קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [לינקייה]מדריכים, מאמרים, סירטונים, קוד לדוגמה.
    על ידי RIDDICK בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-12-2009, 15:38
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-07-2009, 00:25
  3. [לינקייה] מדריכים, הורדות, קישורים, מאמרים - מתעדכן.
    על ידי Keyboard_Criminal0 בפורום אבטחת מידע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 15:10
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 22:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כולם זורמים פה על מדריכים מאמרים מה לא נזרום??? :)

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ברירת מחדל כולם זורמים פה על מדריכים מאמרים מה לא נזרום??? :)

אתם לא כ"כ מכירים אותי אז נעשה היכרות ממש קצרה כדי שזה יהיה ענייני ולא תחתכו באמצע ואז נעבור לדעה האישית שלי...
    קודם כל אני בן 22, עד הצבא הייתי הבנאדם הכי ביישן מופנם בארץ אף אחד לא הכיר אותי, בצבא התאהבתי באחת שלא שמה עליי והייתי אובססיבי אליה, זיינתי ת'שכל לחברים ומה לא.. חבר אחד אמר לי על אומנות הפיתוי חשבתי בהתחלה מחרטט מה זה פיק אפ , זה סדרה בכלל לא? אבל הוא אמר באמת תרשום אומנות הפיתוי בגוגל,

אמרתי מה יש לי להפסיד וראיתי שיש תחום כזה.
    בקיצור מפה התחלתי קצת ללמוד איך להיות בעל ביטחון, לדבר יותר נכון, אני חייב להגיד שיש המון שטויות וחארטות אבל מצד שני יש פנינים שאם תדעו לסנן ותפנימו את הדברים הרלוונטיים תרוויחו המון. אני חייב להגיד שאחד התותחים הכי גדולים שהמדריכים שלו הכי עזרו לי בזמנו וחבל שהוא כבר לא פעיל זה THE NUTS ממליץ לכם לקרוא כל מאמר שלו אין לכם מושג כמה המאמרים שלו עזרו לי.

בקיצור אחרי שלמדתי קצת נפתחתי באמת והייתי קצת יותר משוחרר, איתה זה כמובן לא עזר אבל אני חייב לה היום ת'חיים שלי, היא היתה הכאפה המצלצלת שלי ואני עד היום בטוח שאלוהים מלמעלה סידר לי ת'מתנה הזאת.
    זמן מה אחרי שהתחלתי ללמוד וקצת להפנים הגיעה מישהי חדשה לבסיסי התחברנו בצורה מדהימה כמו שבחיים לא היה ל עם מישהי ופה היתה נקודת המפנה, מSADKUNT הפכתי לSICKUNT אחושרמוטה או איך שאתם לא רושמים חחח ..
    מפה לשם התחברתי גם לאנשים יותר מקומבנים, השגתי ידידות בקיצור שמיים וארץ.

עכשיו לדעה והמיני מדריך:
    קודם כל, השינוי הוא בראש ובראשונה אצלכם בראש ולא יעזור כלום. עד שלא אמרתי לעצמי חלאס אני לא יכול להמשיך ככה, אני חייב לשנות את זה ואני יכול לשנות את זה, לא עשיתי כלום. ברגע שהחבר סיפר לי על זה והבנתי שאני חייב להשתנות - הפלא הפלא, השתניתי !

דבר שני, הכרתי חברים זיינים וכמו שאתם קוראים להם "טבעיים", אתם יודעים מה הם אמרו לי? שהם למדו הכל מסרטים. הם מגיל קטן הפנימו איך לדבר לבחורה כשראו איך הגיבורים מדברים ואני לא מדבר על סופרמן עכשיו אתם מבינים למה נאי מתכוון.. עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון ואני חושב שזה הועלה פה כמה פעמים בפורום..

דבר שלישי לשים זין, אתם רואים בחורה יפה באוטובוס ובא לכם להתחיל איתה? לכו על זה! שבו לידה גם אם כל האוטובוס ריק ותתחילו שיחה גם אם זה במשפט מפגר כמו "איזה חום" תזכרו: אם השיחה תזרום ובאמת תהיה שיחה כיפית - זה בכלל לא משנה איך היא התחילה מה שחשוב זה איך שהיא התפתחה!

דבר רביעי זה להיות בנאדם מקשיב ורציני ולא רק סתלבטן, אתה לא רוצה להיות ליצן מה גם שזה מראה על חוסר ביטחון אם כל הזמן אתה מנסה רק להצחיק, בין הצחוקים צריך להיות רציניים ולהקשיב לבחורה. בנות חולות על כאלה שהיא יכולה לשפוך להם הכל ולהתייעץ גם אם זה הופך אותך לפריינדזון תחשוב כמה מעגלים זה יכול לפתוח לך..

בקיצור השינוי מתחיל בכם, תראו סרטים ותנסו ללמוד מהאנשים בסרט איך לדבר עם בחורה ברגעים אינטימיים ואיך הם יוצרים משיכה ומתח, תתחילו איפה שבא לכם עם מי שבא לכם אתם לא צריכים סארג'ים בשביל זה.
    מה הבעיה לשאול בחורה "איפה זה הקניון"? היא תגיד $#@$@# אתה תענה "תודה, תגידי את מהאזור?" היא תגיד כן, למה איפה אתה גר?" או משהו בסגנון.
    בקיצור גם משאלה מפגרת אפשר לפתח אינטראקציה ואין לכם סיבה לפחד במקרה הרע בחורה ייבשה אתכם, במקרה הטוב הרווחתם טלפון ואולי חברה\ סטוץ פוטנציאלים.. ככה או ככה אף אחד לא יזכור איך התחלת את השיחה כי מה שחשוב זה ההמשך

ובינינו? הדרך הכי טובה להתחיל עם בחורה זה דרך מעגל חברתי אבל אף פעם לא מזיק לנסות לא בפייס לא במציאות כי זה לא חייב לבוא אחד על חשבון השני

פעם ראשונה שאני כותב מדריך ונראה לי האמת שסתם זיינתי לכם ת'שכל אבל אם אהבתם אני מבסוט
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 04-03-2013 בשעה 19:56.
    קרא חוקי חתימות

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect