*אני המקורי סתם לידע כללי
מי הקוף מי הילד
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil מי הקוף מי הילד שמענו את זה כבר בסקייפ אל תחזור על דברים פעמים כלבה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch שמענו את זה כבר בסקייפ אל תחזור על דברים פעמים כלבה אל תפרסם פעמיים דברים כלבה
נכתב במקור על ידי Sex Devil אל תפרסם פעמיים דברים כלבה פשששששששששששששששששששששששששש הומור וצחוקים .. חבל להרוס את הפורום בהומור פולני לא ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי MaoReal פשששששששששששששששששששששששששש הומור וצחוקים .. חבל להרוס את הפורום בהומור פולני לא ? אתה לא חושב שהוא הרוס מספיק כבר? ואיזה הומור פולני סנייייץ?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אתה לא חושב שהוא הרוס מספיק כבר? ואיזה הומור פולני סנייייץ? שניץ* הומור לזקנים נקרא לזה ככה ..
נכתב במקור על ידי MaoReal שניץ* הומור לזקנים נקרא לזה ככה .. לאא ממך אפשר למות מצחווק אתה מעדיף את שקד שמה אין בעיה אני יכול לסדר את זה
נכתב במקור על ידי Sex Devil לאא ממך אפשר למות מצחווק אתה מעדיף את שקד שמה אין בעיה אני יכול לסדר את זה זה פורום הומור וצחוקים לא דיכאון ונחאס מה שקד ?
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 25-02-2013 בשעה 22:12.
לילה טוב
ספוילר:
נכתב במקור על ידי MaoReal זה פורום הומור וצחוקים לא דיכאון ונחאס מה שקד ? או את דור?
נכתב במקור על ידי Sex Devil או את דור? נשמהה אין צורך במחליף או שותף , אבל עכשיו אני מדבר עם עובדות .. מתי שאני הייתי מנהל שם , הפורום היה חייי אחיי חיי ! תאמין
נכתב במקור על ידי MaoReal נשמהה אין צורך במחליף או שותף , אבל עכשיו אני מדבר עם עובדות .. מתי שאני הייתי מנהל שם , הפורום היה חייי אחיי חיי ! תאמין יאללה בו תנהל איתי
נכתב במקור על ידי Sex Devil יאללה בו תנהל איתי לא מכניסים אוהדי אכזבות של קבוצות כושלות
נכתב במקור על ידי PerfectBitch לא מכניסים אוהדי אכזבות של קבוצות כושלות למה אתה לא מנהל פיירסיינג?
חוקי הפורום