אני לא בטוח אם זה אשמת הgrub, או מודול חיצוני כלשהו שאחראי על העלאת חלון ההתחברות - אבל מסך הפתיחה של הפצת הלינוקס לא נפתח לי בשיט, במקומו אני מקבל tty. לא שאני חושב שמישהו מפה אשכרה מבין בזה, אבל שווה לנסות לא?
אני לא בטוח אם זה אשמת הgrub, או מודול חיצוני כלשהו שאחראי על העלאת חלון ההתחברות - אבל מסך הפתיחה של הפצת הלינוקס לא נפתח לי בשיט, במקומו אני מקבל tty. לא שאני חושב שמישהו מפה אשכרה מבין בזה, אבל שווה לנסות לא?
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.aboutdebian.com/install6.htm
Linux defaults it's "virtual terminal" sessions (what you use when you are working at a shell prompt) to the "tty" (teletype) specification. However, some text editors don't get along with the tty terminal type very well. They work better with a "VT100" type of terminal. (The term "terminal" refers to the old "green screen" keyboard/screen devices that were commonly used with mainframes.) Since you tend to work with text files quite a bit in Linux, it would be beneficial to set our virtual terminal sessions to use the VT100 terminal type.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יודע מה הממשק הגראפי של ההפצה הזאת?
נסה פשוט לקרוא לו ישירות מה TTY
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לאחר מחקר נוסף מסתבר שהבנדאם שסיפק לי את הדיסק להתקנה הביא לי את הגרסא המצומצמת שלא כוללת שום GUI - ניסיתי להתקין GNOME אבל קבצי ההורדה יצאו מקורטעים לחלוטין (כנראה בגלל הליך התקנת הדרייברים הצולע של דביאן דרך TTY), אני פשוט הולך למחוק הכל ולהוריד את הגרסא המלאה הפעם. תודה על העזרה.
מ א ו ש ר
אין על מה..
ואגב תתפלא אבל אני מבין בלינוקס אז אל תחשוש לשוב לכאן ולשאול שוב.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
התגובה שלך הייתה מתנשאת ואין צורך להסביר שהיא ממש אינה במקום ומהווה כפיות טובה כלפי מי שכל רצונו זה לעזור לך. בכל מקרה, הפניתי לפה את אורי, שהוא האיש שלנו בענייני לינוקס (ובמה לא..), שכמו שאני רואה נתן לך פה מענה מצויין.
להבא, קצת הערכה, גם אם לא הצליחו לעזור לך. יהיה יותר כיף לכולנו.
בהצלחה!![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
אם היתה טורח לקרוא הייתה מבין (עוד לפני שבררתה) שהגרסה שהתקנת היא גרסה טקסטואלית שמשמשת כיום בעיקר בשרתים.
יותר מוכר בלינוקס בתור text mode שזה אומר ללא מעטפת גרפית.
"מערכת ההפעלה כן נטענה פשוט לא ידעתה כיצד להתחבר"
בלינוקס אין עבודה קלה, צריך ללמוד ולחקור לפני, פשוט דחפתי אותך ברמזים לכיוון.
אם לא היתה לי עבוד (חזרתי הביתה רק לפני כשעה) אולי יכולתי לענות לך מוקדם יותר מאשר היום ואז הייתה מקבל עוד רמז קטן
לא בא לך להשקיע אז תתקין אבונטו![]()
מערכת ההפעלה כן נטענה (כאשר אמרתי מערכת הפעלה, התכוונתי לGUI. עברית קשה ספע בשבילי)
אני מודה שלא היה צודק מצדי לצאת בצורה כזאת (אחרי יום שלם של חפירה בקבצי הדביאן, דאבאגינג דרך BASH, כל שמץ של שפיות נמחק) ובאמת סורי על כך. לא ביצעתי את תהליך ההורדה בעצמי, ולא היה לי מושג שגרסא "מצומצת" קיימת. חקרתי כל מה שיכולתי - אם זה מתחיל בשגיאות בMBR ובוט לואדר, תמונת קרנל פגומה, ניתוח מחדש של הSwitches וכל שליפציק קשור קטן. ראיתי מספיק מהבפנוכו של דביאן לכל חיי, אני חוזר לArch האהוב עלי.
מ א ו ש ר
שמח על גילוי הבגרות ועל כך שהשיחה עברה לנושאים מקצועיים.
כאמור, הצוות ישמח לעמוד לשירותך תמיד,
בהצלחה!![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)