קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 17:29
  2. איך האווטר שלי?
    על ידי OzzY בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 18:44
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 20:00
  4. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 21:43
  5. איך היד שלי?? תנו תגובות =]
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

איך הערב שלי הולך להראות?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל איך הערב שלי הולך להראות?

אהלן,
    תראו, חשבתי על זה קצת...מבחינתי, לכל אחד מאיתנו יש בעצם 3 אופציות בכל ערב כשהוא יוצא מהבית, איך להתנהג..3 אפשריות.
    כמובן שיש את האופציה הגרועה, ובדר"כ היא האופציה הכי קלה שכולם משתמשים בה.
    יש את האופציה הבסדר, שבדר"כ כל החבר'ה שקצת מבינים מה קורה איתם, משתמשים בה.
    ויש את האופציה השלישית שבעצם יכולה להפוך כל ערב שלכם, ל- "הערב הכי טוב שהיה לי...".

אפשר גם לקרוא לזה וויב, אבל וויב זה רק חלק קטן מזה, ואני יסביר.

כשאתם יוצאים עם חברים שלכם, תמיד בכל חבר'ה, יש את ההוא ה"כבוי" יותר, זה שהולך לאט, מחייך בקטנה, לא מדבר יותר מידי, לא נותן יותר מידי תשומת לב לסובבים אותו, אחד שטיפה יותר בצד אבל גם הוא חלק מהחבר'ה בגלל שהחבר'ה שלו כבר מכירים אותו וכן יודעים מי הוא ומה הוא.
    הבחור הזה, הוא בעצם האופציה הגרועה.
    עכשיו, למה זה בעצם הכי קל? בגלל שכדי להיות אחד כזה..לא צריך בעצם לעשות כלום. לא צריך להוציא אנרגיה ולא צריך לעשות מעצמך "פאדיחות". זאת בעצם האופציה שבערך רבע מהחבר'ה בוחרים בה כי זה אופציה פשוטה וקלה..לא צריך להשקיע יותר מידי..פשוט צריך לזרום עם חברים שלכם, לתת לחבר'ה האחרים לעשות שטויות, אתם יושבים על כיסא בפאב ו...נותנים לזמן לעשות את שלו...שלא נדבר על בחורות, כי אף אחד לא רוצה להתחבר לטיפוסים כאלה..הם פשוט..משעממים! כבויים! אין בהם כלום. זה כמו ספגטי בלי מלח, פלפל ורוטב..פשוט...נדה.

האופציה השנייה, בעצם מדברת על הבחור שהוא לא ככה ולא ככה. לא אנרגטי מידי ולא ביישן וכבוי. אלה באמצע.
    אלה חבר'ה שאם ישתו קצת אלכוהול, הם כנראה יפתחו יותר, ידברו חזק יותר ויעשו יותר שטויות ויהנו מהחיים...
    אבל בלי אלכוהול ובלי שום גורם אחר שיעזור להם להשתחרר על עצמם, הם יהיו פשוט החבר'ה הנורמלים.
    אומנם הם כן משיגים פה ושם סקס, הם כן דווקא אנשים אהובים והם בעצם רוב האנשים.
    לא פזיזים מידי, אבל כן עושים מידי פעם שטויות, כן צוחקים וכן עושים קצת פאדיחות..אבל לא יותר מידי כדי לא לפגוע לעצמם בשם.
    זה נשמע בעצם כמו ברירית מחדל, זה כאילו שאתם רוצים להנות, נהנים, אבל עד גבול הטעם הטוב..לא רוצים יותר מידי להשתגע. וזה בסדר...כל אחד ומה שהוא אוהב.

האופציה השלישית...
    כל מי שמכיר את Julien מyoutube ודאי יודע על מה אני מדבר. מדובר בחבר'ה הבולטים, אלה שלא אכפת להם משומדבר, עושים כל הזמן שטויות, כל הזמן עושים פאדיחות, כל הזמן מארגנים, כל הזמן יוזמים, אין להם בעיה עם נשים בכלל, כאלה שהרוב (בעצם האופציה הראשונה והשנייה) רוצים להיות כמוהם, אלה פשוט החבר'ה שכיף להיות לידם כי הם לא צפויים.
    אלה אנשים שאתם יכולים להסתובב איתם במסיבה, לעצור ליד קבוצה של בנות, להסית רגע את המבט ימינה ואז כשתחזירו את המבט אליהם..אם כבר לא יהיו שם..ואז אתם קולטים אותם בצד מתמזמזים עם בחורה אחת על איזה עץ...
    ואז אתם תופסים את הראש ואומרים "מה?? איך זה קרה..? למה אני לא..."

למה קוראים לכל השלושה אלה, "אופציה" ? בגלל שאפשר לבחור בהם! זה הפאנץ' של כל העסק. אתם יכולים לבחור אם להיות כבויים, אם להיות חצי חצי, או להיות מלאי אנרגיה ולקבל מלא מבטים כל הערב ושבנות יתחילו איתכם.
    אתם יכולים להחליט, ברבע שעה- חצי שעה שאתם מתארגנים בבית, אם לבחור ב1,2 או -3 .
    סוף הערב תלוי לגמרי בכם!

"רגע..מזתומרת תלוי לגמרי בי?"
    זאת אומרת, שאם בחורה תיגש לבחור מהאופציה הראשונה ותתחיל איתו בצורה הכי פשוטה שיש - "יש לך אש?\אפשר סיגריה?" הוא לא יזרום איתה. הוא יחשוב שהיא פשוט מבקשת משהו בצורה מנומסת...ואגב, זאת מחשבה לגיטימית לגמרי!!!!!!!!!

אבל...איך נראלכם שהבחור מהאופציה השלישית יגיב לדבר כזה?
    "סליחה..? יש לך אש?"
    "אממ..אולי..." מזיז את הראש קצת הצידה בצורה זדונית (לאדע איך להסביר חח) וממשיך "מה אני יקבל בתמורה..?"

מבחינתו..כל סיטואציה עם בחורה יכולה להסתיים במיטה..כל סיטואציה. השאלה איך אתם לוקחים את זה, איך אתם מפרשים, והאם אתם מחליטים לקחת את בכל הכוח...או ש...כמו הבחור באופציה השנייה...לקחת את זה באיזי...לתת לה את המצית ולקוות שהיא תפתח את השיחה. או שבעצם אתם הבחור מהאופציה הראשונה שפשוט יזיז את הראש מצד לצד ויגיד "לא" עם הראש.

הכל תלוי בכם!
    אצלי, בזמן שאני מתארגן ליציאה..הרבע שעה- חצי שעה לפני יציאה..זה בדיוק הזמן המתאים...נכנס להתקלח, מתארגן על עצמי, מחייך כמו ילד במראה, נותן איזה נגיעה בשיער...דופק תלבושת...מבסוט על עצמי ומחליט בראש..כאילו שאני שם את הסוויץ' בראש על מצב "היפראקטיבי" ואני לא מוריד את החיוך מהפנים לשנייה כל הערב.

עם זה, אני יסיים לשבת הזאת..שיהיה לכולם שבת שלום ותעשו לי טובה...תכוונו את הסוויצ'ים שלכם לאותו המצב לערב הזה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

הבעיה שלכם שאתם מגדירים את ההצלחה של הערב שלכם לפי איך שהלך לכם עם בנות.. אתם לא יוצאים כדי להנות.
    כל החיים שלכם סובבים את ההצלחה שלכם עם בנות, אם ראיתם מישהי יפה ולא דיברתם איתה אתם מתבאסים על עצמכם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה צודק, ולא צודק.
    אתה צודק בזה שרוב הגברים נכנסים למסיבה\מועדון ופשוט מחפשים לזיין ובגלל זה גם לא הולך להם.
    אתם לא צודק בזה שאתה מכליל - "הבעיה שלכם" , מי זה אתם בדיוק?
    נראה לך שאני סובב את החיים שלי סביב נשים? מאיפה הבאת את זה? עד גיל 18 לא זיינתי ולא היה לי אכפת מיזה, כי עובדה שלא זיינתי. זיינתי בגלל שמצאתי מישהו שהיה לי טוב איתה והיינו ביחד, דבר אחד הוביל לדבר השני.

חוץ מזה, האשכול מדבר דבר על הפאן של לבלות ולהנות, לעשות חיים ולהיות אקטיבי..לחייך ולעשות צחוקים.
    אבל אין מה לעשות, זה פורום פיקאפ אז צריך לקשר את זה לנשים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:31.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללה אני נהנה גם עם בנים וגם עם בנות, אבל הרבה יותר נהנה כשיש בחורות איתי... למה? ככה.
    וזה לא קשור לכמה בנות "השגתי באותו ערב", במסיבות הכי טובות שהייתי בהם אפילו לא נישקתי מישהי- פשוט השתלוללתי עם חברים וידידות.
    אבל כשאתה גם הולך רק גברים, וגם חוזר הביתה לאונן.. זה כבר פחות כיף. SUE ME.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני במצב רוח טוב היום (כי הפסקתי עם הסמים המזדיינים האלה לא תאמינו כמה זה טוב להיות נקי)
    אז החלטתי שאני אצא החוצה ופשוט אעשה צחוקים, כמו שתמיד הייתי עושה...הסמים הפכו אותי לSADCUNT אחושרמוטה

למשל פעם בת''א, היה את הדוסים האלה שרוקדים עם המשאיות של ההיפים...קרה ב2009
    אז פעם הלכתי עם כמה חבר'ה והייתי די מסטול והיה לי משעמם אז דפקתי ריקוד עם הדוסים באמצע (במקרה זה היה איזה טראנס אז יכולתי לרקוד טוב לזה)
    גם חבר צילם אותי בוידיאו ואני נזכר בזה עכשיו ואומר שיש לסרטון פוטנציאל להפוך לGIF של DIDNT READ LOL

הדברים הקטנים האלה זה מה שעושה תיציאה, לעשות צחוקים מכל דבר וגם המעגל החברתי שלך אוטומטית תופס ממך בתור SICKKUNT שעושה שמח

בכל מקרה פה אין לי בעיה של בנות או בנים, אני מכיר יותר בנות מאשר בנים ואני בקושי מסתוב עם בנים (חוץ מאיזה אחד שמקושר לתחת של כולם והמעגל החברתי שלו של 3-4 בנים) השאר זה בנות...

וגם קורה מצב שידידות שלך נדלקות עליך כי אתה SICKKUNT והם אוהבות התנהגות כזאת קיצר מסקנה? תהיו SICKKUNTS, תעשו שמח, תסתובבו עם בנות ומה שצריך לקרות יקרה. ואני אומר את זה בתור אחד שגרוע עם להתחיל עם בנות וכל הבנות שהיו לי זה נטו בגלל זה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

טוב אנשים, הפורום הזה נראה כל כך טוב ליד אף אקס פי הגוש חרא הזה שמטעה ילדים
    נושא חכם, גרמת לי לחשוב הרבה על למה אני בוחר להיות איפשהו בין האמצע לאופציה השלישית ולמה אני לא חוצה את הגבול הזה 100% ועובר לגמרי לאופציה השלישית
    נערך לאחרונה על ידי iNokia; 23-02-2013 בשעה 00:57.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח F X P מלא בבתולים ילדי כאפות בני 14 שלובשים כובע סניה ויוצאים למוסד ומתלהבים שהם נישקו איזו שמנה נואשת

תעשה לעצמך ולכל מי שאתה מכיר טובה ותתרחק משם, פדיחה להיות שם

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

הפצצת גבר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

אהבתי , גרמתה לי לחשוב כמה דברים
    ד״א להיות היפראקטיבי כמו שאמרתה זה לא יותר מדי מציק ומוגזם ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להיות היפראקטיבי זה לא הכוונה להיות בולי ולהיות מציק, אני לא מתכוון שתציק לכולם...אלה שתיהיה חברמן סופר דופר, תיהיה מצחיק, תהיה שובב, תעשה שטויות, תתחיל עם ברמניות ומלצריות, תפתח שיחות עם ייחצנים ומאבטחים, תדבר עם מוכרים בכל מקום, תיהיה בן אדם כזה שכולם מסתכלים עליו ומעריצים אותו ומחכים לדבר הבא שהוא יעשה...אתה צריך פשוט להיות לא צפוי, לעשות צחוקים בכל מצב ואפילו על עצמך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    להיות היפראקטיבי זה לא הכוונה להיות בולי ולהיות מציק, אני לא מתכוון שתציק לכולם...אלה שתיהיה חברמן סופר דופר, תיהיה מצחיק, תהיה שובב, תעשה שטויות, תתחיל עם ברמניות ומלצריות, תפתח שיחות עם ייחצנים ומאבטחים, תדבר עם מוכרים בכל מקום, תיהיה בן אדם כזה שכולם מסתכלים עליו ומעריצים אותו ומחכים לדבר הבא שהוא יעשה...אתה צריך פשוט להיות לא צפוי, לעשות צחוקים בכל מצב ואפילו על עצמך
    אבל אחי שכחת לצאת לסארג'ים ולגשת ל10000 בחורות קודם כמו HATS LOVER הSICKKUNT הזה
    איך תהיה כזה אם לא תצא לשטח ורק תקרא ספרים??? מה סתם תעמוד במסיבה עם הבירה צמוד לחזה ותנענע תראש? ככה לא מזיינים אחי!

אתה צריך להתאמן ככה עד שתהפוך לאחד כזה!!!!!!!!!!111111

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אבל אחי שכחת לצאת לסארג'ים ולגשת ל10000 בחורות קודם כמו HATS LOVER הSICKKUNT הזה
    איך תהיה כזה אם לא תצא לשטח ורק תקרא ספרים??? מה סתם תעמוד במסיבה עם הבירה צמוד לחזה ותנענע תראש? ככה לא מזיינים אחי!

אתה צריך להתאמן ככה עד שתהפוך לאחד כזה!!!!!!!!!!111111
    יש בחורים שנחשבים Super learner, כאלה שלומדים מטעויות ממש מהר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    יש בחורים שנחשבים Super learner, כאלה שלומדים מטעויות ממש מהר.
    הוא אמר את זה בצחוק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect