אהלן,
הכרתי אתמול בחורה חמודה...לא הסתדר לי ממש להכיר אותה במהלך הערב ולא השגתי מספר או פייסבוק או דואר יונה, קיצר כלום.
מפה לשם, הצלחתי למצוא אותה בפייסבוק ואז עלו לי כל כך הרבה מחשבות שפשוט צחקתי על עצמי..זה היה משהו כזה.
מחשבות:
"רגע, בוא נסתכל קודם שזאת היא.."
"ואי..היא פוטוגנית רצח.."
"פייי כמה חברות שווווות יש לההה השםםם ישמור!"
"טוב נו אז מה...?"
"ת'אומר נוסיף אותה לחברים וזה?"
"רגע רגע..."
"ואם היא לא תאשר?"
"ואם היא תאשר, תדברו קצת ואז תקלוט שהיא יאבשה אחושרמוטה?"
"ואז אם היא תיהיה יאבשה רצח והשיחה תדעך?"
"רגע, אז אם השיחה תדעך ולא יהיה עניין..אז אני סתם יוסיף אותה לחברים?? מה זה יתן לי?"
"או ש...יכול להיות שאחרכך היא תיפסול אותי בתור גבר רציני ואז גם לא יהיה צ'אנס שהיא תכיר לי את חברות שלה.."
"נו אז מה...נוותר עליה?"
"טוב, בוא נצא מהדף שלה בפייסבוק"
*יוצא מהדף*
"בואנההההההההה מה אני מפגרר??? חחחחחחחחחחחח"
"מה נסגגגגררר איתי?? זה פאקינג פייססבוקק!"
*נכנס לפייסבוק, לוחץ על פרינד ריקווסט בלי לחשוב*
*אחרי בערך 2 שניות היא אישרה אותי ופיתחתי איתה שיחה ממש מצחיקה וזורמת...
מה עשיתי פה?
בהתחלה כשבאתי ללחוץ על הכפתור המסריח של Friend Request, התחלתי לאכול סרטים על הדבר הכי פשוט בעולם...
התחלתי אשכרה לתאר מה יכול לקרות..התחלתי לחשוב אם כדאי או לא...התחלתי לאכול סרט באורך של שר הטבעות עם כפית יענו..
ואז...לחצתי על הכפתור אצלי בראש שקוראים לו SET YOUR MIND RIGHT (תרגום למפגרים = "תסדר את המחשבות")
ובעצם סילקתי לעצמי את כל הבולשיט שהמוח שלי יכול לחשוב עליו..ממש ככה, בשנייה אחת.
כל מה שרציתי לעשות זה ללחוץ על כפתור וירטואלי אחד שבעצם מבדיל אותי מ"עוד בחורה שהכרתי שאולי יהיה משו..." ל-"אני יכול לפתח איתה שיחה בפייסבוק ולחתור למספר ובעתיד לעוד כל מיני אפשריות".
כפתור אחד מסריח באתר, יכול לסדר לי הכל...ובמקום ללחוץ עליו, התחלתי לאכול סרטים..
קיצר חבר'ס, Set your mind right ותפסיקו לדאוג, לחשוב ולבלבל לעצמכם את המוח! כל הבולשיט הזה שאתם חושבים עליו זה תירוצים למה לא לעשות את זה..
When you find a way to do something, you do it.
When you don't, you find any excuse why not to.

ציטוט ההודעה