קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-04-2012, 02:27
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 18:24
  3. רוצה את אמא שלי לילה חינם?!?!?
    על ידי maccabi123456 בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2009, 11:25
  4. [עזרה] אמא שלי רוצה לקחת אותי לייעוץ
    על ידי רזי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 10:56
  5. אמא שלי זונהההה ואני רוצה לזיין אותה כבר
    על ידי raz1234 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 22:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אמא שלי רוצה להתאבד?|17

ברירת מחדל אמא שלי רוצה להתאבד?|17

אני לא יודע מה לעשות, אני מיואש ואני ממש לא רוצה לאבד את אמא שלי (נשמע קצת גיי, אבל כך או כך היא אדם מדהים ואני מאוד אוהב אותה). אמא שלי היום בת 45, אני מאוד פתוח איתה היא מבינה אותי וקל לי לנהל איתה שיחה. היא תמיד תומכת ומנסה לתת עצות. אפילו כשהחברים שלי באים הביתה היא באופן חופשי מדברת איתנו, צוחקת איתנו והחברים שלי אפילו ממש נכנסים איתה לשיחות. אני בן יחיד במשפחה ואין לי אבא (הוא עזב אותנו מאז שנולדתי). אמא שלי ניסתה להקים מערכות יחסים חדשות מבלי לפגוע בי, ז"א היא תמיד שאלה את דעתי (סוג של "האם הוא מוצא חן בעינייך", "איך הוא מתנהג כלפיך?"). את רוב זמנה הקדישה לי. אני אפילו לא מרגיש את ההפרש של הגילאים בינינו, אני מדבר איתה חופשי על כול נושא ובעצם היא לימדה אותי הרבה דברים ואני מאוד מודה לה על זה. אף פעם לא התביישתי בה, כי היא לא נתנה לי סיבה. הבעיה היא שהיא אישה מאוד, מאוד יפה ובכלל לא נראית כבת 45, היא מאוד יפה ומטופחת שאפילו החברים שלי מפרגנים לי ומנסים להתחיל איתה >.< למה זאת בעיה? רוב הגברים שהיא מכירה תופסים אותה כאובייקט מיני ולא כמשהו רציני אפילו היו לה מעסיקים מפגרים שהציעו לה כול מיני שטויות (סוג של "בא לך לצאת לכוס קפה?" בראיון עבודה. אמא שלי מכבדת את עצמה והיא בכלל לא קלת דעת ותמיד הייתה עונה "לא". ומה אז? אז לא היו לוקחים אותה לעבודה). אני חייב לציין שעלינו לארץ ואמא שלי לא מצאה עבודה בתחום שאותו למדה אותו ברוסיה ורוב הזמן היא עבדה במפעלים, ניקיון ואולי, אולי אם יהיה קצת מזל חנות בגדים). אנחנו חיים, חיים צנועים לא מרשים לעצמנו משהו מעבר וזה די משפיע עלייה, כי קשה לה להתמודד עם המצב שאליו היא התדרדרה. אני אף פעם לא התלוננתי, כי לדעתי אמא כזאת זה מתנה ויותר חשוב היחס ולא המיטה הנוחה. אני זמני החופשי עובד ועוזר לה... במהלך החיים שלנו בישראל היא שמעה הרבה דברים מעליבים כמו "רוסיה זונה", "רוסיה מסריחה", "גויה", "אוכלת חזיר", "תחזרי לרוסיה"... הגברים כמו שאמרתי לפני לא לקחו אותה ברצינות עד שהיא פגשה את האחד בחור מדהים שאהב אותה וגם אותי, אבל לצערי הוא נפטר מסרטן לפני 7 חודשים. מאז היא בדיכאון היא בדיכאון באופן כללי בגלל הסיפור הכללי, החיים בארץ... אבל באופן כללי היא סיפרה לי שכשהיא הייתה נערה היא סבלה מדיכאון והיו לה מחשבות אובדניות... היו לה בעיות במשפחה סבתא שלי (אמא שלה) לא אהבה אותה ולא היה לה אכפת כול כך ממנה, כי היה את הדוד שלי (אח של אמא שלי) האהוב במשפחה שכולם אהבו אותו ופרגנו לו ואת אמא שלי לא אהבו במיוחד ואפילו זלזלו בה. עם המשפחה שלה היא ניתקה קשר בגלל האפליות והלחץ הנפשי של ילד לא אהוב וזלזול תמידי. חברות כמעט ואין לה עכשיו, כי היא ממש נסגרה בגלל המקרה וגם באופן כללי היו לה חברה או שתיים (היא אדם סגור). לאחרונה שמתי לב שהיא חזרה לשמוע את Pink Floyd (פעם היא שמעה אותם ממש הרבה), הם להקה מדכאת מאוד וכמעט כול שיר שלהם על התאבדות, צער וכאב. אני גם מאוד חושש לא מעצם העובדה שהיא שומעת אותם, אלא מעצם העובדה שהיא חזרה לשמוע אותם והיא מדוכאת מאוד וזה יכול להשפיע עלייה לרעה. בנוסף, שמתי לב שהיא בוכה בלילות ויש לה שריטות על היד. היא הפסיקה להתעניין בי כמו פעם ולהיות פתוחה איתי. אני משוכנע שהמחשבות האובדניות חזרו ואני ממש פוחד שהיא תעשה לעצמה משהו. מצד שני אני מפחדת לדבר איתה על זה, כי אז היא תתכנס לעצמה עוד יותר כי היא ל תרצה שאני אראה שהיא סובלת או משהו. אני מכיר אותה... מה אני עושה.

ממש אבוד עצות, תעזרו לי בבקשה!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ואו...סיפור קשה..להגיד לך את האמת, הכנסת אותי קצת למצב בעייתי..אני לא יודע איך להגיב.
    אבל בכל זאת, אני ינסה.

לפי דעתי, דבר ראשון אתה חייב לעזור בבית מבחינה כספית כמה שיותר, אין ברירה.
    דבר שני, לפני שהיא תגיע למצב נפשי קשה יותר, אתה צריך לקרוא לגורם חיצוני (פסיכולוג לדוגמא) שיבוא אליכם הביתה ויעזור לאמא שלך.
    יכול להיות שאמא שלך לא תרצה להפגש עם פסיכולוג כי היא תפחד להראות לך חולשה בגלל זה אני אומר שכדאי לך לעשות את זה בלי ידיעתה עד שהפסיכולוג יגיע בעצמו אליכם הביתה ואז כבר לא תיהיה לה ברירה..אם הוא כבר הגיע עד הבית, למה שהיא לא תשתמש בו?

אני יודע שיעוץ פסיכולוגי עולה דיי הרבה כסף (אני חושב שבערך 200-300 שקל לשעה) אבל לפי דעתי זה שווה את זה בכדי שלא תאבד את אמא שלך.

ברירת מחדל באמת וואו..

ולא רק בגלל שזה נשמע מאד קשה להתמודד עם כל מה שאתה מתאר.. אלא גם ובעיקר כי אתה מצליח לגעת ולרגש..
    במיוחד באהבה העדינה שיש בינך לבין אמא שלך..

לגבי העצות, באתר של סה"ר (סיוע והקשבה ברשת), יש מאמר בשם: איך לסייע לאדם האובדני, והמאמר הזה מתייחס לכל הדברים שאפשר לעשות.. משיחה פשוטה וישירה ועד לפנייה לגורמים מקצועיים.. אגב, ניתן לפנות לפסיכולוג גם דרך קופת חולים והתעריף הוא מוזל.. לכל קופה יש את התעריפים שלה אבל עד כמה שאני יודעת התעריף הגבוה ביותר הוא בכללית והוא עומד על 170 ש"ח בערך לפגישה.. בנוסף, קיימות גם מרפאות לבריאות הנפש בכל עיר וניתן להירשם בהם לטיפול בחינם, אלא שבד"כ התור הוא מאד ארוך.. כמה חודשים.. ולבסוף, אם המצב חמור ניתן לפנות לרופא המשפחה ולקבל הפנייה למיון פסיכיאטרי.. לעיתים, אם המצב לא נראה להם חמור, הם מפנים בעצמם למרפאות לבריאות הנפש אבל אז התור הוא קצר יותר.. ושוב, הטיפול בחינם..

ולמרות שביקשת עצות מעשיות, הייתי מאד רוצה להציע לך מקום שבו תוכל לפרוק קצת מהעומס הרגשי ולנוח לרגע מכל האחריות הכבדה הזו שנפלה על כתפייך מגיל כה צעיר.. משום שלהתמודד עם אדם אהוב שנמצא בדיכאון ויש לו מחשבות אובדניות - זה דבר קשה בפני עצמו.. ובאתר של סה"ר אפשר כל ערב בין תשע לחצות לשוחח עם מתנדב או מתנדבת.. שם גם נוכל לחשוב יחד על כל מיני אפשרויות שיתאימו לך ולאמא שלך.. ושם גם תוכל לשוחח בצ'אט אנונימי על כל מה שאתה מרגיש..

אנחנו נחכה לך,
    מתנדבת סה"ר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מתנדבת סהר- כל הכבוד לך, אני מאד מעריך אנשים כמוך, שתיהיה לך שבת שלום הכי מדהימה שקיימת

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

תנסה להיות איתה כמה שיותר - לא משנה אם לא מדברים, כועסים או כל דבר אחר, תהיה לידה - זה גם יעדד אותה וגם ישמור אליה וכל דבר שהיא תבקש תעשה באהבה (גם אם היא מבקשת כוס מים ואתה קצת עצבני ולא בא לך אז תעשה את זה והכי חשוב תחייך)
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מדהים

תשמע לדעתי הדבר שהכי יעזור לה זה שתדבר איתה אני מבטיח לך שאם היא הייתה רואה את הפרסום הזה היא הייתה מתרגשת ו זה היהה עוזר לה ומשמח אותה מאוד אני מציע שתדבר איתה ותסביר לה את החששות שלך כי כמו שאתה אמרת הייתם ממש קרובים בנוסף ברור שאתה חייב לשכנע אותה לדבר עם פסיכולוג

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,486 | הודעות: 8,174,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect