא רעה הרפואה של היום הצליחה להגדיל את תוכלת החיים פי 2 מלפני 100 שנה. אני פשוט סבור שהרפואה שלנו מאוד פרמיטיבית כיום ,יש מה שנקרא מאזן ברפואה ,כמה התרופה יכולה לעזור לך לעומת כמה היא יכולה להזיק.

איש באמונתו יחייה ,אני פשוט סבור שיש באפשרות האדם כוחות לרפא את עצמו ויש על כך הרבה הוכחות בספרים רבים.
    הידוע שבספרים הוא האיש שריפא את עצמו מסרטן בעזרת הצחוק. הוא חלה בסרטן נעל את עצמו בבית במשך חודש ופשוט צחק כול היום.
    הוא הבריא מהסרטן בכוחות עצמו אבל כעבור מספר שנים הסרטן חזר והוא שוב פעם הצליח לרפא את עצמו בעזרת הצחוק.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחח אני נראה לי יותר מאמין למסוממים בהודו מאשר לרפואה הקונבנציונאלית..
    בעיקר שמדובר על רופאים שתקועים במקצוע שלהם בלי לרענן את הידע שלהם ולא חסר כאלה..
    ראו את כל מי שעוסק במדעי התזונה... נותנים המלצות מלפני 40 שנה שהם שקרים על גבי שקרים..
    שנובעים אם לא מהרצון שהיה למכור זבל מטעות מכוונת כלשהי..(אויש פירמידת המזון כמה טעויות במקום אחד).
    כל עוד הרפואה הקונבנציונאלית מדברת על רפואה אקטיבית ולא רפואה מונעת בשבילי היא בולשיט.
    כל עוד רופא נמדד לפי מספר המטופלים שלו ולא לפי מספר האנשים הבריאים שלו..

למרות שיש כמה פיתוחים בדרך שישנו את העולם כמו:
    מחשב דטרמיניסטי שהוא בעצם תא בגוף לכל דבר ויכול לדבר עם התאים(ובעצם הוא "רופא" לכל דבר) הראו על זה ייתכנות..
    ייצור בשר מתאי בעלי חיים ולא מגידול חיות בחרא תנאים.(שהוא גם יהיה הרבה יותר נקי .. מה לעשות ככה זה שמייצרים בתנאי מעבדה).

מה שעצוב היום הוא שהמון רופאים נותנים תרופות שאתה נהיה תלוי בתרופה והיא לא מרפאת אותך באמת..
    כל מיני שטויות כמו זה בסדר שאתה אוכל זבל ויש לך לחץ דם במקום לאכול בריא.. קח כדור שיש בו רעל אחר ויידפק לך משהו אחר עוד כמה שנים ותחזור אלינו ותשלם לנו יותר כסף פר חודש... ברפואה בקונבנציונאלית יש המון מסוממים ככה שאין פה מרחק רב מהודו.. ולא דיברתי על זה שרוב האוכלוסייה מכורה לסוכר..
    ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    פשוט שאנשים שומעים על איזה סיפור שהוא אשכרה אחד למיליון של מישהו שנרפא בעזרת רפואה אלטרנטיבית למינה, אז הם ישר קופצים ואומרים כמה שהרפואה זה חרטא והם עובדים עלינו וכו..
    בוא נגיד את זה ככה, אם כל האנשים היו מוותרים על רפואה והולכים על דרך טבעית, רוחנית ואללטרנטיבית, אז היו פה מגיפות מטורפות כמו שהיו בימי קדם שהיו מחסלות אוכלוסיות שלמות, אבל למזלנו הרפואה לא נותנת לזה לקרות, ברגע שיש איזה נגיף חדש או מסוכן, הוא מדביק כמות דיי זעירה של אנשים ומהר מאוד מוצאים לו פתרון.
    זה לא אחד למיליון ... זה הקטע.(שוב תלוי על מה מדובר).
    אם הפתרון הוא בדבר לתת חיסון.. אז זה שקר..(לפחות בקשר לשפעת)
    אני מכיר מספיק אנשים שלקחו חיסון נגד שפעת ובאותה שנה חלו בשפעת ובכל שאר השנים שהם לא לקחו הם לא חלו..
    איך אתה מסביר את זה? האם החיסון הזה בא לעזור לך או לתרום עוד קצת כסף לתעשיית התרופות והכדורים?
    עזוב את זה שיש מקומות שהביאו להם חיסונים עם כל מיני דברים בפנים שגרמו להם שהם לא יוכלו להוליד ילדים.
    ובכלל ברפואה האלטרנטיבית לא חסר שרלטנים שאין להם מושג מהחיים שלהם ואומרים שישו אומר להם את זה בלילה.
    מצד שני היה מתמטיקאי אחד כזה שהשפיע המון על המתמטיקה ככה שכבר אי אפשר לדעת.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-02-2013 בשעה 12:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

דאבל >< אינטרנט דפוק..
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-02-2013 בשעה 12:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    רפואה מונעת היא משהו קיים, היא לא "נושא שיחה" של הרפואה הקונבנציונלית.
    רפואה מונעת זה מושג, זה לא מתחרה של רפואה קונבנציונלית.
    רפואה מונעת עוסקת בחיסונים ובאבחון מוקדם של מחלות וכו...
    רפואה אקטיבית זה לא מושג, (לפחות לא המושג שאתה התכוונת אליו) אבל הבנתי מה אתה מתכוון אז נזרום,
    ברפואה ה"אקטיבית", לוקחים מטופל (בנאדם שאובחן עם מחלה או מקרה כזה או אחר), ועפ"י הידע שהעולם רחש ע"י המדע, מאתרים את מקור הבעיה ופועלים בדרך הטובה ביותר שנראית לנו עפ"י המידע שיש היום ומטפלים בבנאדם ובכך מצילים מיליארדים של אנשים היום, ונותנים להם את האפשרות לחיות עד גילאי 80+.
    אם אתה רוצה להיות בריא מלכתחילה אז אתה צריך לאכול בריא, לעשות ספורט, להיות רגוע נפשית ועוד דרכים שיכולים לעזור לך.
    זה שאתה מדבר בסיסמאות כמו "
    כל עוד רופא נמדד לפי מספר המטופלים שלו ולא לפי מספר האנשים הבריאים שלו" "פירמידת המזון", זה מראה כמה אתה לא באמת יודע על מה אתה מדבר, אתה פשוט זורק מושגים לאוויר.
    זה שיש כדורים שגורמים לך להתמכר אליהם ולהיות תלויים בהם זה נכון, אבל שוב, זאת תעשיית הצריכה של הכדורים, וזה לא בהכרח רפואה.
    אבל, יש כדורים אשר אתה צריך לצרוך על מנת לטפל בבעיה שלך.
    בקשר לתא שיכול לדבר עם תאים, אני מקווה שהתכוונת לננו טכנולוגיה שיכולה לזהות בעיות בגוף, ולא לתא שיכול לדבר עם תאים ולרפא אותם.
    כן יש פיתוח כזה, וזה מדע ורפואה קונבנציונלית, לא איזה מושג שהמצאת.
    אתה לא יכול להאשים את הרפואה בשום דבר. "רפואה מונעת" לא מונעת שום דבר שלא גרמת לעצמך מלכתחילה.
    תחיה בריא ופחות סיכויים שתצטרך לבקר בבית חולים כשתהיה מבוגר.
    אבל אם תגיע למצב חס וחלילה שתחלה במחלה קשה כלשהי, אז תצטרך לטפל בבעיה בשורש שלה, ואתה תבקר בבית חולים.
    בכל מקרה, אני לא מבין מה ניסית להגיד, אמרת באמת סתם דברים וסיסמאות ושום דבר שבאמת עם תכלית.
    תקרא שוב את מה שקראת ותראה שלא אמרת כלום בעצם.
    אני יודע על מה דיברת בקשר לננו טכנולוגיה ושמעתי על זה.. ולא דיברתי על זה..
    ננו טכנולוגיה זה דבר נפלא אבל גם פתח להמון מחלות.(שוב נוצר מצב שנכנס לך משהו לגוף שאתה לא בדיוק שולט בו כמו הדברות שנעשות בננו טכנולוגיה).
    דיברתי על מחשב מחשב.. כזה עם מעבד.. רק שזה מחשב ביולוגי ולא מחשב של אינטל זה הכל.. ומעצם זה שהוא ביולוגי יש לו את ה"חומרה" לדבר עם התאים מסביבו ולראות מה ההרכב שלהם.. ככה שהוא יכול לזהות ולטפל בסרטן לדוגמא.
    מה שאני טוען שהרפואה הקונבנציונאלית או תעשיית התרופות אם בא לך לא מטפלת בשורש הבעיה.. היא רוצה שתחזור אליה.
    בקשר לבתי חולים וכל זה.. לצערי גם הם חלק מתעשיית התרופות(הרי הם נותנים לך תרופות בסופו של דבר).
    ובאמת התכוונתי לזה שרופא ימדד לפי מספר האנשים הבריאים שלו..(זאת לא סתם סיסמא)
    אם אתה אומר שהרפואה הקונבנציונאלית זה לא תעשיית התרופות אז מה היא ?
    זה בערך כמו שאני אגיד שמדעי המחשב זה מה שיש באקדמיה ולא בשוק העבודה.. מה שאתה יכול להסכים איתי שזה חרטא ברטא.(גם אחרי שיש שינויים מרחיקי לכת באקדמיה זה לא מחלחל מיד לתעשייה).
    הרי באקדמיה יש מחשבים קוונטים ובתעשייה ובשוק הפרטי אין כאלה.. וכן ייצרו אחד כזה חד פעמי.
    הרי באקדמיה לומדים המון דברים שאין להם אזכור בכלל בתעשייה לפחות עד שאין ייצור של משהו מסוים.. מצד שני האקדמיה מתקדמת הרבה יותר מהתעשייה כי מדובר הרבה פעמים על תיאוריה.. ולא על דברים מעשיים.
    אם אתה מדבר על רפואה על מה שהולך באקדמיה אז אני מסכים איתך שהמצב הרבה הרבה יותר טוב ממה שהולך בשוק הציבורי.
    בקשר לזה שטענת שאני לא יכול להאשים אף אחד.. לא מסכים איתך.
    מכניסים לי רעל למים , רעל לאוכל , רעל לאוויר, קרינה.. ואני אשם בזה שאני בוחר בזה כי זאת האופציה היחידה שלי או לפחות כמעט מחייבים אותי לבחור בה.(זה לכל האוכלוסייה ככה).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-02-2013 בשעה 13:02.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני בכלל מאמין שאין דבר כזה סרטן ואיידס והאילומימטי שיחררו את הנגיף על מנת לקבל עוד כסף ולצמצם את האכלוסיה של העולם. זה לא צירוף מקרים שלא מצאו וכנראה לא ימצאו לזה תרופה וזה לא צירוף מקרים שקנאביס אשר מרפא סוגים שונים של סרטן לא חוקי ברוב העולם. זה הכל קונספירציה אחת גדולה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אינני מזלזל ברפואה הקונבנציונאלית, חלילה במצב של ערש דווי לא אלך למנזר בתאילנד בשביל להתרפות אלא למנזר בבלינסון, הודות לרפואה זו אני לפחות נולדתי לעולם. מצד שני, רופא הוא מומחה במחלות בזה אין ספק, אני עדיין לא סגור על רמת ההשכלה שלו לגבי בריאות, יצא לי לקרוא באחד הספרים על קרדיולוג אמריקאי שלא למד אפילו שיעור אחד על תזונה, במהלך לימודי הרפואה שלו.

או כמו שאדם פעם אמר (בתרגום חופשי לפי זיכרוני): "אם אתה רוצה לקשט את הפצע פנה לרופא, אם אתה רוצה להעלים אותו - פנה לאלוהים".

מכל מה שאני קראתי ובדקתי עד היום באינטרנט, לא עליתי על צורת חיים כלשהי הכוללת: תזונה, ספורט ומצב נפשי (הכולל שינה בין היתר) אשר המדע איגד ביחד ויכול להוכיח כי אם תשתמש בה אתה תהיה בריא יותר ממה שהיית לולא השתמשת בה וברמה מורגשת, עליתי על נקודות מפוזרות מאוד של מידע מבוסס מדעית ואני לא יודע מהי רמת נכונותן עבור כל אחד ואחד מאיתנו באופן פרטני, רובן מתייחסות לנושאים כלליים שתמיד ידענו כמו למשל: "תעשה ספורט זה בריא".. את זה המדע כן הוכיח לפי מה שהבנתי.. לי לפחות זה לא אומר כמעט כלום, כל ילד בן חמש נראה לי שיודע בצורה אינסטינקטית שאם הוא יהיה פעלתן הוא ירגיש יותר טוב.

בגלל זה בהקשר ל-"שלומות" (WELLNESS) כמו שמכנים זאת בספרי "הרפואה" (לא יודע עד כמה רופא היה קורא להם ככה) הנמכרים בחנויות הספרים, לדעתי הכי משתלם זה לבצע "מחקרון" אישי משלך ולבדוק מה יותר מתאים לך מבחינת ארוחות, כושר וכולי בגבול הטאקט ועם הקווים המנחים הכלליים לבריאות. החוכמה היא להתמיד בזה הרבה שנים ובכל שנה לגלות עוד דברים חדשים ומדוייקים יותר, זה הפתח ל-"בריאות האולטימטיבית" הנקייה ממחלות ומלאת האנרגיה שאנחנו מחפשים מבחינתי.

נ.ב. - אומנם הודעת הפתיחה קשורה להתפתחות אישית, אבל השרשור יכול לעבור לפורום רפואה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-02-2013 בשעה 22:28.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,556 | הודעות: 8,201,149 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect