קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 154
    הודעה אחרונה: 16-08-2008, 17:09
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 20:03
  3. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 12:44
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

הכי פשוט הכי קל...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל הכי פשוט הכי קל...

אתמול היינו כל החבר'ה בדאנס בר מוכר בצפון, היה לא רע בכלל והייתה אחלה של אווירה..קיצר לא מעניין חחח

עמדנו כולם באמצע הרחבה, כאילו מחכים שמשהו יקרה, דבר שלא קרה.
    כל כמה שניות אני קולט שתי בנות מסתכלות עליי איזה 5-10 מטר ממני, בדקתי כמה פעמים שהן באמת מסתכלות עליי, חייכתי, הן חייכו קצת ואז שוב..

קיצר, אמרתי לחברים שלי "שנייה אני חוזר" והלכתי על הבנות.

"היי " עם שלום כזה עם היד
    "היי..." אחת חייכה והשנייה עם פנים של מונה ליזה - לא מחייכת ולא מבואסת חח
    "אתן נראות טוב...ולא ממש הצלחתי להחליט את מי אני רוצה יותר..אז...תעזרו לי בזה? "
    ההיא שלא חייכה ענתה "איך אתה רוצה שנעזור לך?"
    "אמממ..חשבתי להתנשק עם שניכן ואז מי שתיהיה טובה יותר...אבל...לא יודע ממש אם באלי " הוצאתי לשון חצופה כזה
    ההיא שחייכה בהתחלה צחקה בקול ועשתה "חחחחחח חיייייי בסרטטטט!!!" עם חיוך של מליון דולר.
    אוטומטית המבט שלי ירד לה לשפתיים, התקרבתי אליה שמאלה עם הצד של הגוף, שלחתי את יד שמאל למותניים שלה
    ועשיתי לה "וואלהההה??? רוצה לראות שזה יקרה??" חיוך חצי תוקפני חצי צוחק
    היא שמה את היד שלה על החזה שלי כאילו לעצור אותי פיזית "לא לא ימשוגע אחדדד!! "
    ואז השנייה עשתה לי סימן עם היד עם הכוס וודקה שלה כאילו לתפוס את תשומת הלב שלי
    "תגיד, לא לימדו קצת על נימוסים?", עזבתי את הבחורה השניה (כאילו עם היד)
    "מזתומרת?"
    "אתה לא יודע שצריך להכיר את הבחורה לפני שמנשקים אותה?" היה לה את הפרצוף הכי מורתי שיש בעולם חחח
    "תגידי..." אשכרה בלמתי בכוח את המילים שלי, הורדתי מבט איטי על השימלה שלה, חזרתי למעלה
    "את יודעת מזה...משיכה?" והסתכלתי לה על השפתיים, אבל לא מבט משולש, אלה פשוט נעצתי מבט שם.
    "ברור...מה..הנקודה שלך?" ושמתי לב שהיא קצת התבלבלה חחחח
    ואז החברה שלה לקחה לה את הכוס וודקה באמצע כדי לשתות, מבחינתי זה היה צעד של "הלווו, תזכר שגם אני פה!!"
    סובבתי מבט שמאלה אלייה, מבט מופתע אבל מבסוט (אני חולה על משוגעות ) "את לא יודעת שצריך לבקש קודם?!! "
    "חחח מה לבקש?! אני קניתי לה את הכוס!!"
    "אז תקני גם לי!" והתקדמתי אלייה עם כל הגוף והצבעתי עם שתי הידיים עליי
    "אבל אתה לא חברה שלי! חחחח" ואז עשיתי עוד צעד קטן לכיוון הפנים שלה
    "רוצה לראות איך אני משנה את זה? " עם מבט לשפתיים
    ואז היא שמה יד על החזה שלי שוב אבל הפעם לא דחפה אותי אחורה "חלאססס ימשוגע! "
    היא סובבה תמבט שלה לחברה שלה ועשתה לה "הוא לא מרפה!!!" עם חיוך של מליון דולר
    לקחתי לה את הכוס מהיד בלי להוציא מילה, ופשוט הלכתי על זה...
    כמובן שהיא זרמה בטירוף על הנשיקה ושמעתי מהצד את חברה שלה צוחקת במבוכה, עצרתי את הנשיקה דיי זריז
    ואז חברה שלה עשתה לי "נו, מבסוט עכשיו?"
    "תשאלי את חברה שלך..." וההיא עדיין הייתה מחובקת איתי עושה לי בקול "ואוו אתה מנשק ממש טוב..."
    אז עשיתי לה "כן, אבל מספיק לא? " הורדתי לה את הידיים לאט...לקחתי מספר וסלמאת.

נראה, אולי אני יזרום על דייט במשך השבוע אם יהיה לי כוח...תכלס לא יודע אם יש לי מספיק כוח לזיין לה תמוח על כל הקטע של היזיזה וזה שאני כרגע במערכת יחסים פתוחה ושיש כרגע בחורה שאני כאילו איתה...קיצר, זה זיון שכל אחד גדול ואני לא בטוח שיש לי מספיק סבלנות לזה...אבל מי יודע..אולי היא סתם עוד איזה אחת שרוצה One night stand...נראה כבר

קיצר, שבוע טוב לכולם

2. קישורים ממומנים

אח שלי השפיץ

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אח שלי השפיץ
    עוד לא הבנתי אם אתה ציני וצוחק בכל תגובה שלך או שאתה רציני ואמיתי חח

איך אתם ברמה הזאת איךךך חחח אני בפעמים האחרונות שיצאתי הייתי עצלן אני מודה, בחורות התעניינו בי על ההתחלה אז לא חשבתי על להתחיל עם יותר כוסיות מהן, הסתפקתי במה שיש חח אמנם גם לי היו התחלות מטורפות עם בנות אבל לא ברמה הזאת שאני מסוגל לבוא ל2 בנות ולהגיד להן מי מתנשקת יותר טוב חח ואני גם שם כסף שאם זה הייתי אני הייתי אוכל קוקבלוק של החיים.

הדבר הכי דומה שעשיתי לזה זה שראיתי 2 בנות רוקדות צמוד ושאלתי אם אפשר להצטרף הייתה שם אחת כוסית על ואחת סבבה הזאת שסבבה אמרה בטח בוא והכוסית על די לא הגיבה ומרוב שהייתי מרוכז בכוסית ההיא פספסתי את חברה שלה שהייתה בקטע שלי אחושרמוטה... חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

שחקת אותה. צריך הרבה ביצים (ומראה טוב) כדי להזרים שיחה בצורה כזו.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להגיד לכם ראסמי?
    לא הרגשתי שהתנהגתי באיזה שהוא אומץ לא מהעולם הזה..הייתי אני.
    אבל מה שכן? כבר ממזמן שינית לגמרי את היחס שלי לנשים, ממזמן כבר לא אכפת לי מהתגובות \ תוצאות\ המשכיות של נשים..ממש ככה. אני אומר מה שיש לי בפה.
    מקסימום אני אוכל כאפה או שהבחורה תשפוך עלי את הכוס (קרתה לי כבר הכאפה) ואז מה? אפשר לחשוב מה כבר קרה...זה צחוקים!

אני פשוט עושה מהלכים מבלי לפחד שהבחורה תעצור אותי...ונחשו מה? דווקא בגלל ההתנהגות הזאתי, היא לא רוצה לעצור אותי...להפך - היא נמשכת!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

באמת יצאת אחלה לפחות ממה שהעברת האווירה שבאת אליה היית שבאת אשכרה להנותת ופשוט זרמת עם הסביבה.. ככה צריך אחי ואחלה דיבור דפקת איתן

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

נראלי היחיד בפורום שמביא פה דיווחים אמיתיים לעומת 99% פה שרק מדברים, כולל אני

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

באמת היחיד שמביא דיווחי שטח, אבל לא מזיז לי...
    אגב, אתה אומר על עצמך שאתה רק מדבר? זה לא אומר שאתה גם אמור להגיד לעצמך להתחיל לעשות דברים ולא רק לדבר?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחח איזה גברר מילה.
    תותח!

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

רודני מילה ישך יותר מזל משכל
    אם אני הייתי מנסה את זה הייתי אוכל קוקבלוק של החיים ואני מדבר מנסיון

עזוב, כשבנות מתחילות איתי אני מקבל קוקבלוק אז אם אני יתחיל עם מישי אני יאכל דאבל קוקבלוק

איך אתם עושים את זה כוס אמק נמאס להיות חסר מזל

שמע טיילר בא לי לחבק אותך מרוב הזדהות (NO HOMO) חחחחחחחחחחחח אין לך מושגגג אפילו, אני גם כזה למשל ביום שישי האחרון מישהי באמת התחילה איתי והכל זרם יפה ואז היא דפקה לי קוקבלוק אחושרמוטה הוציאה אותי אנס מול כל החבורה שלה והיא פשוט שרפה אותי שם לגמרי! (כאילו פאק הייתי מסטול זה נכון אבל בחיים לא קרה לי שמישהי התחילה איתי ואז התלוננה עליי שאני מנסה לקדם עניינים, בסוף הבנתי שהיא סתם VIRGIN 20 YO SADCUNT שלא היה לה חבר בחיים).

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אותי לא שורפים בצורה מביכה או משו..יעני לא צועקים עלי או מתייחסים אלי כמו לאנס
    טפו טפו טפו עם מזל כמו שלי גם זה יקרה...כוס אמק ערס אני כבר רואה שוטרים עוצרים אותי

כוס אמק אנלא מבין מה לא בסדר איתי
    מצד אחד הן זורמות איתי אם אני מתחיל איתן או מתחילות איתי אפילו...
    מצד שני אני אוכל קוקבלוק מכל סוג שקיים או שסתם קורה משו שדופק הכל
    עד עכשיו אני לא שוכח את זה שהלכתי עם מישי לבית שלה עם בקבוק וודקה ביד ומחוק מהתחת ומוכן לפרק לה תצורה ופתאום קרה בלאגן אצלה בבית והיא הייתה חייבתתתת לעוףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס אמק מכל הימים מכל השעות דווקא מתי שאני בא איתה קורה משו!?!? זה נשמע לכם הגיוני??
    בחורה אחת השוות שראיתי בחודש ההוא זורמת איתי לבית שלה לשתות ומשו קורה?? עד עכשיו אני בבאסה מזה וזה קרה לפני איזה חודש

נשבר הזין אני אשכרה מתחיל לחשוב שזה עניין של מזל או שישך את זה או שאין לך את זה ואם אין לך את זה אז אל תנסה. והבנות היחידות שאפשר להביא במצב כמו שלי זה בנות ממעגלים חברתיים כמו שהייתי עושה פעם. אבל מכיוון שאני עדיין לא מקססתי תמעגלים החברתיים שלי המצב שלי קשה.

רבאק אני קולט ביישנים מכוערים עם לסת רפויה שלא יודעים לזוז אפילו מביאים בנות ואני אוכל זין.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 24-02-2013 בשעה 23:51.

אז זהו אחי תמיד היה לי מזל חרא אבל בחיים לא שרפו אותי כל כך חזק כמו בשישי האחרון... וזה פעם ראשונה בחיים שמשהו כזה קורה לי בחיים לא קרה לי כזה דבר הזוי.

מה שקורה לי בדרך כלל זה פשוט כמו שאתה מתאר מישהי מתחילה איתי או עושה סימנים הכל טוב ויפה, ואז ברגע האמת תמיד משהו קורה... או שסבתא רבה שלה קיבלה התקף לב או שהכלב אכל לה את המכנס והיא צריכה להחליף או מיליון דברים חחחח קיצר לפחות תדע שאתה לא לבד בעניין חחח

וכן בזמן האחרון החרא מזל מתחזק, מישהו שהוא הבנאדם הכי SADCUNT שאני מכיר (אחד שהיה מבקש ממני עצות לגבי בחורות אחרי שפעם לפני זה הוא היה יורד עליי שאני כישלון כשגם הוא היה כזה) זה שרק מוריד אנשים למטה הביא חברה כוסית שאני עוד ימצא את עצמי מאונן עליה בלילה ואין לו כ ל ו ם!!! הוא נראה על הפנים, אין לו כסף כמו פעם, ואין לו מעמד אין לו פשוט כלום, תכלס אם הוא היה אחלה בנאדם לא הייתי יורד עליו הייתי מפרגן לו אבל בגלל שהוא SADCUNT שמוריד אנשים למטה אז אני מרשה לעצמי לרדת עליו חופשי.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קרה לי פעם אותו סיפור עם הSADCUNT רק שבזמנו לא התרגשתי מזה כי עדיין היה לי משו בידיים, היום שאני נזכר בזה אני אשכרה לא מבין מה הולך פה.

אבל תגיד מה שתגיד עדיין לא יוצאת לי מהראש התמונה של הנכה על כיסא גלגלים עם בחורה אחת השוות שראיתי באותו ערב...אם הייתי רואה אותם לבד הייתי אומר שזאת נערת ליווי אבל זה היה מעגל חברתי של כמה אנשים ככה ש...

לפעמים אני חושב שכולם פה מזיינים (וזה באמת נראה ככה חוץ מכאלה שמוזרים חברתית ברמה מטורפת) ואני היחידי שלא והיחידי שאוכל קוקבלוקים הזויים.

קיצר בתור חסר מזל מה אתה עושה? איך אתה ניגש? איך אתה מקדם עניינים ואיך אתה בורח? (חסרי מזל כמונו חייבים לברוח ASAP)
    תפרט הכל אולי אני ינסה וילך לי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect