קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום+שאלה| אני זי ליסט סוף סוף! יש לי כמה שאלות.
    על ידי Blackened בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-01-2010, 13:50
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 00:04
  3. פרסום פורום !!!
    על ידי AvixTz בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 14:43
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 17:05
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

פרסום - פורום של נרקומנים, אני שם לזה סוף כאן ועכשיו!!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

Angry פרסום - פורום של נרקומנים, אני שם לזה סוף כאן ועכשיו!!

כל אחד פה הוא נרקומן לאחרונה חושב שהוא מגניב בגלל שהוא הזריק חשיש

מפרסמים פה יותר ויותר נושאים על שימוש בסמים מסוכנים ולא חוקיים

אז וואלה אתם לא
    ודיווחתי למשטרת ישראל על שימוש ועידוד בשימוש לסמים מסוכנים, בעיקר לקטינים..

שידול קטינים לסם מסוכן -מאסר 15 שנים
    שימוש בסם מסוכן - 5 שנות מאסר

סה''כ יצא לכם 20 שנות מאסר ואולי אם תתנהגו יפה ותיגמלו מהסמים יורידו לכם ל15

אתם באמת רוצים לשבת 15 שנה בכלא בשביל פוזה??

אני עוד 10 שנים - נשוי, משפחה, ילדים, אהבה, חיים בריאים, עובד בהייטק
    אתם עוד 10 שנים - מסוממים בתחנה מרכזית מסניפים מריחואנה/בכלא עם חובות לסוחרי סמים

ואם אתם קטינים יפתח לכם תיק במשטרה ולא יקחו אתכם לצבא ולא תוכלו לעבוד כי מי ירצה עובד נרקומן?? אתה בתור מעסיק היית מעסיק נרקומן?? בטח שלא!! אותו הדבר??? פה!!!

תשבו ותחשבו טוב האם הפוזה שווה את זה..תראו כמה אנשים מתו מהסמים האלה...בוב מארלי מת ממנת יתר של מריחואנה
    אמי ווינהאוס מתה ממנת יתר של חשיש שהסניפה

ועוד...

מקווה שמשטרת ישראל תטפל בזה ותשים סוף לסמים, ככה נוכל לחיות בשקט בלי שבן 17 מסומם ידקור אותך כי אמרת לו להיות בשקט כי הוא מפריע לילדה שלך לישון...

נרקומנים נמאסתם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

אתה טרול מפגר
    ביולי 1977 אובחנה אצל מארלי מחלת המלנומה (סוג של סרטן ממאיר) בבוהן כף הרגל. הוא סירב לקטיעה מלאה של האצבע, בשל אמונתו הדתית - על פי דת הראסטפארי על הגוף להישאר שלם ולא מושחת, אך קיבל טיפולים רפואיים ונותח להסרת הגידול מהבוהן. לאחר שתי הופעות במדיסון סקוור גארדן בניו יורק בספטמבר 1980, הוא התמוטט במהלך ריצת כושר בסנטרל פארק. בדיקות הראו כי הסרטן התפשט בגופו במהירות, מהבוהן לאיברים אחרים ובמיוחד למוח ולריאות, והרופאים העריכו כי נותרו לו רק שבועות ספורים לחיות. מארלי התעקש לקיים את ההופעה בפיטסבורג ב-23 בספטמבר. הייתה זו הופעתו האחרונה. אחריה פנה לקבלת טיפול רפואי, בתחילה בניו יורק ולאחר מכן במרפאתו של ד"ר יוזף איזלס, מומחה גרמני לרפואה הוליסטית, ליד מינכן, שם שהה מספר חודשים לצורך הטיפולים. הטיפולים לא הועילו, ומצבו הידרדר. במהלך שהותו שם נעזר באמו ובמספר חברים ששהו עימו בבית ששכרו לצורך כך. גם במצבו הקשה סירב מארלי לכתוב צוואה, שכן לפי דתו זוהי הודאה כי הוא בן תמותה, וויתור על אפשרות היותו אחד מהנבחרים לחיי נצח (everliving).

לאחר טענות של מקורביה של איימי ויינהאוס כי מותה נגרם משתיית אלכוהול ולא צריכת סמים, הפתולוג שניתח את גופתה מסר כי אכן נמצאו כמויות גדולות של אלכוהול בגופה

"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

נו וממה נראה לך הגידול נגרם??? מהסמים!! ראית את הנרקומנים האלה בתחנה מרכזית עם החורים ברגליים? זה מה שקרה לבוב מארלי!!

עזוב אתה ילד קטן אתה לא מבין
    מציע לך לא להגרר להזרקת חשיש לרגל

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

קודם כל איאפשר להזריק חשיש חשבתי שדיברנו על זה.

ודבר שני אף אחד פה לא מעודד לא ידוע למה אתה חיי בסרטים רק נותנים מידע.

דבר שלישי אתה בתור אחד שהסניף קוק ואונן כל היום אתה כתבת את זה לא אני יש לך אומץ להטיף לנו?

ואיזה משפחה עוד 10 שנה אתה חיי סרטים
    אני שם כסף שכך אחד בפורום הזה יצליח יותר מימך.

אה עוד דבר הבן 17 לא דקר אותו תחת השפעת חום או ירוק אלה כי הוא שתה אלכוהול.

בחיים לא שמעתי מיהו שדקר בנאדם כי הוא עישן חשיש. אבל שמעתי נערים ששתו אלכוהול וודקרו.

והחלק האחרון אתה ספאמר משועמם שכל היום יושב על המחשב וחש אותו מצליח עם בנות בפורום פיקאפ ואתה בעצם אוחצה חסר חברים תהנה באמריקה

עוד דבר איפשר למות ממנת יתר של קנאביס
    נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 28-02-2013 בשעה 17:53.

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

חשבתי שאתה לומד עסקים משהו עכשיו הייטק?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי PerfectBitch צפיה בהודעה
    קודם כל איאפשר להזריק חשיש חשבתי שדיברנו על זה.
    ודבר שני אף אחד פה לא מעודד לא ידוע למה אתה חיי בסרטים רק נותנים מידע.
    דבר שלישי אתה בתור אחד שהסניף קוק ואונן כל היום אתה כתבת את זה לא אני יש לך אומץ להטיף לנו?
    ואיזה משפחה עוד 10 שנה אתה חיי סרטים
    אני שם כסף שכך אחד בפורום הזה יצליח יותר מימך.
    אה עוד דבר הבן 17 לא דקר אותו תחת השפעת חום או ירוק אלה כי הוא שתה אלכוהול.
    בחיים לא שמעתי מיהו שדקר בנאדם כי הוא עישן חשיש. אבל שמעתי נערים ששתו אלכוהול וודקרו.
    והחלק האחרון אתה ספאמר משועמם שכל היום יושב על המחשב וחש אותו מצליח עם בנות בפורום פיקאפ ואתה בעצם אוחצה חסר חברים תהנה באמריקה

עוד דבר אפשר למות ממנת יתר של קנאביס

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    איזה גבר אין פשוט אני מחזיק מימך

*אני המקורי סתם לידע כללי

יאללה שתוק שתוק כבר לפני שתקבל ממישהו כיף לפנים יא בן שרמוטה סע כבר נמאס ממך אי אפשר לקרוא את התגובות שלך יא טמבל יעפיפון כל הודעה אומר שאתה מסניף קוק באמריקה כל היום מעשן את הגאנג'ה הכי איכותית בעולם מסביר לילדים בני 14 איך להתארגן ב'נווה שאנן' כמו שאני זוכר ואז בסוף אחרי כל זה אתה פותח נושא שלא רק שאתה לא באמריקה אתה גם שוטר במשטרת ישראל יא זין יאללה לך למשטרה תבכה שאתה מסביר לאנשים איך מתארגנים בתחנות מרכזיות יא טמבל יא עבם
    וגם אם יבואו שוטרים לכל אחד פה בפורום לא יעשו לנו כלום אתה יודע למה? כי אנחנו לא נרקומנים מסריחים כמוך שיושבים בדירה כל היום מעשנים את הג'אנה הכי איכותית בעולם ומסניפים קוק... ואנחנו גם לא כמוך כמו שרשמת אז "מה הבעיה לבוא עם חרב לשחוט את כל המשפחה שלהם" כי אנחנו לא עבריינים ששוחטים משפחות כמוך... אף אחד פה לא ראש אירגון פשיעה בינלאומי כמוך... הבנת פבלו אסקובר האמרקאי ישראלי??? הגג שאנשים עושים פה זה לעשן קצת גאנג'ה וכל עוד אתה לא חייל בצבא אתה יכול לשים פה זין על כל המדינה המעפנה הזאת ולעשן עד שיצא לך עשן מהאוזניים ועד שימסו לך העיניים ובגג שיעשו לך זה תיק על שימוש עצמי שלא פוגע בשום דבר בחיים
    ועוד משהו שתלך למשטרה תהיה מוכן לזה שיצחקו עליך לא יקפצו פה על אף אחד בגלל ג'וינט יא חתיכת בן שרמוטה
    עכשיו תרשום לי DIDNT READ או משהו בסגנון אחרי שקראת כל מה שכתבו לך פה ואחרי כל הודעה כזאת אתה בוכה בבית 10 שעות ומתנחם בעובדה שלילה זוג הומואים יזיינו אותך בתחת עם 4 גרם קוק יא הומו

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    יאללה שתוק שתוק כבר לפני שתקבל ממישהו כיף לפנים יא בן שרמוטה סע כבר נמאס ממך אי אפשר לקרוא את התגובות שלך יא טמבל יעפיפון כל הודעה אומר שאתה מסניף קוק באמריקה כל היום מעשן את הגאנג'ה הכי איכותית בעולם מסביר לילדים בני 14 איך להתארגן ב'נווה שאנן' כמו שאני זוכר ואז בסוף אחרי כל זה אתה פותח נושא שלא רק שאתה לא באמריקה אתה גם שוטר במשטרת ישראל יא זין יאללה לך למשטרה תבכה שאתה מסביר לאנשים איך מתארגנים בתחנות מרכזיות יא טמבל יא עבם
    וגם אם יבואו שוטרים לכל אחד פה בפורום לא יעשו לנו כלום אתה יודע למה? כי אנחנו לא נרקומנים מסריחים כמוך שיושבים בדירה כל היום מעשנים את הג'אנה הכי איכותית בעולם ומסניפים קוק... ואנחנו גם לא כמוך כמו שרשמת אז "מה הבעיה לבוא עם חרב לשחוט את כל המשפחה שלהם" כי אנחנו לא עבריינים ששוחטים משפחות כמוך... אף אחד פה לא ראש אירגון פשיעה בינלאומי כמוך... הבנת פבלו אסקובר האמרקאי ישראלי??? הגג שאנשים עושים פה זה לעשן קצת גאנג'ה וכל עוד אתה לא חייל בצבא אתה יכול לשים פה זין על כל המדינה המעפנה הזאת ולעשן עד שיצא לך עשן מהאוזניים ועד שימסו לך העיניים ובגג שיעשו לך זה תיק על שימוש עצמי שלא פוגע בשום דבר בחיים
    ועוד משהו שתלך למשטרה תהיה מוכן לזה שיצחקו עליך לא יקפצו פה על אף אחד בגלל ג'וינט יא חתיכת בן שרמוטה
    עכשיו תרשום לי DIDNT READ או משהו בסגנון אחרי שקראת כל מה שכתבו לך פה ואחרי כל הודעה כזאת אתה בוכה בבית 10 שעות ומתנחם בעובדה שלילה זוג הומואים יזיינו אותך בתחת עם 4 גרם קוק יא הומו

בטח איך תקרא הרגע גמרו לך בתוך העין יא הומו חחחחחחח

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ואו
    פשוט
    ואו.....
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בטח איך תקרא הרגע גמרו לך בתוך העין יא הומו חחחחחחח
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=910139

תן לי לנחש אתה פתחת את זה?
    phaggot/10

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=910139

תן לי לנחש אתה פתחת את זה?
    phaggot/10
    האמת שלא אבל זה רק מראה שכן איכפת לך מה כותבים עליך ושכן איכפת לך מה כותבים לך ושאתה קורא הכל לא משנה מה הכל גם אם אתה שם את התמונות של ההומואים של הDIDNT READ זה לא אומר שאתה לא קורא וכמו שאמרתי אתה נפגע אישית מכל דבר וזאת הדרך שלך להתמודד 'DIDNT READ' זה ברור שאתה קורא ובוכה לא צריך להיות חכם בשביל לדעת את זה.
    יאללה סע למשטרה תסניף להם שם קוק על השולחן יא נרקומן מסריח
    הומו נרקומן חחחחחחח הכי שפל המדרגה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

האמת שלא אבל זה רק מראה שכן איכפת לך מה כותבים עליך ושכן איכפת לך מה כותבים לך ושאתה קורא הכל לא משנה מה הכל גם אם אתה שם את התמונות של ההומואים של הDIDNT READ זה לא אומר שאתה לא קורא וכמו שאמרתי אתה נפגע אישית מכל דבר וזאת הדרך שלך להתמודד 'DIDNT READ' זה ברור שאתה קורא ובוכה לא צריך להיות חכם בשביל לדעת את זה.
    יאללה סע למשטרה תסניף להם שם קוק על השולחן יא נרקומן מסריח
    הומו נרקומן חחחחחחח הכי שפל המדרגה
    רק הקוק שיש לי בדירה שווה יותר מכל מה שישך בבית

עני מרוד מהתקווה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בוא נרשום עליך בקצרה 'על עצמי' כזה של כתה א
    שוטר במשטרת ישראל שחי באמריקה, לוקח חלק משמעותי באל סם ומעביר סדנאות נגד סמים אצל בני נוער, סוחר סמים ונרקומן שמסניף כל היום קוק והקוק שיש לו בבית שווה יותר מכל הבתים של כל חברי הפורום, יחד עם זאת שוחט משפחות בזמנו החופשי.
    הרבה היגיון יש בך, DASHBERLIN... אה אתה גרמני במקור לא?
    אז תייר מגרמניה שוטר במשטרת ישראל חי באמריקה לוקח חלק משמעותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח איזה בדיחה אתה

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,506,388 | הודעות: 8,206,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect