אהלן,
תראו, חשבתי על זה קצת...מבחינתי, לכל אחד מאיתנו יש בעצם 3 אופציות בכל ערב כשהוא יוצא מהבית, איך להתנהג..3 אפשריות.
כמובן שיש את האופציה הגרועה, ובדר"כ היא האופציה הכי קלה שכולם משתמשים בה.
יש את האופציה הבסדר, שבדר"כ כל החבר'ה שקצת מבינים מה קורה איתם, משתמשים בה.
ויש את האופציה השלישית שבעצם יכולה להפוך כל ערב שלכם, ל- "הערב הכי טוב שהיה לי...".
אפשר גם לקרוא לזה וויב, אבל וויב זה רק חלק קטן מזה, ואני יסביר.
כשאתם יוצאים עם חברים שלכם, תמיד בכל חבר'ה, יש את ההוא ה"כבוי" יותר, זה שהולך לאט, מחייך בקטנה, לא מדבר יותר מידי, לא נותן יותר מידי תשומת לב לסובבים אותו, אחד שטיפה יותר בצד אבל גם הוא חלק מהחבר'ה בגלל שהחבר'ה שלו כבר מכירים אותו וכן יודעים מי הוא ומה הוא.
הבחור הזה, הוא בעצם האופציה הגרועה.
עכשיו, למה זה בעצם הכי קל? בגלל שכדי להיות אחד כזה..לא צריך בעצם לעשות כלום. לא צריך להוציא אנרגיה ולא צריך לעשות מעצמך "פאדיחות". זאת בעצם האופציה שבערך רבע מהחבר'ה בוחרים בה כי זה אופציה פשוטה וקלה..לא צריך להשקיע יותר מידי..פשוט צריך לזרום עם חברים שלכם, לתת לחבר'ה האחרים לעשות שטויות, אתם יושבים על כיסא בפאב ו...נותנים לזמן לעשות את שלו...שלא נדבר על בחורות, כי אף אחד לא רוצה להתחבר לטיפוסים כאלה..הם פשוט..משעממים! כבויים! אין בהם כלום. זה כמו ספגטי בלי מלח, פלפל ורוטב..פשוט...נדה.
האופציה השנייה, בעצם מדברת על הבחור שהוא לא ככה ולא ככה. לא אנרגטי מידי ולא ביישן וכבוי. אלה באמצע.
אלה חבר'ה שאם ישתו קצת אלכוהול, הם כנראה יפתחו יותר, ידברו חזק יותר ויעשו יותר שטויות ויהנו מהחיים...
אבל בלי אלכוהול ובלי שום גורם אחר שיעזור להם להשתחרר על עצמם, הם יהיו פשוט החבר'ה הנורמלים.
אומנם הם כן משיגים פה ושם סקס, הם כן דווקא אנשים אהובים והם בעצם רוב האנשים.
לא פזיזים מידי, אבל כן עושים מידי פעם שטויות, כן צוחקים וכן עושים קצת פאדיחות..אבל לא יותר מידי כדי לא לפגוע לעצמם בשם.
זה נשמע בעצם כמו ברירית מחדל, זה כאילו שאתם רוצים להנות, נהנים, אבל עד גבול הטעם הטוב..לא רוצים יותר מידי להשתגע. וזה בסדר...כל אחד ומה שהוא אוהב.
האופציה השלישית...
כל מי שמכיר את Julien מyoutube ודאי יודע על מה אני מדבר. מדובר בחבר'ה הבולטים, אלה שלא אכפת להם משומדבר, עושים כל הזמן שטויות, כל הזמן עושים פאדיחות, כל הזמן מארגנים, כל הזמן יוזמים, אין להם בעיה עם נשים בכלל, כאלה שהרוב (בעצם האופציה הראשונה והשנייה) רוצים להיות כמוהם, אלה פשוט החבר'ה שכיף להיות לידם כי הם לא צפויים.
אלה אנשים שאתם יכולים להסתובב איתם במסיבה, לעצור ליד קבוצה של בנות, להסית רגע את המבט ימינה ואז כשתחזירו את המבט אליהם..אם כבר לא יהיו שם..ואז אתם קולטים אותם בצד מתמזמזים עם בחורה אחת על איזה עץ...
ואז אתם תופסים את הראש ואומרים "מה?? איך זה קרה..? למה אני לא..."
למה קוראים לכל השלושה אלה, "אופציה" ? בגלל שאפשר לבחור בהם! זה הפאנץ' של כל העסק. אתם יכולים לבחור אם להיות כבויים, אם להיות חצי חצי, או להיות מלאי אנרגיה ולקבל מלא מבטים כל הערב ושבנות יתחילו איתכם.
אתם יכולים להחליט, ברבע שעה- חצי שעה שאתם מתארגנים בבית, אם לבחור ב1,2 או -3 .
סוף הערב תלוי לגמרי בכם!
"רגע..מזתומרת תלוי לגמרי בי?"
זאת אומרת, שאם בחורה תיגש לבחור מהאופציה הראשונה ותתחיל איתו בצורה הכי פשוטה שיש - "יש לך אש?\אפשר סיגריה?" הוא לא יזרום איתה. הוא יחשוב שהיא פשוט מבקשת משהו בצורה מנומסת...ואגב, זאת מחשבה לגיטימית לגמרי!!!!!!!!!
אבל...איך נראלכם שהבחור מהאופציה השלישית יגיב לדבר כזה?
"סליחה..? יש לך אש?"
"אממ..אולי..." מזיז את הראש קצת הצידה בצורה זדונית (לאדע איך להסביר חח) וממשיך "מה אני יקבל בתמורה..?"
מבחינתו..כל סיטואציה עם בחורה יכולה להסתיים במיטה..כל סיטואציה. השאלה איך אתם לוקחים את זה, איך אתם מפרשים, והאם אתם מחליטים לקחת את בכל הכוח...או ש...כמו הבחור באופציה השנייה...לקחת את זה באיזי...לתת לה את המצית ולקוות שהיא תפתח את השיחה. או שבעצם אתם הבחור מהאופציה הראשונה שפשוט יזיז את הראש מצד לצד ויגיד "לא" עם הראש.
הכל תלוי בכם!
אצלי, בזמן שאני מתארגן ליציאה..הרבע שעה- חצי שעה לפני יציאה..זה בדיוק הזמן המתאים...נכנס להתקלח, מתארגן על עצמי, מחייך כמו ילד במראה, נותן איזה נגיעה בשיער...דופק תלבושת...מבסוט על עצמי ומחליט בראש..כאילו שאני שם את הסוויץ' בראש על מצב "היפראקטיבי" ואני לא מוריד את החיוך מהפנים לשנייה כל הערב.
עם זה, אני יסיים לשבת הזאת..שיהיה לכולם שבת שלום ותעשו לי טובה...תכוונו את הסוויצ'ים שלכם לאותו המצב לערב הזה![]()

" מזיז את הראש קצת הצידה בצורה זדונית (לאדע איך להסביר חח) וממשיך "מה אני יקבל בתמורה..?"
ציטוט ההודעה